IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.06, 20:02
cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx
...a mianowicie miałem egzamin 27 września,zakończony wynikiem pozytywnym.
Dziś mi stukneło 11 dni po egzaminie,a na tej stronce wyświetla się komunikat:
"Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany."
ktoś miał podobną sytuację po takim czasie???....
Obserwuj wątek
    • malenstwo123 Re: Stronka 08.10.06, 20:18
      a byles w urzedzie? Najlepiej jak sie tam zjawisz. Moze fotka im sie jednak ne
      podoba, albo cos naprawde nie tak z danymi. Koledze 2 razy robili prawko. Jest
      obcokrajowcem i przekrecili jego imie choc w papierach mial wszystko dobrze. ja
      zdawalam 19.09 zdalam! Na tej stronie napisali, ze 26.09 przyjeli moj wniosek a
      29.09, ze dokument jest do odbioru. Zostal odebrany 3.10 przez moja mame i
      teraz tez pisze komunikat, ze albo sa niepoprawne dane albo dokument zostal
      odebrany.
    • Gość: :o] Ja tak miałam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 20:36
      25 sierpnia zdałam i jeszcze tego samego dnia zapłaciłam. Niestety nie zaniosłam
      kwitka z potwierdzeniem wpłaty do Wydz. Komunikacji i 11 września ciągle był
      status, że dane niepoprawne. Dopiero po zaniesieniu kwitka, po 7 dniach miałam
      dokument do odbioru.

Idź do urzędu i upewnij się. :)

Pozdrawiam
    • Gość: gość Re: Stronka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.06, 20:53
      ...zdjęcie mam identyczne w dowodzie,a wpłate dokonuje się przy odbiorze prawka w moim wydziale komunikacji:)
      ...jutro zadzwonie do nich co jest 5 ...hehe..:]
    • Gość: j Re: Stronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 21:14
      ja zdawalam w tym samym terminie i tez tak mam :P juz sie denerwuje, ale mam
      nadzieje, ze wszystko jest dobrze;)
    • Gość: Bastian78 Re: Stronka IP: 193.201.167.* 09.10.06, 11:05
      Może tak być jeżeli zaznaczyłeś na druku że chcesz prawko pocztą a nie
      zapłaciłeś. Dopóki nie zpałacisz nie przekaż dok. do wygenerowania prawka
      • Gość: gość Re: Stronka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.06, 16:51
        ...i wszystko jasne..dzwonie dziś do W.Komunikacji a tam mi mówią że ZORD dopiero przysłał dokumenty w piątek 6 paź(zdaje się że ZORD ma 3 dni na wysłanie papierów a nie 9;/)..i szanowna pani w W.Komunikacji powiedziała że jeszcze poczekam 2 tyg:)....czyli odbiorę prawko 4 tygodnie po egzaminie:(:(:(...porażka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka