tomek_abc1 09.02.07, 19:23 Jupiii!!!!!! Zdalem dzisiaj !!! W Lublinie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrycja.ros Re: Zdaaaałem !!! :-)))))) Lublin 09.02.07, 19:59 NO to GRATULACJE!!!! I szerokiej drogi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linia frontu Re: Zdaaaałem !!! :-)))))) Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 20:38 Gratulacje, driverze!!! Jesteś wielki!!! :) Leć oblewać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Zdaaaałem !!! :-)))))) Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 21:16 Za którym razem ?Ja też zdawałam w Lublinie Ja zdałam dopiero za 4 podejściem GRATULACJE :))) ps. Może pamiętasz nazwisko egzaminatora bo ja pamiętam wszystkich czterech którzy mnie egzaminowali śmieszne co??? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_abc1 Jak to za którym??? Za pierwszym! Ba :))) 09.02.07, 21:29 P.S. Nie pamiętam nazwiska egzminatora, bo nawet nie dosłyszałem, a z oczywistych powodów nie chciało mi się dopytywać ... P.S. Teraz to jeździć by się przydało. Tylko na razie nie ma czym... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linia frontu Re: Jak to za którym??? Za pierwszym! Ba :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 21:51 Oj, bidaku... :( Sposób kumpla: stare, zdezelowane autko za parę baniek. Ten legalny sposób, do innych nie namawiam! :) Pozdrawiam, A.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Jak to za którym??? Za pierwszym! Ba :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 15:20 Ja mam autko ale boje się sama jechać Czy to jest normalne ??? Mam chęć się odważyć no boje się :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linia frontu Re: Jak to za którym??? Za pierwszym! Ba :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 15:41 Odważ się i się nie lękaj!!! :) Z tego, co czytam, to zdrowy objaw:), ale trzeba go przełamać:), im dłużej będziesz czekać, tym będzie trudniej. Ale z kimś to tak fajnie:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Jak to za którym??? Za pierwszym! Ba :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 16:37 A może razem pojeźdimy Będziesz moim instruktorem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linia frontu Re: Jak to za którym??? Za pierwszym! Ba :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 17:00 Mmmmmmmmm, zarywasz mnie ;P? A pewnie, że pojeżdżę! ;) A tak poważniej troszkie to ja na każde jeżdżenie (sensu stricto) jestem napalona :)... tylko na instruktora się nie bardzo nadaję... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linia frontu Re: Jak to za którym??? Za pierwszym! Ba :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 17:03 Ale to Ty wpadasz do Wawy, nie ja do Lublina:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Jak to za którym??? Za pierwszym! Ba :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 10:35 Troszke jeszcze zadaleko bałabym się nie znam Wawy wczoraj się odważylam niezła adrenalina pierwszą zprawe już miałam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linia frontu Re: Jak to za którym??? Za pierwszym! Ba :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 10:57 Jaka szkoda... tak się już napaliłam na to jeżdżenie:( przepisy sobie powtórzyłam ;p, buuuuuuuuuuu... Ale wpadnij kiedyś:)! No, pierwsze koty za płoty, potem już będzie mniej nerwowo! Też chyba będę człowiekiem nieprzystosowanym do jazdy-bez-instruktora, niemożebne :P Odpowiedz Link Zgłoś