Gość: kierofca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 11:40 Kupuje auto to musze je rejestrować i ubezpieczać tam gdzie jestem zameldowany czy tam gdzie mieszkam - oba miejsca dzieli 100km Jak to wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: Zdałem i teraz pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 13:58 na ten adres który masz w dowodzie osobistym czyli adres zameldowania Odpowiedz Link Zgłoś
bw.com Re: Zdałem i teraz pytanie 13.08.06, 13:43 Moim zdaniem to jest bez różnicy gdzie je zarejestrujesz. Adres zameldowania nie musi się zgadzać z tym w dowodzie rejestracyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
gsigirl Re: Zdałem i teraz pytanie 16.08.06, 01:07 taaak?? jestes pewna?? to ciekawe.... to jak ja jestem zameldowana powiedzmy w warszaiwe a mieszkam w krakowie to ich to g*** obchodzi gdzie mieszkam, a auto musze i tak zarejestrowac w warszawie!! przeciez jak rejestrujesz to CI dane piszą z dowodu i prawka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phil Re: Zdałem i teraz pytanie IP: 199.67.203.* 16.08.06, 12:20 Własnie dwa dni temu rejestrowałem samochód. Nie jestem pewien czy jest obowiązek rejestracji w miejscu zameldowania. W każdym razie ja tak zrobiłem bo jest duuużo taniej (mniejsze miasto). W Warszawie strasznie zdzierają.. Odpowiedz Link Zgłoś