Dodaj do ulubionych

Zdaaaałem !!! :-)))))) Lublin

09.02.07, 19:23
Jupiii!!!!!! Zdalem dzisiaj !!! W Lublinie !!!
Obserwuj wątek
    • patrycja.ros Re: Zdaaaałem !!! :-)))))) Lublin 09.02.07, 19:59
      NO to GRATULACJE!!!! I szerokiej drogi:)
    • Gość: linia frontu Re: Zdaaaałem !!! :-)))))) Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 20:38
      Gratulacje, driverze!!! Jesteś wielki!!! :)
      Leć oblewać!
      • Gość: mała Re: Zdaaaałem !!! :-)))))) Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 21:16
        Za którym razem ?Ja też zdawałam w Lublinie
        Ja zdałam dopiero za 4 podejściem
        GRATULACJE :)))

ps. Może pamiętasz nazwisko egzaminatora
        bo ja pamiętam wszystkich czterech
        którzy mnie egzaminowali śmieszne co???
        • tomek_abc1 Jak to za którym??? Za pierwszym! Ba :))) 09.02.07, 21:29
          P.S. Nie pamiętam nazwiska egzminatora, bo nawet nie dosłyszałem, a z
          oczywistych powodów nie chciało mi się dopytywać ...

P.S. Teraz to jeździć by się przydało. Tylko na razie nie ma czym... :(
          • Gość: linia frontu Re: Jak to za którym??? Za pierwszym! Ba :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 21:51
            Oj, bidaku... :( Sposób kumpla: stare, zdezelowane autko za parę baniek. Ten
            legalny sposób, do innych nie namawiam! :)
            Pozdrawiam, A.!
            • Gość: mała Re: Jak to za którym??? Za pierwszym! Ba :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 15:20
              Ja mam autko ale boje się sama jechać
              Czy to jest normalne ??? Mam chęć się odważyć no boje się :))
              • Gość: linia frontu Re: Jak to za którym??? Za pierwszym! Ba :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 15:41
                Odważ się i się nie lękaj!!! :) Z tego, co czytam, to zdrowy objaw:), ale
                trzeba go przełamać:), im dłużej będziesz czekać, tym będzie trudniej. Ale z
                kimś to tak fajnie:).
                • Gość: mała Re: Jak to za którym??? Za pierwszym! Ba :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 16:37
                  A może razem pojeźdimy
                  Będziesz moim instruktorem :))
                  • Gość: linia frontu Re: Jak to za którym??? Za pierwszym! Ba :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 17:00
                    Mmmmmmmmm, zarywasz mnie ;P? A pewnie, że pojeżdżę! ;)
                    A tak poważniej troszkie to ja na każde jeżdżenie (sensu stricto) jestem
                    napalona :)... tylko na instruktora się nie bardzo nadaję... :)
                    • Gość: linia frontu Re: Jak to za którym??? Za pierwszym! Ba :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 17:03
                      Ale to Ty wpadasz do Wawy, nie ja do Lublina:))))))
                      • Gość: mała Re: Jak to za którym??? Za pierwszym! Ba :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 10:35
                        Troszke jeszcze zadaleko bałabym się
                        nie znam Wawy wczoraj się odważylam
                        niezła adrenalina pierwszą zprawe już miałam:)))
                        • Gość: linia frontu Re: Jak to za którym??? Za pierwszym! Ba :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 10:57
                          Jaka szkoda... tak się już napaliłam na to jeżdżenie:( przepisy sobie
                          powtórzyłam ;p, buuuuuuuuuuu... Ale wpadnij kiedyś:)!
                          No, pierwsze koty za płoty, potem już będzie mniej nerwowo! Też chyba będę
                          człowiekiem nieprzystosowanym do jazdy-bez-instruktora, niemożebne :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka