Dodaj do ulubionych

Szkola Autosalwator - czy ktos sie tam uczyl?

IP: *.citynet.pl 22.02.07, 13:26
Nie zdalam juz 2 razy egzaminu na prawo jazdy. Poszukuje kogos kto mnie
doszkoli, by wreszcie to zdac. Slyszalam ze dobry jest Pan instruktor
Zbigniew L.z tej szkoly. Czy macie jakies namiary na niego, aby skontaktowac
sie z nim indywidualnie? Czy szkola ma swoj plac manewrowy?
Obserwuj wątek
    • Gość: gabik Re: Szkola Autosalwator - czy ktos sie tam uczyl? IP: *.citynet.pl 22.02.07, 13:37
      oczywiscie chodzi o szkole Autosalwator na ul. Kosciuszki w Krakowie.
      • Gość: antares [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 17:35
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: gabik o szkole Autosalwator IP: *.citynet.pl 23.02.07, 22:29
          antares, czy moglabys/moglbys mi napisac wiecej informacji o tym Panu na maila
          gabusia5@wp.pl, czy ten Pan daje duza swobode podczas jazdy, czy dlugo trzeba
          czekac na lekcje z nim. I w jakim jest wieku. Zebym miala ogolny poglad.
          Dziekuje, jeslibys oczywiscie znalazla ta chwilke. Mozesz tez zostawic co nieco
          tutaj. Pozdrowki ;)
          • Gość: gabik Re: o szkole Autosalwator IP: *.citynet.pl 26.02.07, 10:27
            dzieki wielkie antares! A czy ten Pan daje swobode w kierowniu pojazdem i bede
            mogla jechac z nim zupelnie samodzielnie jak na egzaminie (? Bo moj to dokreca
            itp :/ a chodzi mi tylko o interwencje przymusowa :P
            • Gość: Kairos Re: o szkole Autosalwator IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.07, 20:34
              skoro juz mowa o panu Zbyszku L., to i ja doloze swoje trzy grosze.
              Otoż zdalam egzamin tylko i wylacznie dzieki niemu. Po drugim egzaminie,
              kiedy czulam, ze ciagle czegos mi brakuje i ciagle czegos nie wiem,
              postanowilam zmienic w koncu mojego instruktora z kursu na kogos innego. Tu na forum czytalam dozo dobrego o panu Zbyszku, wiec postanowilam na dodatkowe jazdy zglosic sie wlasnie do niego. Poszlam po prostu do siedziby szkoly i tam doslalam jego wizytowke, na jazdy czekalam jakis tydzien - dwa (juz nie pamietam, to bylo w lecie, nie wiem jak jest teraz). W kazdym razie to byla bardzo dobra decyzja. Pan Zbyszek jest bardzo milym czlowiekiem, kulturalnym, wesolym, nie jakims gburem, ktory sie w ogole podczas jazdy nie odzywa. W jakim jest wieku? Gdzies tak w przedziale 40 - 50 lat :) Ale co nbajwazniejsze - to jak dla mnie pan Zbyszek jest wlasnie idealem instruktora! Obserwuje cie, jak jedzisz, jakie sa twoje umiejetnosci, i od tego zalezy wlasnie, jak przebiega
              lekcja, gdzie jezdzisz, co powtarzasz, co utrwalasz. Ja np. niektorych rzeczy nauczylam sie dopiero od niego, a nie do mojego instruktora kursowego, co ze zdziwieniem musialam skonstatowac. No i pan Zbyszek daje ci tyle samodzielnosci, ile chcesz :) I nie chwyta za kierownice pry skrecie, jak niektorzy ;) No i egzamin zadalam, jak czuje, tylko dzieki niemu. I naprawde sie cieszyl, kiedy sie o tym dowiedzial :) Wiem, ze to wyglada jak jakies
              peany na jego czesc, ale gdybym wiedziala, jak szkolil bedzie mnie moj instruktor z kursu (ciagle mowil, ze jezdze swietnie, ze wszystko umiem, no
              i po kazdym niezdanym egzaminie zapraszal mnie na kolejne jazdy), to od razu zdecydowalabym sie na kurs w tej szkole i na jazdy wlasnie z panem Zbyszkiem.
              Ufff, koniec :)
              • Gość: gabik Re: o szkole Autosalwator IP: *.citynet.pl 26.02.07, 21:58
                dzieki Ci wielkie ;) Szkoda ze ta szkola miesci sie daleko od tras
                egzaminacyjnych, na dojezdzie na trasy moze minac troche czasu i dlatego
                zaczelam sie zastanawiac nad jej wyborem na dodatkowe jazdy.czy z panem
                Zbyszkiem mozna sie umowic gdzies blizej koszykarskiej?
                • Gość: gabik Re: o szkole Autosalwator IP: *.citynet.pl 03.03.07, 10:04
                  czt moglabym prosic jeszcze raz telefon domorkowy do pana Zbigniewa
                  Lenczowskiego na maila gabusia5@wp.pl. bo mi gdzies sginal, a potrzebuje pilnie
                  sie kontaktowac ;) z gory dzieki
                  • Gość: ReniXX86 o szkole Autosalwator IP: *.chello.pl 13.04.07, 11:37
                    Zdecydowanie polecam! Skończyłam tam kurs z początkiem marca i zdałam za
                    pierwszym razem! Szkoła daje testy i cd, także nic nie trzeba już dokupywać.
                    Polecam instruktora Janka Mięsowskiego- poprostu gość jest bez nerwów! Renata:)
                    • Gość: misiek79 Re: o szkole Autosalwator IP: *.chello.pl 22.05.07, 00:37
                      Witam Wszystkich! Na początek pozdrawiam koleżanki z kursu 302, a co do szkoły
                      to faktycznie nie można mieć żadnych zastrzeżeń! Ja jeździłem z Panem Wawrem i
                      nie żałuje! Egzamin oczywiście zdany za pierwszym podejściem :)! Jeśli ktoś
                      wie , to podajcie mi na mojego maila : misiexyx@epf.pl adres forum kursantów!
                      Pozdrawiam i polecam!
    • Gość: kamila Re: Szkola Autosalwator - czy ktos sie tam uczyl? IP: 62.233.150.* 10.07.07, 12:59
      Witam! Polecam Pana Wojtka Wilka z tej szkoły , jeżdziłam z nim i zdałam
      egzamin w krakowie za pierwszym razem:) !!! treaz jeżdże swoim autkiem! :)))
      Szczerze polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka