Dodaj do ulubionych

Jak ustawić lusterka elektryczne w Pandzie?

IP: *.e-wro.net.pl 15.02.07, 23:31
Proszę o pomoc,jak ustawia sie lusterka elektryczne w nowym modelu Pandy?
Szkoły jazdy zazwyczaj dysponują modelem, w którym lusterka ustawia się
manualnie, tymczasem słyszałam, że we wrocławskim Wordzie zakupiono kilka
nowych Pand, gdzie lusterka są elektryczne...proszę o pomoc, bo nie mam
pojecia jak się takie lusterka ustawia.
Obserwuj wątek
    • Gość: jevii Re: Jak ustawić lusterka elektryczne w Pandzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 08:24
      Między siedzeniem kierowcy a siedzeniem pasażera
      jest półka. W tej okolicy powunny być dwa przyciski,
      jeden do lewego drugi do prawego lusterka.
      Najpier odpalasz samochód, potem ustawiasz lusterka.
    • linda6 Re: Jak ustawić lusterka elektryczne w Pandzie? 16.02.07, 14:41
      Mnie na egzaminie zaskoczyły tak ustawiana lusterka, ale Pan Egzaminator sam
      wytłumaczył gdzie są jakie przyciski, dlatego nie należy się bać pytać:)
    • Gość: flautka Re: Jak ustawić lusterka elektryczne w Pandzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 15:10
      a faktycznie. tez ostatanio nie wiedzialam jak mam je ustawic;))
    • instruktor15 Re: Jak ustawić lusterka elektryczne w Pandzie? 16.02.07, 20:55
      Pod dźwignią hamulca ręcznego masz klawisz L(ewy), P(rawy) i klawisz 4
      kierunkowy (tak jak jojstic w komórce). Przełączasz na L i tym klawiszem
      ustawiasz lusterko lewe, następnie przełączasz na P i ustawiasz prawe.
      Wewnętrzne lusterko ustawia się ręcznie.
      Podobnie ustawia się w Punto i Peugeocie 207 można to obejrzeć na jednej z moich
      stron: ws.naukajazdy.prv.pl/pl/001/005/002/
      • Gość: xxxxxxxxxxxx Re: Jak ustawić lusterka elektryczne w Pandzie? IP: *.acn.waw.pl 16.02.07, 21:05
        ale reklama . Szkoły potrafią
        • Gość: gisla82 Re: Jak ustawić lusterka elektryczne w Pandzie? IP: *.e-wro.net.pl 16.02.07, 23:43
          Reklama, reklamą, ale przynajmniej ktoś obrazowo udzielił informacji. Dziekuję
        • Gość: ewelina Re: Jak ustawić lusterka elektryczne w Pandzie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 23:55
          Reklama? A co by było gdybyś zapytał instruktora na żywo i nie udzieliłby ci
          odpowiedzi?
          Przynajmniej nie stęka e e e no nie wiem... czy coś podobnego a udziela
          rzeczowej odpowiedzi na zadane pytanie i to jeszcze zobrazowane. Więcej takich
          na tym forum życzyłoby się...
          • thea81 Re: Jak ustawić lusterka elektryczne w Pandzie? 17.02.07, 10:37
            na oblewniczej sa elektryczne w corsach, ja na kursie takich nie mialam i jak
            zobaczylam na egzaminie to zbladlam ale wiem, ze ani minuty nie mozna sie
            zastanawiac bo jedna laske oblal wlasnie za to ze nie wiedziala jak ustawic te
            cholerne lusterka
            guzik znalazlam ale dzialal tylko na lusterko od pasazera bo w stresie nie
            wiedzialam jak przelaczyc na drugie, na szczescie ustawione bylo ok przez
            poprzednika/czke
          • Gość: zdałem dziś Re: Jak ustawić lusterka elektryczne w Pandzie? IP: *.acn.waw.pl 17.02.07, 16:58
            A co by było gdybyś zapytał instruktora na żywo i nie udzieliłby ci
            odpowiedzi?

Zmieniłbym instruktora bo ten jest do dupy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka