Gość: Karolina IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 13:32 A czy ktos zna IMOLE? te z wyjazdami do Ciechanowa? slyszalam, ze bez problemu mozna zdac sam egzamin - ktos cos wie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: normal Re: IMOLA IP: *.chello.pl 26.03.03, 22:57 I to jest podstawowy problem,czy chcesz się nauczyć jeżdzić,czy tylko łatwo i bez problemów ale i bez umiejętności zdać egzamin.Tu zachodzi konflikt interesów na linii kursant-o.s.k.Ty chcesz,mam nadzieję wiedzy i umiejętności,oni Twoich pieniędzy. Jeśli mieszkasz w Ciechanowie i nie zamierzasz przyjeżdżać np.do W-wy, to próbuj,jesli masz zamiar wyjechać z Ciechanowa,to serdecznie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Re: IMOLA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.03, 18:49 Ja jeździłam w IMOLI. Muszę się przyznać że dzisiaj zdałam [za I razem zresztą] egzamin praktyczny. Oni naprawdę dobrze uczą!!! Polecam Ci jednak gościa który pracuje dla Imoli, ale ma własną firmę [firma nazywa się MODEL, tel 7933327]. Napewno bez problemów zdasz egzamin w Warszawie! Pozdrawiam i powodzonka!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyimol Re: IMOLA IP: *.chello.pl 27.03.03, 21:57 Znowu kryptoreklama proszę PANA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MU FAN Gorąco polecam IMOLĘ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.04.03, 00:25 Gorąco polecam IMOLĘ! Ja brałem jazdy doszkalające w Imoli i było super.Dobry samochód,swietny instruktor,sama przyjemnosc!! Egzamin zdałem za 3 razem ale 2 razy uwaliłem przez nerwy.Za 3 razem jak po maśle.Bez łapówy:-) Pozdrawiam przyszłych i obecnych kierowców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wagraf Re: IMOLA IP: *.inetia.pl 14.04.03, 16:01 Nigdy więcej IMOLI!! Dokupiłem w tej szkole dodatkowe jazdy na lanosie. Szkoła jest w centrum wawy to myślałem że mają też blisko plac manewrowy. Jak bardzo się pomyliłem okazało się jak dotarłem na nędzny placyk na Żeraniu koło Auchan. Niedość, że jechałem tam półtora godziny w korku a po 20 min placu musiałem wracać do centrum ponad godzinę autobusem, to instruktor okazał się najbardziej denerwującym gościem jakiego w życiu spotkałem. NIe mogłem odpalić samochodu, bo musiał to zrobić instruktor; nie mogłem sam wrzucić biegu, bo koleś musiał mi pomóc ręką, nie mogłem sam skręcac bo koleś pchał mi łapy na kierownicę. Początkowo muślałem, że jest homo ale póżniej nauczyłem sie zmieniać bieg zanim zareaguje. Ale najgorsze jest z tego wszystkiego, że musiałem słuchać jak p.ieprzy bzdury, non stop nawijał jaki z niego dobry kierowca, ze startował w rajdach, ze jego lanos jest sterowany komputerowo, pod jakim stopniem musi skręcać samochód, ile centymetrów samochód powinien znajdować sie od prawej lini na jezdni, że to, że tamto. Najbardziej rozwalił mnie tekstem jak mi zgasł samochód na placu, że mu komputer popsułem, ze spadają obroty silnika, ale pochwili przestał panikować, i stwierdził że miałem szczęście bo nic sie nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wagraf Re: IMOLA IP: *.inetia.pl 14.04.03, 16:02 P.S. Ku przestrodze. To był starszy gość i jeździł bordowym lanosem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-ga Re: IMOLA IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 05.05.03, 22:50 Imola ma kilka placow manewrowych. Ja jezdzilam na Woli, na tylach Wola Parku (blisko stad na Bemowo, na trasy egzaminacyjne), ale na pewno maja tez plac na Ochocie i jeszcze gdzies. Ja trafilam w Imoli na pana Jacka Wozbinskiego i jestem bardzo zadowolona. Jest uczciwy, stara sie naprawde nauczyc jezdzic, a przy tym jest bardzo lagodny i w ogole sie nie denerwuje. Jezdzi zielonym Punto. W Imoli jest tylko ten problem, ze instruktorzy umawiaja sie prawie zawsze na placu Bankowym. Nie jest prawda, ze dojezdzaja do klienta (choc tak pisza w internecie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mola Re: IMOLA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.03, 21:57 niektorzy umawiaja sie tez w centrum albo w ich biorze na grojeckiej Odpowiedz Link Zgłoś