werka1300 25.07.06, 11:26 Czy to nie jest przestępstwo, skoro musimyczekać w Dąbrowie, powyżej dwóch miesięcy na egzamin ? Nie mogą dokupić aut i dać pracy nowym egzaminatorom? Czy ktoś nie powinien się tym zainetresować ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Dąbrowa Górnicza ! WORD! terminy!! IP: *.telpol.net.pl 25.07.06, 22:50 Masz racje w 100 %. Bo ja niezdałam 30 czerwca a termin mam dopiero na 24 sierpnia. Krew mnie zalewa. Przeżyłam to że oblałam, ale taki odległy termin egzaminu doprowadza mnie do szału!!!! Mam nadzieje, że teoria mi nie przepadnie. Bo jak tak dalej pójdzie to 6 m-cy minie zanim się obejrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: Dąbrowa Górnicza ! WORD! terminy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 23:25 a w niektórych WORD-ach czeka się jeszcze dłużej, problem nie tkwi w braku samochodów ale wszędzie brakuje egzaminatorów, wydłużenie czasu egz. praktycznego było też ważną przyczyną tego co się teraz dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
werka1300 Re: Dąbrowa Górnicza ! WORD! terminy!! 27.07.06, 11:22 W Dąbrowie jest dużo bezrobotnych egzaminatorów. U nas problem tkwi miedzy innymi w braku chęci do wykonywania swoich obowiązków , braku też chęci do rozwijania się i zwyczajnej serdeczności ,żeby ludziom(zdającym) ułatwić życie. Odpowiedz Link Zgłoś