Dodaj do ulubionych

katowice- trasy!!

16.07.06, 11:05
za niedlugo mam drugie podejscie w katowicach, jednak moge wykupic tylko 2 h jazdy, chcialam was prosic, jesli wiecie ktoredy jezdzi sie po egzaminie, to napiszcie
ja za pierwszym razem daleko nie zajechalam, dokladnie to po wyjezdzie z wordu(jechalam przez gorke) skrecilam w prawo, pozniej prosto i na autostrade, skret na geanta i tu juz bylo po jezdzie, bo przejechalam przez wysepke, i wlasnie jesli ktos jest z katowic, albo w ogole zna te drogi, to mam pyt jak to jest z ta wysepka?? bo ja zjezdzajac z autost od razu zjechalam na prawy pas, patzre a tam ta wysepka!! co ona tam robi? to znaczy, ze jezeli teraz pojade ta sama trase, to mam pozostac na lewym pasie? ale przeciez egzaminator moze mnie za to oblac, ze nie zjechalam na prawy
Obserwuj wątek
    • tori86 Re: katowice- trasy!! 16.07.06, 11:15
      aha i jeszcze jedno:) ja jak wyjezdzalam spod worda to na 2 zgasl mi samochod ( jechalam punto) i tak sie zastanawiam jak to jest mozliwe?? w dodatku bardzo boje sie, ze przy ruszaniu samochod mi zgasnie, wiec zawsze w obcym samochodzie dodaje troszke wiecej gazu i kiedy tak robilam to egzaminator mial do mnie pretensje i mowil, ze mu spale sprzeglo
      jak wy wyczuwacie sprzeglo?? bo jak tak patrzylam na jazde innych osob, to wszystkim to jakos bardzo prosto szlo, a ja mam z tym dosc duzy klopot
    • Gość: malu Re: katowice- trasy!! IP: *.pikonet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 18:49
      no moglibyscie cos napisac, bo ja tez jestem ciekawa co i jak, bo tez bede zdawala w katowicach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka