Gość: capivit IP: *.aster.pl 27.08.06, 17:20 moze ktoś z Was wie, gdzie są najtańsze kursy na prawo jazdy w Warszawie? Z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lewicka Re: kurs- Warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.06, 18:33 Ja wybrałam kurs za 900 zł na ul.Grzybowskiej w Warszawie ale na koniec instruktor wymusił odemnie 560 zł za jazdy doszkalające bo powiedział,że nie otrzymam zaswiadczenia o ukonczeniu kursu.Tak więc nie wiem czy ten kurs byl najtańszy.Egzaminu jeszcze nie zdalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: kurs- Warszawa IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 18:47 Nie licz na najtańszy , ale na UCZCIWY !!! Nie chciałbym podważać opinni innych osób, ale Twierdzę, że www.qlq.pl/ na ul.Bema 76 prowadzi kursy dobrze i uczciwie ! Odpowiedz Link Zgłoś
kali78 Re: kurs- Warszawa 27.08.06, 18:46 Ja jestem teraz w trakcie kursu i zapłaciłam za niego 990zł + 60 badanie lekarskie. Z tego co wiem to jest dość tanio, jak na Warszawę. Ceny mogą się tez różnicować w zależności od dzielnicy. (Ja uczę się na Ursynowie, ale wiem że np. na Pradze mozna znaleźć jeszcze taniej. Tylko nie wiem jaki tam jest poziom.) Ja jestem już po 20 godz. jazdy i narazie jestem bardzo zadowolona. No i można płacić w ratach (szkoła ma dwa oddziały, jeden na Ursynowie i drógi na Gocławiu). Wszystkiego możesz się dowiedzieć na ich stronie www.linia.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olcia Zapraszamy innych... IP: *.aster.pl 27.08.06, 18:52 Niniejszym zapraszamy kolejne szkoły do wpisywania się i prezentowania autoreklamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
kali78 Re: Zapraszamy innych... 27.08.06, 19:05 Gość portalu: olcia napisał(a): > Niniejszym zapraszamy kolejne szkoły do wpisywania się i prezentowania > autoreklamy.... Dlaczego każda pozytywna opinia na temat jakiejkowiek szkoły jazdy odbierana, jest przez niektórych, jako autoreklama? To beznadziejne. Napewno zdarzaja się autentyczne przypadki autoreklamy, ale ludzie czy naprawdę nie mozna szczerze podzielić się z kimś swoim pozytywnym odczuciem. Czy na tym forum uczciwa opinia, to jedynie negatywna opinia. Chodzę na kurs, jestem z niego zadowolona, to chyba mam prawo o tym napisać. Ps. Szkoda mi ludzi którym wszystko przeszkadza :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X autoreklama ??? IP: *.czerniakowska / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 19:06 Taka reklama jest potrzebna jedynie kiepskim lub nowym "intytucjom" . Szkółki sprawdzone są jedynie sprawdzone !!! (można sprawdzić w IPN :-) . ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capivit Re: kurs- Warszawa IP: *.aster.pl 28.08.06, 09:32 dzięki za wszystkie odpowiedzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hashi_ona Re: kurs- Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 12:49 najtaniej znalazłam w OSK ELITA www.oskelita.com.pl/cennik.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capivit Re: kurs- Warszawa IP: *.aster.pl 28.08.06, 15:02 o jest na Powiślu,to by mi nawet pasowało, czy ktoś chodził na kurs na Górnoslaskiej? JEśli tak to poproszę o info: za i przeciw, instruktorzy itp. dziekuję hashi_ona :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eighth Auto-Jazda 28.08.06, 19:02 Szkoła jazdy na Bemowie - Auto-Jazda ul. Powstańców Śląskich (nie pamiętam dokładnie nr ulicy). Kurs kosztuje 1100 zł, można płacic w ratach. Polecam ze względu na bardzo cierpliwych i spokojnych instruktorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capivit Re: kurs- Warszawa IP: *.aster.pl 28.08.06, 20:07 Zdecydowałam się!!! zapiszę się w tym tygodniu do OSK ELITA. jeszcze kilka dni temu nawet o tym nie myślałam, decyzje podjęłam wczoraj.Już sie nie moge doczekac :-) Odpowiedz Link Zgłoś