verona81 27.06.06, 21:15 Witam mam pytanko, jak to jest z czestotliwoscia jazd, bo powiem szczerze, ze zalezy mi na czasie a nasi instruktorzy podobno sa tak zawalenie kursantami, ze ja mam jazdy raz w tygodniu, a moze to standart? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doda Re: Czestotliwosc jazd IP: *.u3d.net / *.u3d.net 27.06.06, 22:01 To wszystko zależy, ja np miałam jazdy codziennie lub co drugi dzień; a jak były 3 dni przerwy to góra. Wszystkie godziny wyjezdziłam w 3 tygodnie. Ale może to tylko tak w moim ośrodku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Czestotliwosc jazd IP: *.asta-net.com.pl 28.06.06, 11:16 połowę jazd miałem raz w tygodniu. Dopiero pod koniec jeździłem co 3-4 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelissa Re: Czestotliwosc jazd IP: *.acn.waw.pl 28.06.06, 12:20 2 spotkania po 2h w tygodniu, lacznie 4h tygodniowo. 1 raz w tyg to za malo! Umawiaj sie na 2-3 jazdy w przod! Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka0106 Re: Czestotliwosc jazd 28.06.06, 13:32 Raz w tygodniu to według mnie strata czasu i pieniędzy. Po tygodniu wielu błędów się nie pamięta i je powtarza.No i na początku tych następnych jazd trzeba od nowa się rozkręcać. Chodziłam do podobnej szkoły.Tam nawet nie można było się umówić więcej, niż jedne jazdy do przodu. Efekt był taki,że po kursie samego puszczania sprzęgła nie miałam opanowanego i samochód dość często mi gasł. Odpowiedz Link Zgłoś
artistry1 Re: Czestotliwosc jazd 28.06.06, 18:04 ja sie umawiam 3-4 razy w tygodniu w tym momencie mam umówione jazdy do 15 lipca:)zmień szkołę jakbym miała jazdy raz w tyg to bym wszystko zapomniała pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
hepinka Re: Czestotliwosc jazd 28.06.06, 18:52 ja jeździłam maksymalną zalecaną przez mój OSK ilość = 6 tygodniowo [3 razy w tygodniu po 2 godzinki]; zdałam za 1 razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Czestotliwosc jazd IP: *.icpnet.pl 28.06.06, 23:13 Ja niestety mialam tez jazdy raz w tygodniu i uwazam ze to jest chore. Ale tak to jest jak szkola idzie na ilosc a nie na jakosc Dwa razy w tygodniu to minimum Odpowiedz Link Zgłoś
pannaka Re: Czestotliwosc jazd 28.06.06, 23:15 ja miałam od poniedziałku do piątku dzien w dzień a tylko weekendy bez. i to jest okei. Odpowiedz Link Zgłoś