Gość: goplan IP: *.crowley.pl 02.08.06, 11:13 Głupia sprawa, ale jak się włącza wycieraczki w Corsie i spryskiwacz do szyb? Jakoś nigdy nie jechałem w deszcz podczas kursu i zapomniałem o to spytać instruktora... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daas Re: Wycieraczki Corsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 11:19 i jak wy ludzie chcecie zdawac za 1. razem ?? ;// takie rzeczy tez wam trzeba pokazywac? nie nadajecie sie na kierowce.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goplan Re: Wycieraczki Corsa IP: *.crowley.pl 02.08.06, 13:42 Człowieku weź się opanuj. Czy to moja wina, że jak jechałem to nie padało? Ty wszystko wiedziałeś od razu i nic ci nie trzeba było pokazywać? Przecież nie urodziłem się ze znajomoscią obsługi Corsy jak ty. Wiem gdzie się włącza wycieraczki i spryskiwacz, ale nie wiem dokładnie jak. A o moją obsługę samochodu i zdawanie za pierwszym razem się nie martw, myslę, że będę oceniany według innych kryteriów niż twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
pontus_euxinus Re: Wycieraczki Corsa 02.08.06, 17:54 Gość portalu: goplan napisał(a): temat o wycieraczkach byl walkowany na tym forum kilkanascie razy. polecam WYSZUKIWARKE. Odpowiedz Link Zgłoś