Dodaj do ulubionych

piotrków trybunalski;-)

25.10.06, 23:37
witam, zamierzam zdawac egzamin w pięknym mieście piotrkowie, jednak jak większość z powodu czasu oczekiwania (a tak przy okazji: na kiedy sa wyznaczanie egzaminy najbliższe?) będe musiała wykupić dodatkowe jazdy...Nie jestem z Piotrkowa, więc nie orientuje się z oferty której ze szkół warto byłoby skorzystać...Będę wdzęczna na kryptoreklamową sugestię :P
Ps.Bardzo ważne jest dla mnie, by instruktor pokazał mi wszytskie "podchwytliwe" miejsca (jak np. ciągła lina na rondzie solidarności w łodzi; gdzy jedzie się w kierunku wa-wy)...
Obserwuj wątek
    • Gość: ela22 Re: piotrków trybunalski;-) IP: *.piotrkow.net.pl 26.10.06, 09:14
      W piotrkowie już czeka sie ponad 40 dni zerknij do prasy lokalnej niedalej jak
      wczoraj o tym w dzieniku lodzkim pisali juz tak szybko nnie idzie zdawanie
      egzaminow w piotrkowie ja mam w piatek jak nie zdam moze załapę sie jeszcze na
      koniec grudnia... ale to moze...
      • Gość: camel tomaszow IP: 81.19.200.* 26.10.06, 17:16
        tez zdawalem w piotrkowei. ale dodatkowe jazdy wykupielm sobie w szkole,
        znajdujacej sie w Tomaszowie Maz ( w hotelu mazowiecki). Pamietam, ze facet na
        prawd emi pomogl, pokazal troche szuczek i drogi, ktorymi na egaminie jezdza
        instruktorzy. Nie wiem czy tak szkola jeszcze istnieje. Instruktor byl
        blondynem, kolo 40 z wasami.
        • pontus_euxinus Re: tomaszow 26.10.06, 22:22
          Kiedy we wtorek (24.10) wyznaczalem egz. mojej kursantce, temin byl na 5
          grudnia. Ponad miesiac, ale nic dziwnego, bo bardzo duzo osob ucieka z WORDu w
          Lodzi.

Co do szkol. jesli wybierzesz jakas z Piotrkowa, upewnij sie czy bedziesz
          jezdzila na silniku benzynowym. Bardzo wiele szkol ma diesle (wielu nawet z
          silnikim 1.7). Jest za silny i moga byc problemy na gorce - bardzo wielu osobom
          gasnie na wzniesieniu, w rezultacie "koniec egzaminu". nie mowiac ile
          razy "zatrzeszczy" silnik przy ruszaniu.
          • audreyp piotrków/sieradz 26.10.06, 22:34
            bardzo Ci dziękuję!W zyciu nie przysżło by mi do łowy pytac o sinik!Tylko rzeczywiście dłuugo się czeka...;(Ja tez uciekam z łodzi... i zastanawiąłam się nad piotrkowem albo sieradzem...z tego ostatniego zrezygnowąłam ze wzgledu na zawiłość miasta i korzystanie z luster ...ale kurcze już sama nie wiem;/
            • pontus_euxinus Re: piotrków/sieradz 28.10.06, 18:28
              audreyp napisała:

> bardzo Ci dziękuję!

nie ma za co.

> piotrkowem albo sieradzem... ale kurcze już sama nie wiem;/

mysle, ze nie bedziesz zalowala wyboru, kiedy wybierzesz Piotrkow.
              Dla zdajacego jest to miasteczko fajniejsze niz Lodz.
              • Gość: XY Re: piotrków/sieradz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 15:10
                JA dzis wyznaczałm termin i mam na 11 grudnia w Piotrkowie
                ten Word jest na starsznym odludziu, ciezko tam wogole dojechac z lodzi
            • Gość: Marc Re: piotrków/sieradz IP: *.devs.futuro.pl 31.10.06, 23:43
              O co chodzi z tym korzystaniem z luster bo ja się właśnie wybieram do Sieradza?
          • Gość: elwis Re: tomaszow IP: *.piotrkow.net.pl 02.11.06, 18:24
            proszę o wyjasnienie co ma disel do benzynowego silnika i czemu wynikaja takie
            problemy z górka???? jasniej prosze co ma piernik do wiatraka ... A w WORD w
            Piotrkowie to jakie maja disle czy benzyna ,....????
            • pontus_euxinus Re: tomaszow 02.11.06, 19:46
              Gość portalu: elwis napisał(a):

> proszę o wyjasnienie co ma disel do benzynowego silnika

najkrocej mowiac diesel jest duzo silniejszy (bez zaglebiania sie w
              szczegoly*), latwiej sie nim rusza, bardziej wybacza bledy przy ruszaniu -
              szybki puszczenie sprzegla.

*Moment obrotowy diesla jest niemal 2 razy wiekszy niz benzynowego, diesla o
              pojemnosci 1.7 nawet wiecej.

> A w WORD w
              > Piotrkowie to jakie maja disle czy benzyna

benzyna, silnik 1.2 (pojemnosc 1200).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka