Dodaj do ulubionych

Jutro mam pierwszą jazde:)

03.01.07, 21:38
nowłasnie :) czego bedziemy sie uczyc??
nio jestem gamon totalny ciekawe jak bedzie:)]
odrazu mam 2 godzinki jazd:)\
kurcze fajnie
:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Egzaminator WORD Re: Jutro mam pierwszą jazde:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 21:46
      I tak nie zdasz czubku.
      • Gość: ada Re: Jutro mam pierwszą jazde:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 11:30
        Kim jesteś że osądzasz ludzi może sam jesteś głupkiem i matołem. PALANCIE !!!!
    • Gość: beobachterin Re: Jutro mam pierwszą jazde:) IP: *.icpnet.pl 03.01.07, 21:54
      A pamietam moja pierwsza jazde (tez od razu 2h) - fajnie bylo :) Najpierw
      wszystkie pokretla w samochodzie, ogolnie budowa autka, potem nauka ruszania,
      hamowania, biegi. No i wyjechalismy na miasto (ku mojemu przerazeniu :o). Gdzie
      wiadomka mialam sie skupic jedynie na ruszaniu, hamowaniu i trzymaniu swojego
      pasa, "inne samochody dla ciebie nie istnieja" - jak stwierdzil instruktor.
      Fajnie bylo, heh... w ogole milo wspominam caly kurs. Zrobilabym go jeszcze raz :)
      Przyjemnosci jutro :)
    • Gość: karotka Re: Jutro mam pierwszą jazde:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 22:04
      Dwie godzinki to sporo jak na pierwszy raz, chyba, że już jeździłaś, ale
      jeżdżenie to naprawdę fajna sprawa:). A na początku pewnie Cię zapozna ze
      światełkami, z tym, co autko ma pod machą i sobie pojeździcie, ale tak na
      spokojnie, żebyś poczuła samochód... a zacznie się potem. ale też nic takiego.
      Na mieście to nawet tak nie czujesz, że to jest jakaś tam Bóg wie jaka nauka,
      jakoś samo wchodzi:), a placyk też nie jest straszny, w zasadzie też ma swój
      urok. Dużo zależy od tego, na jakiego trafisz instruktora. Będzie dobrze! a...
      i powodzenia!
      • myszka2250 Re: Jutro mam pierwszą jazde:) 04.01.07, 17:48
        Egzaminator WORD chyba czubkiem niejestem a ty jestes głupi

dobra wiec dzis było super instruktos oki wszystko wytłumaczył pokazał wyjasnił
        jezdziłam po miescie:))))))
        jestem zadowolona jutro nastepne 2 godzinki:))))
        • kali78 Re: Jutro mam pierwszą jazde:) 05.01.07, 21:06
          No i napewno z każdą godzina bedzie Ci szło coraz lepiej. Dla mnie pierwsze
          godziny były koszmarem (z powodu mojego stresu oczywiście), ale już po trzeciej
          godzinie nie mogłam doczekać się kolejnej jazdy. Teraz uwielbiam jeździć, a na
          dodatek w tym tygodniu zdałam egzamin, więc jestem happy :-))))
          I nie przejmuj się głupimi komentarzmi, pełno tu czubów i tyle.
          A dzieciaczek super :-)
          Trzymam za Ciebie kciuki i pozdrawiam :-)
          • Gość: linia frontu Re: Jutro mam pierwszą jazde:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 13:16
            No, a ja mam teraz małą przerwę i, szczerze mówiąć, fiksuję. Po podwórku mi nie
            dadzą jeździć, bo to, bo tamto... Zobaczysz, że coś w tym jest:). Jak patrzę na
            tych wszystkich kierowców to mnie skręca...
            Hmmm... nie przejmuj się tymi opiniami, lepiej powiedz, jak Ci idzie! :)
            • myszka2250 Re: Jutro mam pierwszą jazde:) 11.01.07, 13:47
              a jak mi idzie:)
              juz 8 godzin wyjezdziłam
              instruktor mnie chwali daje sobie rade
              bo wsiadam do autka na luzie wiem ze jest obok ktos kto mi pomoze kto mnie ma
              czegos uczyc
              czasem mam go dosc :(
              np.jak szrpnoł za kierownice bo niby za słabo skrecałam:P
              ech czasam krzyknie ale luzik
              rekaw ,jazda pod górke to betka za pierwszym razem poszło super
              nawet cofanie mi niestraszne:)
              w sumie jazda jest super :)
              ale gorzej jak ucze sie teori:(
              mam problem z krzyzówkami
              ech typowa baba ,nierozumim ich
              a niemam nikogo w poblizu by mi przetłumaczył
              instruktora niepytam
              bo jak stwierdził on niema czasu by jeszcze tego mnie uczyc
              ok jakos sobie dam rade
              ale uczenie sie na pamiec to nie to samo co zrozumiec:)
              w poniedziałek dalsze jazdy :)
              zobaczymy jak bedzie
              pozdrawiam:)
              • Gość: linia frontu Re: Jutro mam pierwszą jazde:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 15:38
                Ej, co za typ... ja do mojego mogę się zwrócić z każdą głupotą... może spróbuj
                nam przedstawić z czym masz problemy, nie obiecuję, że jestem na tyle
                kompetentna, żeby Ci pomóc, ale na pewno ktoś się znajdzie:) I się nie
                przejmuj, ja na początku nijak nie mogłam zobaczyć, kto jest z lewej, kto z
                prawej... no!, ale jak potrzaskasz teściki, to Ci się zacznie układać... a ja
                ci mogę od siebie powiedzieć, że jak sobie zrobisz przerwę od jazd, to
                zaczniesz pochłaniać kodeks, a bo nie jesteś pewna, a bo chcesz wiedzieć, a bo
                zdychasz bez jeżdżenia:), jakby mi ktoś powiedział pół roku temu, że rzucę
                Hłaskę na rzecz kodeksu drogowego... I super, że Ci idzie, i że się podoba!
                Fajnie, nie :). Napisz czasem jak postępy... :)
                • Gość: linia frontu Re: Jutro mam pierwszą jazde:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:14
                  Kurcze, zreflektowałam się, niesprawiedliwa jestem, na tyle godzin na ile
                  przeciętnie pracują, mają prawo nie mieć czasu na objaśnianie teorii...
    • Gość: marcelinka Re: Jutro mam pierwszą jazde:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 20:08
      A co mają znaczyć te fotki jakiegoś dziecka??? To nie forum dla przyszłych mam
      tylko kierowców. Mogłaś lepiej wkleić zdjęcia z silnikiem Corsy, bo małe dzieci
      wszystkie są takie same i nikogo te zdjęcia nie rajcują. A np silnik Corsy
      różni się od Punto
      • kali78 Re: Jutro mam pierwszą jazde:) 05.01.07, 21:11
        A Tobie marcelinko jak przeszkadzają zdjęcia, to nie oglądaj. Widać że sama nie
        jesteś jeszcze matką i nie rozumiesz tego, że jak masz dziecko to chcesz się nim
        chwalić każdemu i wszędzie.
        pozdrawiam :-)
        • Gość: mrcelinka Re: Jutro mam pierwszą jazde:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 23:09
          Sraty taty... To nie miejsce na takie rzeczy. Kliknęłam link licząc na schemat
          ronda czy silnik autka a tu... "baby". Sama przyznaj, że to pasuje jak kwiatek
          do kożucha, ale cóż...
        • Gość: cycu23 Re: Jutro mam pierwszą jazde:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 00:41
          ale nie na forum o prawie jazdy, ludzie... ktoś dziecka normalnego nie widział?
      • Gość: lololol!! Re: Jutro mam pierwszą jazde:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 23:32
        nie osmieszajcie sie... przeciez to jest forum a na forum mozna ustawic sobie
        sygnature!!!
        • myszka2250 Re: Jutro mam pierwszą jazde:) 10.01.07, 15:27
          heh to niemoja wina ze w sygnaturce mam swoje dziecko:)
          jestem w wiekszosci na forach dla matek:)
          co nieznaczy ze i tu niemoge zaglądac
          nikt nikomu niekaze klikac na moje cudo
          ale slepoto chyba widzisz ze tam pisze
          foty mojego szkraba , słoneczka
          jej jak ja nielubie takich
          prostych tepych ludzi:(

musialam to napisac przepraszam
          bo rozwala mnie ta babka:)
          • Gość: marcelinka Re: Jutro mam pierwszą jazde:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 14:12
            Świetnym będziesz kierowcą, jak krzyżówek nie rozumiesz, nie ma co! Lepiej na
            miasto nie wyjeżdżaj, bo tam raczej spotkasz jakieś skrzyżowanie:D I nie woź ze
            sobą tego swojego "słoneczka", dla jego bezpieczeństwa! he he he. Polecam polne
            i leśne drogi. A, i jeszcze lotnisko.
            • Gość: łort Re: Jutro mam pierwszą jazde:) IP: *.chello.pl 12.01.07, 14:31
              to luz jak ja mialem 1.to debil pedzioch instruktor zapisal mnie i kogos tam na
              ta sama godzine ale ruszac juz umialem biegi tez znalem wiec od razu w miasto
            • myszka2250 Re: Jutro mam pierwszą jazde:) 15.01.07, 17:04
              marcelinko:)
              daruj sobie bos tepa baba:P
              juz wyjezdziłam 11 godzin
              parkowanie ,cofanie,rekaw,jazda pog górke,idzie mi dobrze
              ale instruktor coraz bardziej mnie załamuje
              szarpie za kierownice krzyczy
              juz opanowałam krzyżówki
              a ten ciągle sie czepia
              czasami mam ochote go walnąc
              bo niejade szybko jade swoim pasem a ten ciągle łapie za kierownice bo niby za
              daleko od krawedzi jezdni jade :(
              buc szkoda słów
              jeszcze 10 godzin wytrzymam
              ale na sam koniec chyba go obije :P
              co do jazd nieboje sie niczego prócz tego pajaca obok
              ostatnio jechałam ulicą a przedemną jechał pan na rowerku:)
              ten pan cos niebardzo jechał poboczem lekko go znosiło chciałam go lekko ominąc
              bo dałabym rade ale instruktor na niego trąbił jej co za debil bniedny facet
              spadł z rowerka:(
              na szczescie nic sie niestało ale ja zastanawiam sie czy tak powninien zrobic :)
              ale to nic
              nienawidze gdy ktos namnie krzyczy nielubie tego i nigdy niezniose jakby miał
              racje ok ale on sie drze bez powodu
              i nielubie gdy ktos szarpie za kierownice
              kiedys mu walne i odruchowo:)
              bo czasami mozna sie wsciec:)
              ok to tyle natemat moich 11 godzin
              zobaczymyy jak bedzie dalej
              pozdrawiam
              • myszka2250 Re: Jutro mam pierwszą jazde:) 15.01.07, 17:07
                miało byc wytrzymam jeszcze 19 godzin z nim :) a nie 10:)
                • roman190 Re: Jutro mam pierwszą jazde:) 25.01.07, 12:34
                  Nie znam oczywiście Twojego instruktora, ludzie są różni. Ale wydaje mi się, iż
                  lepiej żeby czasami szarpnął kierownicą, niż poozwolił Ci wjechać w drugi
                  samochód, człowieka czy drzewo. Możliwe, że faktycznie jeszcze nie potrafisz
                  dobrze ocenić odległości i jeździsz zbyt blisko danej strony. Oczywiście to
                  wszystko z czasem przyjdzie. Ja jestem na 25 i też jeszcze zdarza mi się, iż
                  mój instruktor chwyci kierownicę by ją "dokręcić" w daną stronę. Powodzenia.
                  • Gość: linia frontu Re: Jutro mam pierwszą jazde:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:56
                    A jak Ci idzie??? Bo coś się długo nie chwalisz... :(
                    • Gość: linia frontu Re: Jutro mam pierwszą jazde:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 20:45
                      Ponawiam pytanie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka