Dodaj do ulubionych

2 raz oblałam testy :/

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 15:12
kompletnie tego nie rozumiem :( w domu mi wychodzi :(
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: 2 raz oblałam testy :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 15:32
      tak to jest przychodze nerwy i czliwkeowi niestety nie wychodzi. Do 3 razy
      sztuka;)
    • Gość: gienek Re: 2 raz oblałam testy :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 16:37
      Ile spotkaliście pytań innych niż w udostępnianych testach ?
      • buryz1 Re: 2 raz oblałam testy :/ 13.01.07, 08:49
        a z czego się uczysz? Nie rób tego na komputerze tylko z książek . Na
        komputerze jedne pytania wielokrotnie się powtarzają, inne prawie wcale. Tak
        poradziłam znajomej i pomogło . powodzenia:)
        • Gość: linia frontu Re: 2 raz oblałam testy :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 11:22
          Też tak radzę. Po prostu po pewnym czasie zaczynasz to robić na pamięć, pewnie
          na tym poległaś - na egzaminie czytaj tak, jakbyś to pytanie widziała pierwszy
          raz w życiu, a na dzień dzisiejszy... hmmm... moja metoda to kodeks i tona
          zakreślaczy (tzn. jeśli np. względy religijne nie pozwalają Ci na mazanie po
          kodeksie, to oczywiście nie :P). Ej, a kodeks jest naprawdę fajny, można się
          wkręcić:). Jak mi gościu powiedział, że czyta sobie kodeks do poduszki,
          powiedziałam, że dla mnie to perwersja, a teraz sama tak robię:). I nie
          wymiękaj!
          • Gość: beobachterin Moje trzy gorsze :)) IP: *.icpnet.pl 13.01.07, 11:49
            To i ja się dołączę. To co wyżej - wersja książkowa oraz jeszcze jeden pomysł.
            Mi się dużo lepiej uczyło pytań tematycznie. Niepoukładnacyh w testy typu dwie
            krzyzowki, dwa pyatnia ze znakami, dwa z obslugi samochodu itd. (czyli nie tak
            ja na egzamie). Najpierw zrobilam wszystkie krzyzowki, potem wszystkie pytnia z
            droga hamowania, nastepnie dot. pierwszej pomocy itd. Ogolnie mozna podzielic te
            testy na 12 takich rozdzialow. Gdzies widzialam oferte testow poukladanych w ten
            sposob, ale nie pamietaj juz gdzie, bo ja sie uczylam ta metoda z niemieckiej
            wersji testow (www.prawojazdy.com.pl/testy_de/) - tez jakis sposob. Testy
            w jezyku obcym = bardziej skupiasz sie na tresci i nie nuza Cie pytania :))
            • Gość: beobachterin Re: Moje trzy GROSZE :)) - errata IP: *.icpnet.pl 13.01.07, 11:54
              No i do linka mi sie nawias przykleil, jesli ktos by chcial jednak skorzystac,
              to www.prawojazdy.com.pl/testy_de/
              • Gość: eliza Re: Moje trzy GROSZE :)) - errata IP: *.acn.waw.pl 14.01.07, 20:23
                www.prawojazdy.com.pl/testy
                • Gość: eliza Re: Moje trzy GROSZE :)) - errata IP: *.acn.waw.pl 14.01.07, 20:25
                  www.prawojazdy.com.pl/kurs/
                  • Gość: beobachterin Re: Moje trzy GROSZE :)) - errata IP: *.icpnet.pl 14.01.07, 21:03
                    Gość portalu: eliza napisał(a):

> www.prawojazdy.com.pl/kurs/

Szkoda jedynie, że testy poukładane tematycznie są dostepne wyłącznie po
                    wykupieniu pełnego dostępu do konta.
                    • Gość: eliza Re: Moje trzy GROSZE :)) - errata IP: *.acn.waw.pl 15.01.07, 19:52
                      ale za to jest pewne, że się przerobi wszystkie pytania. I tak opłata jest
                      tańsza niż oblanie testów i wykupienie nowego egzaminu
                      • Gość: beobachterin Re: Moje trzy GROSZE :)) - errata IP: *.icpnet.pl 17.01.07, 22:13
                        Nie no, jasne. Bez przerobienia wszystkich pytan, to sobie nie wyobrazam
                        podchodzenia do egzaminu. Szkoda czasu i atłasu. Ale chyba bardziej korzystne
                        jest zainwestowanie we wlasna ksiazke czy plytke bez jakis czasowych form dostepu.
      • Gość: Ille innych pytań? Re: 2 raz oblałam testy :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 14:19
        Żadnego.dopiero teraz PODOBNO ma się coś zmienić.
    • Gość: dydo Re: 2 raz oblałam testy :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 16:45
      wykuj na pamięć jak nie ma innej rady. 2 dni nauki i zaryjesz na blachę:) tylko
      krzyżówek chyba się tak nie da...
    • Gość: adolf Re: 2 raz oblałam testy :/ IP: *.olesno.info.pl 12.01.07, 17:40
      Wiec lepiej sobie odpusc prawko, jak nie znasz przepisow to nie masz czego szukac na egzaminie!
    • Gość: jaaaaaa Re: 2 raz oblałam testy :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 13:57
      na początku uczyłam się z płytki ale że nie przerobiłam wszystkich pytań to
      kupiłam sobie książke z testami i w zeszycie pisałam sobie pytania od 1 do 18 i
      odpowiadałam a na koniec testu sprawdzałam ile mam błędów, moim zdaniem to
      dobry sposób bo lepiej się zapamiętuje ;-)

p.s na samym początku myślałam że w życiu nie naucze się krzyżówek ale jak
      zaczęłam je rozwiązywać, okazało się że to mi najlepiej wychodzi, a najwięcej
      problemów miałam z prędkościami ale z czasem było ok i na egzaminie 0 błędów i
      od miesiąca mam już prawko zdane za 1 razem. Powodzenia ;-)
    • zgniwszy Re: 2 raz oblałam testy :/ 13.01.07, 16:42
      nie przejmuj się! do trzech razy sztuka!
    • patrycja.ros Re: 2 raz oblałam testy :/ 14.01.07, 13:21
      Kup książkę i przerabiaj zestawy.Każde pytanie czytaj tak, jakbyś widziała je
      pierwszy raz, te które sprawiają wyjątkową trudność zapisz sobie gdzieś. Będzie
      Ci łatwiej i na pewno zdasz!!! Poradzisz sobie!! Ja uczyłam się z książki i
      zdałam za pierwszym razem nie robiąc żadnego błędu! To jest sprawdzona metoda.
      ZDASZ!!!!!!
    • Gość: ... Re: 2 raz oblałam testy :/ IP: 195.116.125.* 14.01.07, 14:01
      Pożycz od kogoś albo kup płytkę na komputer ASGRAFu- tam są wszystkie pytania po
      kolei podzielone na 18 działów (potem na egzaminie masz po jednym pytaniu
      losowane każdreog działu)- przerabiaj wszystkie po kolei po kilka / kilkanascie
      razy, potem możesz sobie mieszać ich kolejnośc, żeby wyeliminować robienie na
      pamięć. A w tym samym zestawie tej forim jest też wersja papierowa- też możesz
      przerabiać w jakiej chcesz kolejności i zaznczać sbie, ktorych nie pamiętasz
      albo sprawiają trudność, a potem przed egzaminem powtóz te najtrudniejsze.

No i dobrze już radzili tutaj- na egzaminie masz 25 minut, czytaj każde pytanie
      powoloi jak byś je widziała pierwszy raz i zwracaj uwagę czy czasem nei zdaża Ci
      się np za mocno nacisnąc guziczka- dzięki czemu odpowiedź sie zaznacza i zaraz
      odznacza (jeśli tego nie zauważysz, to będziesz już miala zaliczony błąd za zła
      odpowiedź). No i glowa do góry, do 3 razy sztuka:) Trzymam kciuki za Ciebie
      • wiola22 Re: 2 raz oblałam testy :/ 14.01.07, 19:48
        Poprzedniczka ma rację. Płytka Asgrafu jest dobra do nauki. Nie wiem dlaczego
        wszyscy polecają wersję papierową. Moim zdaniem na kompie jest ok. Korzystając z
        tej płytki możesz przerabiać pytania działami a jak masz ochotę popróbować
        zabawy z testem to wybierasz opcję testu.Powodzenia
        • justa_79 Re: 2 raz oblałam testy :/ 15.01.07, 10:33
          ja też uczyłam się z płytki Asgrafu i polecam ją - najpierw uczyłam się po
          kolei, działami, a dopiero później robiłam testy losowo.
    • Gość: Kierowca Re: 2 raz oblałam testy :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 23:06
      Mysle Maniu,ze po prostu musisz teorie wkuc,bez tego nie licz ze zdasz
      praktyke!Kazdy praktyczny egzamin to sprawdzian wiedzy,nie dadza Ci prawa bez
      znajomosci przepisow!A wie do nalki:)
    • Gość: jaaa Re: 2 raz oblałam testy :/ IP: 80.50.48.* 16.01.07, 12:44
      A ja 2 razy zdałam testy bezbłędnie :]
      • piekielna-narzeczona Re: 2 raz oblałam testy :/ 17.01.07, 02:25
        hehehhe... jak ty testy oblewasz to co bedzie z jazda... ja stawiam ze ty zdasz
        dopiero za 17 razem hehehh
        • Gość: rajdowiec Re: 2 raz oblałam testy :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 08:38
          Nie zdać teorii to jest PATOLOGIA. Śmialo to można powiedzieć.. pytania masz
          wszystkie dostępne! Frajerstwo twoje i tyle.. Nie obraź sie ale taka prawda..
          Ja jakbym nie zdał teorii nawet bym sie nikomu nie przyznał
          • Gość: :)))) Re: 2 raz oblałam testy :/ IP: *.acn.waw.pl 21.01.07, 02:39
            Gość portalu: rajdowiec napisał(a):

> Nie zdać teorii to jest PATOLOGIA. Śmialo to można powiedzieć.. pytania masz
            > wszystkie dostępne! Frajerstwo twoje i tyle.. Nie obraź sie ale taka prawda..
            > Ja jakbym nie zdał teorii nawet bym sie nikomu nie przyznał

A za którym zdałeś? :)
            Odpowiedzi na wiele pytań są podchwytliwe a niektóre są kontrowersyjne. Dla zabawy podłożyłem te
            testy osobom jeżdżącym od lat. NIKT nie rozwiązał prawidłowo. Niektórzy mieli połowę błędnych
            odpowiedzi. Większość nie miała pojęcia o bezsensownym, polskim systemie max. prędkości (w
            godzinach od do taka a w innych inna a jak jest pas zieleni to taka a jak ku..wa rośnie krzaczek to
            inna). W codziennej jeździe potrzebna jest znajomość paru znaków i zasad. Na resztę znaków się nie
            patrzy. Są niepotrzebne. Szwagier ministra, producent znaków musi zarobić to i stawia się tego od
            groma. Chyba u nas tej blachy wisi najwięcej. Znaki i radary mają zastąpić dbałość o bezpieczeństwo.
            Brak efektów widać w statystykach.
            • Gość: rajdowiec Re: 2 raz oblałam testy :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 20:50
              Prawko zdalem za pierwszym razem tydzień temu! I nie odwracaj kota ogonem, to
              że pytania są podchwytliwe to nie jest usprawiedliwienie...Jest 500 pytan na
              egzaminie, które są ogólnie dostępne dla każdego! To tak jakbym znał pytania na
              sprawdzian z biologii i dostał pałe...
              Pytania masz na tacy! wystarczy 2-3 godziny i nauczona.. A tu panienka marnuje
              nie małe pieniądze rodziców a szczególnie czas! Wstyd!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka