Gość: ona_21 IP: 193.151.48.* 31.01.07, 11:43 witam,chce powiedziec ze w d-g jest duża zdawalnosc-tak z wlasnych obserwacji.mialam dzis okazje zdawac,ale niestety nam miescie uwalilam :(((. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: dąbrowa górnicza IP: *.stat.gov.pl 31.01.07, 13:02 A gdzie oblałaś?? I gdzie robiłaś kurs??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: dąbrowa górnicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 14:21 Zdałam w Dąbrowie właśnie, tydzień temu:) Bardzo fajny egzaminator mi się trafił. Nie było trudno, choć wtedy ni było jeszcze sniegu (spoadł 3 godziny po moim egzaminie!). Dzisiaj odbieram prawko:-)(byłam zaskoczona ze tak szybko) Kurs robiłam w szkole jazdy PERFEKT (centrum na ul. Kościuszki) baaaardzo polecam! Zaliczyłam egzamin za pierwszym podejsciem to chyba o czymś świadczy:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dąbrowa górnicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 17:51 gratulacje!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: dąbrowa górnicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 14:32 Wielkie dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś