rebecca 15.02.07, 14:43 Szukam na jazdy doszkalajace kobiety - nauczycielki jazdy w Warszawie. Ktos zna, ktos poleca? B. prosze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: instruktorka w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 15:44 Poszukaj w Babskiej Szkole Jazdy, tam ponoć same babki uczą. Odpowiedz Link Zgłoś
rebecca Re: instruktorka w Warszawie 15.02.07, 16:03 a masz moze kontakt? wiem, ze cos takiego jest - raz widzialam ich samochd - ale nie moge znalezc.dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podsprzeglowy Re: juz mam! IP: *.chello.pl 18.02.07, 23:56 Dziewczyno nie wydziwiaj. Dobry instruktor to bardzo wazna rzecz. Nie powinnas pytac wiec o plec tylko o kwalifikacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: juz mam! IP: *.aster.pl 06.03.07, 13:18 Babska Autoszkoła, p. Monika Sokołowska. www.babska.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Wszystko tylko nie "Babska" w Warszawie! IP: *.aster.pl 06.03.07, 15:00 www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=3474 ...po prostu nie jest tak kolorowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instr Re: Wszystko tylko nie "Babska" w Warszawie! IP: *.aster.pl 24.03.07, 21:52 co, to za ANIA??? To jakieś brednie popatrzcie na datę , pogięło ja ? Babska ma plac manewrowy na Wyscigach , a tak wogóle to DWA PLACE!!! może jakieś nowsze wieści pani Ania doniesie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instr Re: Wszystko tylko nie "Babska" w Warszawie! IP: *.aster.pl 24.03.07, 21:54 a jak ledwo się w pasie ruchu trzymała to i po 40 tu godzinach nie ma mowy o placu, kobieto !!! szkoda pachołków !!! i nerwów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Wszystko tylko nie "Babska" w Warszawie! 24.03.07, 22:08 Czuję się zobowiązana do potwierdzenia informacji o Wyścigach. Poza tym wiem jeszcze tylko tyle, że jest tam taka fajna babeczka:) i śmigają po łuku. I na tym moja wiedza empiryczna się kończy:D Odpowiedz Link Zgłoś
frankad Re: instruktorka w Warszawie 05.07.17, 09:37 Według mnie płeć nie powinna mieć znaczenia tylko kwalifikacje instruktora. Odpowiedz Link Zgłoś