Dodaj do ulubionych

Czy ja zdałem???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 17:02
Mam dziwny problem nie wiem czy zdałem. Instruktor dużo marudził i narzekał
ale nie przesiadł się tylko to ja wróciłem na plac.(wszyscy których wcześniej
uwalił przywoził jako pasażerów) dał mi kwitek z przebiegiem egzaminu a ja z
nerwów nic nie zapytałem czy może zdałem??? HELP
Obserwuj wątek
    • pontus_euxinus Re: Czy ja zdałem??? 24.08.06, 17:04
      Gość portalu: Erko napisał(a):

> kwitek z przebiegiem egzaminu a ja z
      > nerwów nic nie zapytałem czy może zdałem??? HELP

a w kwitku masz N czy P?
      N= negatywny
      P= pozytywny

jesli wiecej N albo 2x przy tym samym... to raczej egz. negatywny.
      • Gość: derko Re: Czy ja zdałem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 17:07
        Tam jest dużo rubryczek ale przy tych ostatnich mam 2xN

A pozatym to parkowanie mam N i nie miałem drugiej próby :-(
        • pontus_euxinus Re: Czy ja zdałem??? 24.08.06, 17:18
          Gość portalu: derko napisał(a):

> Tam jest dużo rubryczek ale przy tych ostatnich mam 2xN

zatem negatywny.
          proponuje nie denerwowac sie az tak bardzo. pokonanie nerwow i stresu, to
          polowa sukcesu... (poza tym kierowca nie moze sie denerwowac;) jazda autem to
          PRZYJEMNOSC:)))) )
          • Gość: t o j a Re: Czy ja zdałem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 17:31
            Tak naprawdę to był mój pierwszy raz ... NA kursie uczono mnie aby jechać
            spokojnie i bezpiecznie Zaś egzaminator powiedział mi czy ja nie ma siły
            rozpędzić tego samochodu a jechałe 40 na terenia zab. Wszędzie mówią o wariatach
            drogowych a on takie teksty...
            • Gość: eros Re: Czy ja zdałem??? IP: *.x.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 24.08.06, 21:48
              Jesli osoba wychodzi z samochodu z kwitkiem(nawet kiedy wroci do osrodka jako
              kierowca) egzamin jest oblany. Jesli wychodzisz bez kwita to masz zdane. Tak
              przynajmniej jest w Bydgoszczy.
    • Gość: sergiusz Re: Czy ja zdałem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 15:11
      ...
    • robert.poznan Re: Czy ja zdałem??? 27.08.06, 13:28
      nie zdałeś, bo kwitek dostają __tylko__ Ci,którzy oblali (w poszczególnych
      rubrykach masz wykaz błędów). Z założenia - jeśli zdałeś,nie masz błędów,więc
      kwitek się nie należy.
    • Gość: Ania Re: Czy ja zdałem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 17:19
      NIE ZDAłES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ff Re: Czy ja zdałem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 19:15
      no akurat z tym kwitkiem to nie jest prawda, ja dzisiaj zdawałam egzamin
      zaliczony pozytywnie, a dostałam kwitek i poszłam z nim do WORD, juz wpłaciłam
      kasę za odbior prawka
      • Gość: naen Re: Czy ja zdałem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:18
        JAzda samochodem to przyjemnosć, ale nie z egzaminatorem - chamem. Nie zdałem za pierwszym razem WYŁĄCZNIE ze swojej winy i głupoty (jak się nie patrzy na znaki to tak jest) - to jedno. Ale chamskie zachowanie egzaminatora, celowo podkręcającego i tak napiętą już atmosferę to drugie. W każdym innym zakładzie pracy, pracownik odnoszący siew ten sposób do kogokolwiek wyleciałby z hukiem na pysk. Nie twierdzę że zdałbym gdyby egzaminator odnosił się do mnie normalnie, ale to jak są traktowani zdający, wołą o pomstę do nieba.
        • Gość: :o] Ludzie opanujcie się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:55
          Ile jeszcze biedakowi będziecie pisać, że oblał???

Wydaje mi się, że już wystarczy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka