Gość: Marta Re: WORD Częstochowa IP: *.radomsko.vectranet.pl 27.02.11, 23:26 Zdawałam trzy razy,zawsze miałam sympatycznych egzaminatirów.Ostatni super.Niestety moje umiejętności,a raczej ich brak przesądziły o negatywnym wyniku!Muszę popracować jeszcze nad techniką jazdy i sobą.Pozdrawiam.Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twojam Re: WORD Częstochowa IP: *.netcominternet.pl 20.04.11, 21:04 Za pierwszym razem miałam z panem Danielem R. Bardzo miły i rzeczowy egzaminator, ale nie zdałam na mieście przez własną nieuwagę. Drugi egzamin z panią Dominiką. Ciężko mi coś o Niej napisać, nie okazuje uczuć, czuć duży dystans, ale polecenia wydaje z dużym wyprzedzeniem i naprawdę jest konkretna. Nie wierzcie opiniom, że jest chamska lub niemiła. Zdałam, dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i am... Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 20:26 ja jeszcze nie zdałam a miałam już 4 podejścia... za 1 razem miałam z Suligą. Miły pan... ledwo co zrobiłam łuk bo jak już jechałam do tyłu i się odwróciłam żeby spojrzeć w tylna szybę to zahaczyłam jakoś niefortunnie o kierownice tak ze mi się trochę bardzo skręciło ale szybko wyrównałam.. w każdym bądź razie w kopercie stałam po skosie :D ale nie najechałam na nic... górkę za to zrobiłam po piskach .. nie wiem jak bo kiedyś poprosiłam na kursie mojego instruktora żeby nauczył mnie ruszać z pisków ale jakoś nie potrafił mnie nauczyć.. wiem, że to może głupie ale no cóż... oblałam na mieście jak się skręca w prawo na warunkowej to się nie zatrzymałam...w sumie zapomniałam o tym z nerwów...w sumie mógł na to przymknąć oko bo samochód prawie już stał.. no ale właśnie...prawie.. za 2 razem miałam z Wysockim... nawet miły pan... tylko, że bardzo się przy nim denerwowałam ale jakoś mnie uspokoił... Łuk musiałam powtórzyć bo mi trochę samochód wystawał, tzn kołami byłam w kopercie ale przód wystawał... ale pod koniec gdy już wracałam do Word-u stał się jakiś taki dziwny... wcześniej coś tam do mnie mówił, śmiał się a pod koniec cisza... oblałam na tym, że miałam zmienić pas z lewego na prawy ... ale jakiś zaj***sty tir widząc L-kę i to jeszcze egzamin zaczął sobie ze mnie jaja robić.. w sensie włączyłam kierunkowskaz chce zmienić pas a ten mi dojeżdża.. no to czekam aż pojedzie ... to ten znowu zwalnia .. chce zmienić to ten znowu dojeżdża... niestety trochę duży ruch był i nie mogłam zmienić tak żeby fajnie dodać sobie więcej gazu i pojechać... ale egzaminator widać ze tez był trochę wkurzony powiedział mi ze mam zmienić pas ruchu ja mu na to że nie ponieważ mam ograniczone zaufanie do tamtego i nie wiem co on kombinuje... no i wziął mi on szarpnął kierownice tak ze zjechałam na prawy pas prawie uderzając w barierki, w ostatniej chwili wyprostowałam kierownice... i jeszcze zaczął się na mnie drzeć... kiedy się zapytałam co on robi. powiedział : proszę ze mną nie dyskutować. Egzamin nie zdany . wynik negatywny prośże zjechać i zamienimy się miejscami.;/ za 3 razem miałam egzamin z Łukaszem Pstrykałą? chyba coś takiego egzamin z nim najmilej wspominam... zarąbisty gościu. tylko, że trochę bardzo zboczony :D łuk fajnie zrobiłam za to górka która zawsze mi wychodziła... masakra :D pojechałam na ręcznym bo się zaciął ten cały przycisk... kazał mi to powtórzyć... za 2 razem się udało. Kiedy już wyjechaliśmy na miasto to zaczął mnie rozśmieszać. Tez coś mi tam mówił o tym ręcznym a ja mu na to, że nie wiem czemu się tak stało bo instruktorzy zawsze się śmiali że nadużywam ręcznego.. wtedy zrozumiałam co powiedziałam...i wtedy on do mnie powiedział..: a wie Pani czemu Pani nie weszło ? a ja no czemu ... na to on zaczął się śmiać... a ja :aha fajnie :D wtedy powiedział że żeby coś w życiu weszło to trzeba wyżej nogi podnieść..:D było jeszcze kilka takich tekstów ale wole o tym nie pisać.. potem niby się tłumaczył że: zdrowy mężczyzna myśli o tym co 7 sekund a to że on ma żonę to nie oznacza że jest chory...:D niestety oblałam...ale tu niestety moja wina.. wymusiłam.. a już zostało mi do zaliczenia jazda jakąś drogą jednokierunkową .. gdybym to zaliczyła to wróciłabym już do WORDU... bo egzamin trwał jakieś 40 min jak nie 50min... za 4 razem miałam Skotnickiego.... niestety nie udało mi się go poznać bo oblałam na placu... na każdym egzaminie i na placu manewrowym tam gdzie chodziłam na kurs miałam czerwone pachołki z tymi czerwonymi no.. jak to się nazywa ...okej niech będzie kijkami... no i tu pewna siebie też jadę według czerwonych no i jadę do tyłu i spanikowałam bo zauważyłam jeszcze jakieś żółte kijki.. pomyślałam ze one to chyba odgradzają te 2 łuki... okazało się potem że miałam właśnie jechać według żółtych... powiem, że się tego nie spodziewałam ze na placu obleje... ale niestety deszcz lał jak cholera nic nie widać było.. bardzo chciałabym za 5 zdać ... ale już niestety straciłam wiarę w to że potrafię jeździć i nie wiem czy całkowicie sobie nie odpuszczę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukaszg Re: WORD Częstochowa IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.11, 13:59 nie poddawaj sie w końcu zdasz,a jeżeli chodzi o egzamin ze Skotnickim to nie masz czego żałować tego placu,bo by cie uwalil na mieście,Skotnicki to jeden z najgorszych skur...... w WORDZIE,ja podchodze 13.07 trzeci raz z tym że na ciężarowy z przyczepą i mam nadzieje że ostatni PS.omijaj szerokim łukiem Skotnickiego,Nowaka starego,Nowaka młodego i jescze jedno nazwisko na S nie pamiętam,najgorsze skur. w ośrodku Życze powodzenia wszystkim zdającym sobie też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: WORD Częstochowa IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 20:54 Popieram przedmówcę, dzisiaj miałem "przyjemność" być egzaminowanym przez pana Nowaka starszego - największy cham na jakiego można trafić. Najpierw na teoretycznym wyglądał, jakby chciał wszystkich zabić, potem chciał mnie oblać na... wskazywaniu zbiornika płynu do spryskiwaczy, ale mu się nie dałem. Na mieście niestety załatwił mnie swoimi chamskimi komentarzami i rozkojarzyłem się, nie zdałem. Wina ewidentnie moja, aczkolwiek jestem pewien, że nie potoczyłoby się tak, gdyby ten "egzaminator" powstrzymał się ze swoimi mądrymi i będącymi na bardzo wysokim poziomie komentarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: WORD Częstochowa 27.07.11, 11:35 Gość portalu: Gość napisał(a): załatwił mnie swoimi chamskimi komentarzami i rozkojarzyłem się, nie zdał > em. Wina ewidentnie moja, aczkolwiek jestem pewien, że nie potoczyłoby się tak, > gdyby ten "egzaminator" powstrzymał się ze swoimi mądrymi i będącymi na bardzo > wysokim poziomie komentarzami. ciekawska jestem co to za komentarze ? możesz zacytować choćby jeden ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: WORD Częstochowa IP: 82.160.184.* 27.07.11, 12:10 bo co niektórym tam przydało by się od nowa zdawać testy psychologiczne . i tyle w temacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdusiak5 Re: WORD Częstochowa 22.07.11, 16:46 nie przejmuj się ja zdawałam 7razy;D w ciągu 4 godzin ok 20 osób oblało więc byłam pewna że bd następna.;/ tymbardziej że zawsze miałam na placu górnym a teraz mnie wywołano na dolny;/ no ale próbować zawsze trzeba ,miałam egz.Kazimierza Pietrzaka hm wydawał się trochę wredny ale ogólnie nie był aż taki nic się nie odzzywał nie uśmiechnął tylko polecenia kilka razy głośno wzdychał myślałam że już oblalam;/ ale gdy zobaczyłam znak WORDU zaczęłam płakać ;D ze szczęścia! Po dojechaniu do Wordu zatrzymałam Corsę, on mnie pyta jeszcze raz jak się nazywam po czym wynik pozytywny!:) szczęśliwa mu dziękuję a on do mnie tylko ,,może by pani z tego szczęścia światła wyłączyła???;/'' zero uśmiechu nic..przeprosiłam i wyszłam jeździłam 55min. Trasa niezbyt łatwa;/ no ale najgorszy był mj 3egzain z Panem Adamiakiem chciał mnie już na łuku oblać nie udało mu się aż tak mnie męczył że oblałam ponieważ wył.mi się kierunek podczas skrętu! masakra ponadto jechałam w deszczu a on mi wyłączył wycieraczki na małe oborty;/ najmilej wspominam G.Puchałę miałam z nim dwa razy sympatyczny i spokojny drugi egzamin z nim wgl sę nie stresowałam powiedziałam mu to;d ale wymusilam;/ pamiętajcie nie poddawać się!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: WORD Częstochowa 25.07.11, 18:40 magdusiak5 napisała: > ,miałam egz.Kazimierza > Pietrzaka hm wydawał się trochę wredny ale ogólnie nie był aż taki nic się nie > odzzywał nie uśmiechnął tylko polecenia kilka razy głośno wzdychał myślałam ż > e już oblalam;/ ale gdy zobaczyłam znak WORDU zaczęłam płakać ;D ze szczęśc > ia! Po dojechaniu do Wordu zatrzymałam Corsę, on mnie pyta jeszcze raz jak się > nazywam po czym wynik pozytywny!:) szczęśliwa mu dziękuję a on do mnie tylko ,, > może by pani z tego szczęścia światła wyłączyła???;/'' zero uśmiechu nic..przep > rosiłam i wyszłam jeździłam 55min. Trasa niezbyt łatwa;/ Pan Pietrzak tak zgorzkniał ? :-) może nie ma powodów do zadowolenia... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZDRUZGOTANA Re: WORD Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.11, 19:44 Nie Pstrykała lecz Strykowski.On zdrowy to pewnie jest ale wygląd?FUUUUUUUJJJJJJ,TE WŁOSIACZKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: WORD Częstochowa IP: *.pl 02.02.12, 23:55 Drodzy zdający czytam te wasze komentarze i nieraz jestem w szoku naprawde uważacie ze ci egzaminatorzy którzy np. są według waszej opinii niemili czy nie rozmawiają z wami to sa chamy??? kurde taki zawód musza być stanowczy i rzeczowi. Z moich doswiadczeń jednak musze powiedziec ze najbardziej przestrzegającym wszelkie przepisy jest pan Skotnicki[ zdajsie emerytowany pułkownik] i Nowak starsi egzaminatorzy tak ze nie ma zmiłuj ze Skotnickikm miałem przyjemność zdawać egzamin na autobusy i oblał mnie na tym ze nie pokazałem tabliczki ile osób może wejsc do autobusu tak ze facet jest rzeczowy i to bardzo:)) zyczę wszystkim zdającym powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: WORD Częstochowa IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.12, 13:55 Ja też zdawałam -nie raz - kat d u Pana Skotnickiego , u Niego trzeba umieć na 100% -ale jaka satysfakcja kiedy się zda:)). Do egzaminowanych jest kulturalny, nie robi zadnych tępych komentarzy.Miałam u Niego np hamowanie w określonym miejscu , zamiast tego zrobiłam awaryjne- dzielnie to zniósł.Po powtórnym podejściu było juz ok.:) Uczyłam się w DRIVECAR u Pana Grzesia-skarb nie instruktor..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;0 Re: WORD Częstochowa IP: 212.87.244.* 16.07.11, 18:55 Pan Marcin Gąclarek najlepszy egzaminator :) Odpowiedz Link Zgłoś
student854 Re: WORD Częstochowa 27.07.11, 15:36 Ja zdawałem u Kępy i też złego słowa nie powiem. Mam nadzieję, że jeszcze jest aktywny zawodowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: illl Re: WORD Częstochowa IP: *.netcominternet.pl 01.08.11, 21:09 Zdałąm za 3 .Pierwszy egzamin u pana Rezlera. Mój błąd aczkolwiek dowiedzialam się później od instruktora ze niektórzy przymykaja na to oko. 2 pani Adamiak zjadł mnie stres i oblalam na gorce byłam na siebie wsciekla.Co do pani egzaminator to bardzo w porzadku ,rzeczowa i konkretna i ma podejscie do zdających. Za 3 pan Puchała zamiast zawrocic na skrzyzowaniu skrecilam w lewo ale dał mi drugą szanse reszta bez zastrzezen balam sie ze mnie obleje za ten bład mimo to zdalam i od 2 miesiecy jestem w gronie kierowcow :) zdajacym zycze powodzenia co do egzaminatorow to nie ma sie co uprzedzac u kazdego da sie zdac :) POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
ewaroma3 Re: WORD Częstochowa 07.11.11, 12:18 Zdałam egzamin na prawo jazdy. Jestem przeszczęśliwa. Było to moje kolejne podejście. Zdawałam u p. Łukasza Zielińskiego. Sprawiał wrażenie egzaminatora, który nie szuka dziury w całym. Jednak polecił mi wykonać manewr, który zmroził mi krew w żyłach - parkowanie w Alejach przed domem handlowym Seka. Wyjazd z koperty tyłem i włączenie się do ruchu to dla mnie masakra. Na szczęście, ktoś się zatrzymał i mnie wpuścil (DZIĘKI MU ZA TO). Moją piętą achillesową był plac, a konkretnie jazda po łuku tyłem. Znałam zasady bardzo dobrze, ćwiczyłam wiele razy.Potem przychodził stach i porażka. Mam to już za sobą jestem WOLNA. Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: WORD Częstochowa 14.11.11, 11:26 ewaroma3 napisała: > Jednak polecił mi wykonać manewr, który zmroził mi > krew w żyłach - parkowanie w Alejach przed domem handlowym Seka. Wyjazd z koper > ty tyłem i włączenie się do ruchu to dla mnie masakra. nie wiem jak to skomentować :-) manewr "mrożący krew w żyłach..." - parkowanie... życzę Ci duuuużo szczęścia na drogach i parkingach przede wszystkim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaroma3 Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 11:47 Chodzi o parkowanie w Alejach. Nie porównywałabym wyjzdu tyłem z miejsca parkowania w bardzo ruchliwych Alejach, z tym samym manewrem wykonywanym na małym osiedlu. Za życzenia dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takaja Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 10:03 Ja miałam dzisiaj egzamin, niestety oblałam na łuku :/ ale to była moja wina . Miałam z p. Suligą, bardzo miły pan , chociaż nie miałam okazji dobrze go poznać :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gkjdfhgkjdfhgkdfhk Re: WORD Częstochowa IP: *.alfa.pl 03.08.11, 09:35 Dzień Dobry. Pomagam przy Legalnym prawo jezdzie W Kijowie. Wszystkie Kategorie ( ZaBrAnE / ZaTrZyMaNe / DuPlIkAtY ) ! BEZ ZALICZEK ! płatne przy odbiorze osobistym. wszystko organizuje prawkoukraina@wp.pl (+48)515-893-450 (piecset pietnascie. osiem dziewiec trzy . cztery piec zero) >>> BEZ ZALICZEK >>> BEZ WYJAZDOW >>> BEZ PROBLEMU Z WYMIANA >>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gkjdfhgkjdfhgkdfhk Re: WORD Częstochowa IP: *.alfa.pl 03.08.11, 11:08 Dzień Dobry. Pomagam przy Legalnym prawo jezdzie W Kijowie. Wszystkie Kategorie ( ZaBrAnE / ZaTrZyMaNe / DuPlIkAtY ) ! BEZ ZALICZEK ! płatne przy odbiorze osobistym. wszystko organizuje prawkoukraina@wp.pl ( + 4 8 ) 5 1 5 - 8 9 3 - 4 5 0 (piecset pietnascie. osiem dziewiec trzy . cztery piec zero) >>> BEZ ZALICZEK >>> BEZ WYJAZDOW >>> BEZ PROBLEMU Z WYMIANA >>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankowalski518@wp. zalatwiam WORD Częstochowa IP: *.147.107.219.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.10.11, 11:58 pomagam jankowalski518@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: zalatwiam WORD Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.11, 11:08 facet zmień lekarza bo ci szkodzi na rozum Odpowiedz Link Zgłoś
28grudnia2011 egzamin na prawko 28.12.11, 23:39 zdałem dzisiaj egzamin na prawko, kat. B egzaminował mnie pan Artur Adamiak, bardzo fajny gość, kulturalny i wprowadzający bezstresową atmosferę :) udało mi się zdać całe szczęście :) To był mój drugi raz, miesiąc temu nie zdałem podczas egzaminu z panem Grzegorzem Puchałą, któremu również niczego nie mogę zarzucić. A co Wy myślicie o naszych egzaminatorach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ibka22 Re: egzamin na prawko IP: 31.42.4.* 29.12.11, 22:59 Ja najmilej wspominam pana T.Kołka :) Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywdzony0 Re: egzamin na prawko 06.01.12, 18:10 ja mialem egzamin z arturem adamiakiem niestesty mnie oblał bo ponoc przod mi za linie w kopercie wystawał a jak wyszlem to dobeze stał w kopercie ALE JAK CHCIAŁ MNIE UPIERDOLI TO MNIE UPIERDOLIŁ ZARAZ NA ŁUKU!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: egzamin na prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 18:31 Aby Jezdzic trzeba najpierw sie tego nauczyc.Zdobycie prawa jazdy to jedno a obycie na drodze w rzeczywistym ruchu to drugie.Wtedy wszystko sam bo nik juz nie pomorze przy błedzie.Jedna dobra zasada dla przyszłych kierowców.Sami dobrzy kierowcy to sa na cmentarzu!!!!Wiec prosze!!!!Troszke mniej biadolenia i narzekania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywdzony0 Re: egzamin na prawko 07.01.12, 11:32 to jak taki ku... cwaniak jesteś to mnie naucz to ku... dałes egzaminatorowki łapówke i cie za 1 razem przepuscił i cwaniaka nie znij bo ja łapowek nie daje wole za 20 razem zdac i miec czyste sumienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: egzamin na prawko IP: *.ice-net.pl 07.01.12, 13:28 mam pytanko jest w WORD 2 egzaminatorów którzy skubią słonecznik podczas egzaminu pierwszy z nich to rudy i gruby Wacławek a 2 z nich gruby i siwy to nie czasem Gabryś???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: egzamin na prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 13:35 Teraz sie nie dziwie dlaczego tak jołczysz.Mam nadzieje ze lepiej jezdzisz niz piszesz??Bo jesli Twoje zdolnosci sa takie same jak pisanie????Pozostawie to bez komentarza a prawko zdałem za trzecim podejsciem 11 lat temu.Pozdrawiam Ciebie i modle aby nie spotkac Ciebie na drodze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WORD Częstochowa IP: *.net.stream.pl 04.01.12, 10:43 Pan Suliga egzaminator trzeba na niego bardzo uważać bo jest strasznie cięty ale są też fajni egzaminatorzy np. Pan Nowak Grzegorz oraz Artur Adamiak , Zyczę powodzenia i zdania egzaminu za puerwszym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisss:**** Re: WORD Częstochowa IP: 188.95.29.* 16.01.12, 15:29 nie wiem kto uważa Adamiaka za fajnego:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on1 Re: WORD Częstochowa IP: 212.87.244.* 19.01.12, 23:07 tez sie dziwie ze ktos uwaza Go za fajnego... bardzo nie przyjemna osoba, ! Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywdzony0 Re: WORD Częstochowa 20.01.12, 20:07 tez miałem z adamiakiem ale mnie na łuku upie...ł i teraz chce sie dowiedziec jak sie łapowke egzaminatorowi daje i zaplace i bede miał spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisss:**** Re: WORD Częstochowa IP: 188.95.29.* 20.01.12, 22:31 z łapówką to było by ciężko, sama próbowałam to zrobić i uwierz mi że miałam dojścia i sie nie dało, dlatego zacisnełam zęby i zdawalam do skutku, z takimi chamami jak Adamiak i Filipiak np:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.12, 16:41 Koperta sie kłania!!!!Nie przerobił tego z Tobą instruktor????A to wielka szkoda!!!!Polecam filmik w internecie...Tam sie wszystkiego dowiesz.Życze powodzenia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoscos Re: WORD Częstochowa IP: *.play-internet.pl 22.03.12, 11:31 NO NO ŁADNE RZECZY SIĘ TU POJAWIAJĄ. MOŻE PAN DYREKTOR NIE WIE ALE NA PODWALINACH MAFII PER GR...GO ROŚNIE NOWA, PANA XXXX CHYBA ZE TO NIE MAFIA? A LEGALNE ZAŁATWIANIE SPRAW POD PŁASZCZEM LUDZI WYŻEJ POSTAWIONYCH W WORD. TAKIM MAŁYM PRZYKŁADEM MOŻE BYĆ: Dyrektor Małopolskiego Ośrodka Ruchu Drogowego w Nowym Sączu został zatrzymany sadeczanin.info/aktualnosci/art/29962 POWODZENIE DLA WSZYSTKICH ZDAJĄCYCH Odpowiedz Link Zgłoś
zemstatzas Re: WORD Częstochowa 31.01.12, 14:43 Niech Cię ręka Boska broni - uważaj na pseudoegzaminatora Marcina Gackiego - to jakiś maniak,wszystkich ścina na egzaminie bez powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NienawidzęPieszych Re: WORD Częstochowa IP: *.Netcominternet.pl 31.01.12, 18:46 Miałam egzamin z p.Rezlerem. Po ok.30 minutach mój egzamin został skończony z wynikiem negatywnym.Otóż jadąc nie zauważyłam pieszego który bezczelnie wlazł na te pasy nie widząc że ja jadę. Tak moja wina też bo powinnam zachować szczególną ostrożność, a te *ciule* piesi trochę zdrowego rozsądku - jak można wchodzić na jezdnię jak auto jedzie, jeszcze na prostej drodze gdzie byłam niedaleko od pasów. Więc egzaminator dał mi po hamulcach i tak moja przygoda się skończyła.!! Piesi nie potrafią korzystać z przejść dla nich przeznaczonych.*ciule nooooooooo*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczera_ Re: WORD Częstochowa IP: *.Netcominternet.pl 31.01.12, 19:47 zdawałam u pana A.Wróbla. Bardzo dobre podejście do zdającego, pełna wyrozumiałość ale niestety przez stres i głupotę nie zdałam. Chciałabym móc jeszcze raz zdawać z nim egzamin ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaroma3 Re: WORD Częstochowa IP: *.net.stream.pl 03.02.12, 12:57 Potwierdzam, p. A. Wróbel ma bardzo przyjazne podejście do zdającego egzamin. Życzę wszystkim takich egzaminatorów. Powodzenia. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wi... Re: WORD Częstochowa IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.12, 08:03 ja zdawalem 2 razy 1 egzamin pan M.Gacki nie polecam egzaminatora juz na samym poczatku przed egzaminem powiedzial do mnie zero rozmow podczas jazdy egzamin zakonczony po 20 min.Drugi egzamin i zdany u pana M.Bauer bardzo fajny starszy pan zero stresu udalo mi sie wskoczyc kilka min po godzinie 7 wiec dlugo nie czekalem godzina 8:20 bylem juz w domu wyrobilem sie na transmisje skokow z Saporo. Pozdrawiam wszystkich zdajacych i tych co juz zdali ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zemstatzas Re: WORD Częstochowa 04.02.12, 20:56 Mówiłem,że Gacki to oszust,trzeba się będzie nim extra zainteresować.....jaki ma cel i powiązania aby bezczelnie,bez powodu oblewać zdających,może za tym kryje się jakaś afer łapówkowa....?/nie chcę bez powodu nikogo oskarżać.../ale w Gdańsku ,,bekło,, ok.30 osób w aferze prawa jazdy za przekupstwo-poczynając od egzaminatora a kończąc na właścicielu firmy nauki jazdy.Oby nie wyszło ,,coś na jaw,, w tej właśnie ,,renomowanej,, szkole jazdy,która jako egzaminatorów zatrudnia po prostu idiotów bo wtedy ,,Word,, ma przekopane....Moje hasło: Niech firma ,,Word,,jeśli nie ma z niczym nic wspólnego,niech lepiej się go pozbędzie/Gackiego/ za nim będzie musiała za niego odpowiadać w sądzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kisss:**** Re: WORD Częstochowa IP: 188.95.29.* 06.02.12, 19:28 Już bez przesady z tą wrzutą na Gackiego znam ludzi którzy go chwalą jako egzaminatora. Takie rzeczy jak Ty o nim słyszałam o Adamiaku, a jak przyszło do egzaminu z nim to zwątpiłam w to bardzo. a nawet jeżeli Gacki tak robi to WORD-owi jest to na ręke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wi... Re: WORD Częstochowa IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.12, 20:30 ja nie napisalem ze oblal mnie bez powodu wyrazilem swoja opinie z innymi egzaminatorami z tego co wiem mozna pozartowac, rozmawiac a z nim nie na wejsciu mowi bez rozmow taki sztywny chlop ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kisss:**** Re: WORD Częstochowa IP: 188.95.29.* 07.02.12, 21:26 Zdawalam kilka razy i ciekawe z którym egzaminatorem można żartować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doti Re: WORD Częstochowa IP: *.play-internet.pl 12.02.12, 19:16 Egzaminatorzy nie potrzebuja żartów bo jak widzą co poniektóre osoby to ciężko jest im sie opanowac i wolą nic nie mówic aby nie wyjsc na idiotów . Ja jak podchodziłam do stanowiska nr # w czwartek to Pan egzaminator już nie umiał opanowac smiechu . A pozatym to Oni muszą wzdychać pufac ufac bo wtedy patrzą jaka jest reakcja kierującego czy skupi sie na drodze czy na osobie obok a te wzdychania sa zawsze w trudnych mometach na drodze . Tyle moge wam powiedziec na temat egzaminatorów a Panu ze stanowiska # w Czwartek slicznie dziekuje za cierpliwosc i moją małomównosc :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ :) Re: WORD Częstochowa IP: *.alfanet24.pl 08.02.12, 13:15 Ja zdawałem 30 stycznia (poniedziałek). Wywołano mnie na plac o godzinie 9:15. Podjechał egzaminator, formalności, sprawdzenie dowodu tożsamości, podpis,wytłumaczył o zasadach egzaminu i przystąpiłem do losowania elementow (miałem szczęście bo wylosowałem sygnał dźiękowy i światła awaryjne). potem łuk-bezbłędnie, górka-bezbłednie i wyjechałem na miasto. Egzaminator (Krzysztof Kępa) w ogóle się nie odzywał ale chociaż polecenia wydawał w miarę wcześnie :) jechałem cały czas Legionów aż do trasy, na trasie w lewo, potem w prawo w Krakowską, koło galerii, Plac Daszyńskiego, aleje-parkowanie skośne, zawracanie koło Piłsudskiego, znowu Plac Daszyńskiego, Ogrodowa, potem w prawo przed Szybeksem (skrzyżowanie ze STOPem)tam w lewo (strefa 30km/h tam zawracanie z użyciem biegu wstecznego po prawej stronie), potem znowu Krakowska, do trasy_zatrzymanie z prędkości 50km/h we wskazanym miejscu (za samochodami stojącymi na czerwonym świetle)w lewo, potem z trasy na prawo a Legionów i cały czas prosto aż do WORDu , w WORDzie parkowanie skośne, formalności,wynik egzaminu (pozytywny-za pierwszym razem) CZas trwania egzaminu: 44 minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywdzony0 Re: WORD Częstochowa 08.02.12, 15:05 www.youtube.com/watch?v=2bsWJBfsoSM obejrzcie sobie to ale powiedzcie ktory to egzaminator tak ładnie zaliczył glebe ????? Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: WORD Częstochowa 08.02.12, 15:43 pokrzywdzony0 napisał: > www.youtube.com/watch?v=2bsWJBfsoSM obejrzcie sobie to ale powiedzcie ktory to egzaminator tak ładnie zaliczył glebe ????? pewnie jakiś z młodszej kady :-) Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: WORD Częstochowa 08.02.12, 15:44 daga1974 napisała: > pokrzywdzony0 napisał: > > > www.youtube.com/watch?v=2bsWJBfsoSM obejrzcie sobie to ale powiedzcie ktory to egzaminator tak ładnie zaliczył glebe ????? > > pewnie jakiś z młodszej kady :-) kadry :-) > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kisss:**** Re: WORD Częstochowa IP: 188.95.29.* 08.02.12, 20:18 Tak ładnie glebe zaliczył pan Artur Adamiak:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zestresowana Re: WORD Częstochowa IP: *.play-internet.pl 11.02.12, 23:49 A jaką godnośc miał ergzaminator bo ja nawet na placyku to ze strachu swiateł nie umiałam pokazac i tez około 51 minut jezdziłam a egzamin miałam 9 lutego i strach mnie nie zjadł Pan był bardzo sympatyczny i konkretny najechałam na krawężnik i jak wracałam do WORD u to mi prawie łzy po policzkach płyneły . Jak wysiadłam z auta to nie wieżyłam że za 1 razem można zdac egzamin uwierzcie mi cuda sie zdarzaja a u mnie to raczej nie możliwe a jednak zdałam . Duże przepraszam dla Pana instruktora który dzien przed egzaminem powiedział mi ze na boczne uliczki bym dała rade to mnie zjerzylo i to bardzo a do tego jeszcze szarpanie kierownicą w ogóle horror . Pan egzaminator jak szłam był pełen optymizmu kazał na spokojnie swiatełka przypomniec sobie i w ogóle na prawde w porzadku gosć po stresie dzien wczesniej mój instruktor robił wszystko aby mnie zdołowac a po jego powodzenia to juz miałam dosyc a jednak dużo mu zawedzięczam . To On własnie uczył mnie auto odpalac > a reszta przyszła z rozumu i optymizmu Pana Pawełczyka :) Duży szacun dla egzaminatora :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: WORD Częstochowa IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.12, 15:30 Zdaje jutro 3 raz, mam strasznego stresa... Słyszałam, że jeśli wykupi się jazdę z egzaminatorem(nie chodzimi o łapówki, tylko jazdę z jakimkolwiek egazminatorem z WORD Częstochowa, na legalu) to potem zdaje się egzamin(nie u nich, tak w ogóle), bo oni dbają o swoją reputację... Ktos coś wie na ten temat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ibka22 Re: WORD Częstochowa IP: 31.42.4.* 23.02.12, 17:51 Powiem szczerze,że pierwszy raz słyszę o takiej możliwości,to znaczy,że egzaminatorzy takie dodatkowe jazdy prowadzą w wordzie?Miło będzie jak ktoś kto ma pojęcie na ten temat coś napiszę, bo to dość ciekawe i może się komuś jeszcze przydać.Powodzenia Maju na jutrzejszym egzaminie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kisss:**** Re: WORD Częstochowa IP: 188.95.29.* 27.02.12, 20:42 nie ma możliwości jazd z egzaminatorem, po za egzaminem. no chyba że zostaniesz dziewczyną egzaminatora:p ale pewnie wtedy sobie z nim pojeździsz dopiero jak prawko zdasz;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ibka22 Re: WORD Częstochowa IP: 31.42.4.* 01.03.12, 22:46 Z tym pewnie też mógłby być problem większość pewnie i tak zajęta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ike Re: WORD Częstochowa IP: *.home.aster.pl 03.03.12, 11:00 ale mi się zdarzyło żę już kiedy mnie oblał , jeszcze pół godziny ze mna pojeździł i pokazał co żle i dlaczego żle zrobiłam, nieżłe nie . Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywdzony0 Re: WORD Częstochowa 09.03.12, 12:56 hej miałem dzis 4 egzamin i oblałem powiedzcie mi jak sie daje łapówke egzaminatorowi piszczie na e-mail jan2@vp.pl odwdziece sie! Odpowiedz Link Zgłoś
zemstatzas Re: WORD Częstochowa 09.03.12, 13:11 Sprawą musi się zająć wreszcie prokuratura.Za dużo osób nie zdaje egzaminu państwowego z błachych powodów.Egzaminatorzy są albo ,,opłaceni,, przez kogoś albo po prostu złośliwi i niewykwalifikowani.To dziwne,że tyle osób skarży się na niesprawiedliwe przerwanie egzaminu...Bo jeśli zdający popełni kardynalny błąd w czasie egzaminu to wiadomo,że go nie można zaliczyć ale to co innego.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laleczka Re: WORD Częstochowa IP: 91.210.242.* 10.03.12, 08:50 i bardzo dobrze, że nie zdają! po co więcej debili na drogach??!! okej, niech sami się zabijają w wypadkach, ale dlaczego wtedy też giną niewinni ludzie???!!! no właśnie.... bardzo dobrze, że tyle osób nie zdaje, może właśnie zdają egzamin ci co powinni. i nie powinno być też 4, 5,10, 15 szansy zdawania, nie zdałeś za pierwszym , nie jesteś dobrym kierowcą na drodze i tyle... stwarzasz zagrożenie ....! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kisss:**** Re: WORD Częstochowa IP: 188.95.29.* 11.03.12, 12:57 zgadzam sie z laleczką, sama zdawalam kilka razy i tylko 2 razy uważam że nie zdałam przez egzaminatora, a reszta to było moje niedouczenie. przynajmniej jak zdałam , po kilku próbach to jeżdże naprawde dobrze, a egzaminatorzy mają taką prace i tyle, a jak komuś sie nie podoba to niech nie zdaje prawka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg... Re: WORD Częstochowa IP: *.net.stream.pl 20.03.12, 10:55 A ja uważam, że jednak egzaminatorzy z word-u w Częstochowie są bezlitośni i kto wie czy przypadkiem nie przechodzą dodatkowych szkoleń typu "jak sprawnie uwalić osoby zdające egzamin, tak żeby nikt nie mógł im nic zarzucić". Sama już drugi raz nie zdałam, pierwszy egzamin z własnej głupoty i stresu , bo jakby nie było jest to mega stres dla niektórych, a drugi egzamin to już ręce mi opadły. Pani egzaminator zakończyła mój egzamin na tzw łuku manewr wykonałam bezbłędnie i co z tego jak był już poprawiany więc ostatnia szansa i kiedy już byłam przekonana, że udało się kazała mi wyjść i zobaczyć okazało się, że nie wystarczy poprawnie wykonać wszystko i schować się w kopercie jednak o 2 cm byłam za blisko przedniej linii. Dlatego uważam, że są oni bardzo nie sprawiedliwi bo takie coś to moim zdaniem nie jest karygodny błąd. Jednak przychylam się do tych legend już od dawna krążących w Częstochowie pewnie gdyby w łapkę dostała to by było dobrze... Z całej historii najbardziej zabolał mnie na koniec szyderczy uśmiech Pani egzaminator, co zostawię już bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Re: WORD Częstochowa IP: *.net.stream.pl 20.03.12, 11:01 zgadzam sie z tym co napisala meg i dodam od siebie, ze sa owszem niesprawiedliwi i rzeczywiscie zachowuja sie jakby byli nauczeni zeby nas udupiac malo tego bardzo czesto wprowadzaja swiadowie ludzi w blad wykorzystuja to, ze przchodzi ktos zestresowany i idealny cel wtedy maja i oczywiscie dodatkowa kase dla wordu, maja przerozne sosoby na to tak zeby nikt nie zauwazyl np kiedy powtarzasz łuk zaciagaja ci reczny i specjalnie wprowadzaja w blad mowia ze wszytsko jest tak jak bylo zeby tylko poprawic ewentualnie fotel i zapiac pas i taka zagubiona owieczka robi jak robot odruchowo co jej kaza i zapomina spuscic recznego z reszta wystarczy przejechac sie do osrodka i posluchac ludzi ktorzy wychodza z tamtad badz, ktorzy czekaja na kolejny juz termin jakie opowiesci z krypty przedstawiaja to wszytsko to szok i ktos powinien cos z tym zrobic bo poprostu wykorzystuja ludzi bezkarnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęściara:) WORD Częstochowa IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.12, 18:53 16.03 - zdałam, za trzecim razem, u p. A. Nowaka. Bardzo miły i wyrozumiały, sporo żartował:) mój egzamin trwał 50 min, trasa dosyć łatwa, obyło się bez skrzyżowań na rakowie, uff:) Ponadto był piękny, typowo wiosenny dzień:) Pierwszy egzamin miałam z p. Szymczykiem/Szymczakiem, nie pamiętam dokładnie. Raczej nie wywarł na mnie dobrego wrażenia.. Śnieg sypał, że nic nie było widać. uwaliłam na łuku. Drugi egzamin miałam z p. A. Wróblem - P R Z E S Y M P A T Y C Z N Y!:) Każdemu zdającemu życzę tego egzaminatora! Wyrozumiały, miły, atmosfera naprawdę super, stres opadł już po przywitaniu i serdecznym uśmiechu:) egzamin o 7.02, temp. -28 :D niestety znów oblałam na łuku:D Powiem tak, jeżeli jesteście zdania, że oblaliście niesłusznie, złóżcie od razu wniosek. Wiem, że w moim ośrodku 5 z 7 odwołujących się osób, dostało kolejny darmowy egzamin i zdali. Oczywiście WORD twierdził, że 'te' momenty akurat się nie nagrały. Może nie przyznają się do błędu wprost, wykręcą się brakiem nagrania czy coś, ale jeśli macie rację, to dostaniecie darmowy egzamin. Walczcie o swoje, to nic nie kosztuje, a macie szansę wygrać! Życzę powodzenia wszystkim zdającym!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: WORD Częstochowa IP: *.gre.pl 09.05.12, 19:37 Ta odwołuj się to potem bedziesz zdawała po 10 razy .Pomyśl co taki egzaminator odczuwa gdy się kwestionuje jego decyzje .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: WORD Częstochowa IP: *.204.179.17.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.09.14, 22:38 Oj zgodze się z przedmuwcą że Adam Nowak to kawał ch..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaroma3 Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 08:27 Pan Wróbel, p. Suliga tworzą przyjazną atmosferę, są pozytywnie nastawieni do zdającego. Życzę opanowania stresu, przyjaznego egzaminatora, dobrego układu sytuacji na drodze i trochę szczęścia. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: WORD Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.12, 19:55 a ja dzisiaj zdałam. po mieście jeździłam 40 minut, poza tym pan egzaminator bardzo w porządku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel82 Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.12, 16:42 "Klaudia " a z jakim Panem egzaminatorem miałaś???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: WORD Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.12, 19:52 egzaminator pan Łukasz S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nuria Re: WORD Częstochowa IP: *.96.228.173.tvksmp.pl 21.09.12, 19:10 ja zdawałam na początku wrzesnia. pierwszy raz. miałam mega stresa. egzmianator Pan Daniel lub Dawid. młody i bardzo sympatyczny. pierwszy łuk mi nie poszedł, dugi ok. górka bez problemu i na miasto. na miescie miała pare drobnych błędów. Z D A Ł A M . sama w to nie mogę uwierzyc. wiele zawdzieczam PANU EGZAMINATOROWI bo wprowadził miłą atmosferę i to odpędziło stres, pozniej sama juz zapomniałam ze to jest egzamin a nie nauka jazdy. jezdziłam z 40 minut: parkowanie na orlick-ruckemana i zawracanie na kucelinie. legionow, mirowska, pl. daszynskiego, katedralna, trasa, kucelin, z powrotem do WORD. jedno wam powiem, jak sie stoi i czeka na swoja kolej to sie obserwuje innych zdających plac. baaaardzo duzo osob nawet nie wyjezdza na miasto: wiele oblewa obsługę samochodu, a jeszcze wiecej plac. mam wrazenie że te osoby są nieprzygotowane. to nie jest kwestia stresu tylko tego że ktoś nie umie zrobić łuku bo za mało to cwiczy. sama widziałam ze 2 dziewczy które przy cofaniu na łuku nie wiedziały gdzie sie mają zatrzymać i centralnie przejeżdzały po ostatnim pachołku. albo gasł im samochód. albo stawały w połowie drogi. jak sa takie błedy to znaczy ze tego sie nie wycwiczyło. ja sama wałkowałam luk do upadłego i górkę też - tak żeby móc to zrobić praktycznie z zamkniętymi oczami. (przed egzaminem wykupiłam 10 godzin doszkalających ) ja sie to zrobiło ze 100 razy to potem na placu mimo nerwów można to zrobić. potem w lepszym nastroju wyjezdza sie na miasto. nie stresujcie sie TO JEST EGZAMIN DO ZDANIA tylko trzeba isc dobrze przygotowanym ja sama nie wierzylam ze uda mi sie to za 1 razem bo sie naczytałam jaka to masakra jest i ze ledwo 30% zdaje . zgadzam sie ze na 10 osob zdadzą 3, bo 1 obleje testy, 1 obsluge pojazdu, 3 plac, 2 miasto. Jak juz sie wyjedzie na miasto to automatycznie zwieszka sie szanse na zdania prawa jazdy. WYKUPCIE WIECEJ JAZD przed egzaminem, jak sie idzie dobrze przygotowanym to jest bardziej realne ze sie zda. jak instruktor mówi, ze sie jedzie dobrze ale np ronda do poprawki to ćwiczcie wszystkie ronda do upadłego. ŻYCZĘ POWODZENIA ZDAJĄCYM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawerty Re: WORD Częstochowa IP: *.31.9.149.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.09.12, 19:33 Święta prawda! Nie chce nikogo urazić i zrobić z siebie jakiegoś Boga kierownicy, ponieważ się za takiego nie uwazam, ale niektórzy naprawde powinni przemyśleć kilka rzeczy zanim pójdą się zapisać na egzamin. Jak czytam o tym jacy to egzaminatorzy są straszni, jak to mają zły dzień to potrafią oblać za samo patrzenie się na niego, ale jeszcze nikt nie powiedział z czytanych opini o WORD Częstochowa, że mogła to być jego wina, że jednak mógła być to wina złego przygotowania. Kiedyś też tak myślałem, jak już ktoś zda i pojeździ rok lub dwa, niech da samochod osobie, która skonczyla 30 godzin praktyki i zobaczy jak egzaminator was widzial. Najgorzej zapisac się do szkoly gdzie jest super tanio itp. Moim zdaniem najlepszy wybór to zapisać się prywatnie do kogoś kto sam jest szefem i uczy. Ja zdałem za pierwszym razem, myśle że w 70% jest to zasługa mojego mentora, który starał się mnie jaknajlepiej przygotować do tego egzaminu. Pokazał wiele rzeczy, o które nawet nie pytają na egzaminie, a ktore przydają się już późniejszym użytkowaniu samochodu. W "tanich" szkołach większość nakierowana jest na to żeby jak najszybciej przejechać swoje godziny i następny. Rzadko kto Ci powie, że jesteś naprawde gotowy do egzaminu, tylko mówią zapłać może Ci się poszczęści. Wina niezdawalności egzaminu na prawo jazdy według mojej oceny to 80% wina nieprzygotowania samego uczestnika egzaminu. Nie mówię iż egzaminatorzy są sprawiedliwi, bo takich nie ma nigdzie na 100%, ale większość naprawde nie bierze sobie za cel przepusczenie 1 na 20 uczestników. w 95% przypadków 30 godzin praktyki to stanowczo za mało żeby przygotować kogoś do używania tak niebezpiecznej rzeczy jaką jest samochód. Każdemu zawsze polecam skorzystać z innego nauczyciela gdy nie zdamy egzaminu, każdy może nauczyć czegoś nowego. Życze wszystkim jak najmniej stresu i odrobine szczęścia przy egzaminie. Sam zaniedlugo będe zdawać na kat: "C", zobaczymy jak jak się przygotuje. Powodzenia! (Przepraszam za ewentualne błędy interpunkcyjne i ortograficzne [moja słaba strona]) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artek Re: WORD Częstochowa IP: *.centertel.pl 24.04.12, 11:24 najgorsze w Częstochowie jest to rondo: Rondo Groza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: WORD Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.12, 16:53 moim zdaniem rondo nie najgorsze :) a które to jest to "słynne" skrzyżowanie 112 ;| ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: WORD Częstochowa IP: *.pancom.pl 24.04.12, 17:32 slynne 112 - od ceny egzaminu jeżeli ktoś nie skumał :D :D do oglądniecia na zdamyto.pl 112 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: WORD Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.12, 19:11 skumałam ;p dobrze, że wcześniej nie wiedziałam, że to to, bo bym się zestresowała tylko, a akurat miałam tu zawracanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zemstatzas Re: WORD Częstochowa 25.04.12, 01:44 Ludzie,przestańcie pie...ć drobne kawałki.Wiadomo,że Word od dawna podpadł niejednemu zdającemu....Nie wystarczy być przygotowanym do egzaminu,nie wystarczy mieć szczęście ale trzeba natrafić na dzień,,bez ścinania,,na egzaminie bo najwyraźniej egzaminatorzy muszą co jakiś czas ,,odrobić,, normę niesłusznego oblewania bez powodu na egzaminie,za błachostki-inaczej byliby niepotrzebni i nie dostaliby doli od zleceniodawcy....Sprawę od dawna powinna skontrolować prokuratura.Oczywiście,że niezdanie egzaminu należy do normalności-jeśli dany petent zrobił poważny błąd w czasie egzaminu-o tym nie mówimy-ale jest za dużo dowodów na to,że egzaminatorzy-nie tylko będąc aroganccy-co powoduje dodatkowy stres i nie miłą sytuacje w czasie egzaminu-i o to chodzi...bo o pomyłkę jeszcze łatwiej...ścinają po chamsku,za błachostki,wykorzystują sytuacje niejasne/drogowe/gdzie zawsze egzaminator ma racje a zdający nie ma szans na reklamację.Po prostu,,ruch w interesie,,Brawo dla Worda !!!oby tak dalej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????? Re: WORD Częstochowa IP: 212.87.245.* 25.04.12, 10:48 popieram ...........jeżeli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę!!!!niech się ktoś za nich weźmie egzaminują młode dupki nie żebym coś miał do młodych ale żeby tam dalej pracować robią to co im powiedzą jak tresowane szczury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: WORD Częstochowa IP: *.play-internet.pl 01.05.12, 15:30 Ja zdałam wczoraj za 5.podejściem:) Przegonił mnie po wszystkich rondach z tras egzaminacyjnych,standardowo Orlik-Ruekemana,wszystkie z ograniczeniem do 30km/h, zwracał uwagę na pierwszeństwo przejazdu,na zawracanie...generalnie nie podpuszczał,nie było nic czego należałoby się bać.Co do egzaminatorów,to nasłuchałam się o nich mnóstwo strasznych rzeczy,ale nie spotkałam się z chamskim zachowaniem żadnego z nich.Wszyscy bardzo spokojni,nie przeszkadzali,nie czepiali się o pierdoły,tłumaczyli błędy.Miałam K.Kępę,Kwaśnego,D.Adamiak i dwa razy pod rząd P.Mazurka. Trzeba być pewnym tego co chce się zrobći i nie stresować,bo z własnego doświadczenia wiem,że to nie pomaga. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: WORD Częstochowa IP: *.play-internet.pl 13.02.13, 23:04 Mam pytanie kto ustala terminy i ilość egzaminów czekałam dziś prawie do 16 na egzamin,(umówiony 14) a już przed15 egzaminatorzy szli do domu:( czy oni chcą nas wykończyć psychicznie, Jedynie usprawiedliwienie to że udało mi się zdać ale chyba tylko dlatego że egzaminator był miły (chyba nie spieszyło mu się do domu) nie stresował mnie, bardzo precyzyjnie wydawał polecenia. Muszę przyznać że największe nerwy trzymały podczas oczekiwania na egzamin, a nie na samym egzaminie. Także nikomu nie życzę tak długiego oczekiwania. (uważam że powinni coś zmienić w organizacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(chyba że to taki plan niech się denerwują szybciej nie zdadzą). Mnie pozostaje czekać na PRAWKO!! Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawerty Re: WORD Częstochowa IP: *.31.2.75.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.09.12, 19:58 Tak do końca się z Tobą nie zgodze, faktem jest że jakaś norma napewno musi być i w wiekszości wypadków jak "trafi na Ciebie" to masz poważny problem i najprawdopodobniej nie zdasz. Tu chodzi wyłącznie o kase, nikt tego nie powie w prost bo o takich rzeczach się nie mówi. Zawsze są 2 strony medalu, jak by Tobie pracodawca kazał np. załadować samochód drugo gatunkowym towarem dla odbiorcy, a odbiorca płaci i jest pewiem iż zapłacił za 1 gatunek to nie polecisz do niego ze skargą. Owszem możesz zaprotestować, ale oboje wiemy jak by sie to skońćzyło dla Ciebie, czyli porównując dla tego egzaminatora. Im też napewno odgórnie mówi jaka jest "norma" i ilu musi nie zdac. Oczywiście są wyjątki, tak jak z każdym człowiekiem np. Pójdziesz 3 razy z piwem przez osiedle i 3 razy zatrzymie cię policja, powiedzą że masz to schować, lub wylać przy nich i nic Ci nie zrobią, ale za 4 razem dostaniesz mandat od "porządnego" stróża prawa. Tak samo pewnie jest w WORD'ach. Niektórzy poprostu lubią oblewać mniej jlu bardziej. Każdy ma troche racji, ale w wiekszosci sami zdający są sobie winni. Ja zdawałem w Bytomiu 2 lata temu. Też miałem kilka pomyłek, ale udało się zdać za pierwszym. A wszyscy zgromadzeni pełni podziwu, że zdałem, ale czekając na swoją kolej na praktyke słuchałem rozmowe 2 dziewczyn. Jedna do drugiej mówi że może za 4 razem się uda, a ona na to, nie umiem pojąć tej teori. Więc powiedz mi jak ktoś może przyjść tak przygotowanym na ezgamin. Raz rozumiem, ale 3?. Tak samo jak ktos nie zda łuku, ok. pierwszy raz, stres, poczucie że ciągle jestes obserwowany, ze nie mozesz sie pomylic, ale 2, 3? Po co zapisywac sie na egzamin jak sam po sobie widzisz że nie potrafisz opanować samochodu. Wykupuje się lekcje i dalej się dokształca... I przyznam Ci rację, możesz przyjsc super przygotowany, a i tak nie zdasz bo dziś będzie twój "szczęśliwy dzień" w którym trzeba odrobić normę, a pójdziesz poskarżyc sie o pokazanie taśmy to Cie zjedzą na kolejnych egzaminach. W takich systuacjach trzeba zacisnąć zęby i milczeć, choć czasem to jest naprawde niesprawiedliwe ale nic nie poradzisz. Pozdrawiam wszystkich zdających i życzę szczęścia na egzaminach. Sam niedługo egzamin na "C", ciekaw jestem jak ta kategoria wygląda od "kuchni" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.12, 15:41 Adam Nowak- kawał ch...a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggg Re: WORD Częstochowa IP: *.centertel.pl 06.07.12, 15:07 dziwi mnie jedno ,że ten gosciu jescze pracuje na 10 osob zdjaajacych u niego ,10 ma złą opinie o nim!!!! to jakie on musi miec plecy??? albo WORD jest tak głupi i potrzebuje takich de...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: WORD Częstochowa IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.12, 17:58 szalu w czestochowie nie ma, ja zdalam w piatek za 7 razem:P ogolnie w czestochowie jest najnizsza zdawalnosc,ale na szczescie mam to za sobą ,powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeta Re: WORD Częstochowa IP: 195.117.74.* 14.08.12, 21:47 nie martwcie się . na egzaminatorów WORD w Częstochowie już są doniesienia do gazety Częstochowskiej i będzie badana ta sprawa ponieważ robią sobie żarty z kursantów !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bffbrifb Re: WORD Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.13, 15:03 Najgorszy egzaminator w Wordzie to Artur Czech. Strasznie chamski, przemądrzały, w żaden sposób nie pomaga, wręcz przeciwnie. Egzamin jak musztra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eM Re: WORD Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.13, 10:26 Nie zgadzami się, że chamski. Czy najgorszy nie wiem, bo wszystkich nie poznałam.;-) Wg mnie, ani niemiły, ani miły, raczej obojętny jeśli chodzi o emocje w trakcie egzaminu. W czym ma niby pomagać? Decyzje trzeba podejmować samemu. Na koniec trochę "nakrzyczał" na mnie podsumowując egzamin za wszystkie głupie rzeczy, które wg niego zrobiłam, ale też pochwalił, to co było dobrze. Może się wydawać, że przemądrzały, ale chyba to wynika z tego, że sie emocjonował. Nie podobało mi się tylko, że nie odpowiedział mi "dzień dobry" i patrzał na mnie b. zdziwiony jak weszłam do samochodu ( może nie wolno wchodzić samemu tylko trzeba czekać na zaproszenie?) zresztą "do widzenia" też chyba nie odpowiedział i to wg mnie nie świadczy o najlepszym wychowaniu;-) Egazamin zdałam, wiec nie jest taki zły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WORD Częstochowa IP: *.dynamic.chello.pl 11.09.13, 01:08 A. Adamiak - cisza, pokerowy wyraz twarzy, wydaje się, że jest wyrozumiały, ale stosuje małą partyzantkę i trzeba mieć stalowe nerwy, żeby nie wpaść w sidła jego pułapki do oblania, przy kolejnej próbie może przebrnąłbym przez to, ale jak na pierwszy raz to nie fajnie na niego trafić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: WORD Częstochowa IP: 80.50.168.* 19.08.13, 15:30 właśnie wyczytałem, że zmarł egzaminator Stanisław Kawa... (*) Odpowiedz Link Zgłoś
subtelna95 ... 27.08.13, 22:04 Ja zdawałam 1 raz u pana D.Rożeja, który był przesympatyczny...i strasznie przystojny. Niestety z własnej głupoty oblałam wymuszając pierwszeństwo przy zmianie pasa ruchu, przez co byłam okropnie na siebie zła, bo mieć takiego fajnego egzaminatora i nie zdać, to strasznie boli:/2 raz z kolei zdawałam u pana K.Kępy taki starszy pan, ale również przesympatyczny, bardzo uspakaja i żartuj, widać, że lubi młode dziewczyny:D Przez całą drogę żartował i był bardzo miły, przymykał oczy na drobne błędy. Wracając z nim już do Wordu czułam, że zdam, nie może być przecież inaczej- myslałam, no i powiedział pozytywny, przy tym też rózne smieszne komentarze itd.:P Naprawdę świetni faceci oboje!!! :)) Tak juz poza egzaminie: NIE WIE KTOŚ CZY PAN Rożej JEST ZAJĘTY czy WOLNY??:DD Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia8904 Re: WORD Częstochowa 02.07.15, 15:15 Ja zdawałam 11 i 19 czerwca, i wczoraj. Pierwsze podejście oblałam przez stres już na łuku - 2 razy zbyt wcześnie zatrzymałam się w kopercie i zderzak mi wystawał. Egzaminator, pan Piotr M. pokazał mi to, żebym nie miała wątpliwości i wytłumaczył, jak następnym razem wykonać to zadanie, żeby zdać. I fakt, przy następnych podejściach łuk nie sprawiał mi problemu :-) Bardzo miły, młody egzaminator, kulturalny i rzeczowy. Druga próba - pan Artur W. Na początku, na placu miły i rozmowny, potem na mieście jakby diabeł w niego wstąpił - krzyczał na mnie ("Co pani robi?") i to w momentach, kiedy wcale nie stwarzałam zagrożenia. Nie wiem, czy tak się przejmował, tym, żebym zdała, czy co? :-D Niestety, oblałam pod koniec, bo najechałam na ciągłą. Wtedy egzaminator znów stał się miły, wyjaśnił wszystko i doradził, co poprawić. Trzecie podejście - pan Tomasz K. Kolejny młody gość, bardzo miły i sympatyczny. Na początku zaczął rozmowę dla rozluźnienia atmosfery, co bardzo mi pomogło opanować stres. W trakcie jazdy po mieście nie mówił nic, poza poleceniami, to też pomagało mi się skupić. Potem się okazało, że jechałam na tyle bezbłędnie, że nie miał powodu, żeby się odzywać - zawaliłam jedynie pierwszą próbę parkowania (krawężnik), o czym od razu mi powiedział. Generalnie wszystkich egzaminatorów dobrze wspominam, ale najlepiej pana Tomasza, bo u niego zdałam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lawniq Re: WORD Częstochowa 24.02.17, 11:07 Zdawałam 2 razy u Pana Janusza Szymczaka, miły, spokojny i przede wszystkim BARDZO wyrozumiały egzamintor. Za pierwszym razem niestety oblałam na parkowaniu, moja wina, ustawiłam się za blisko samochodu po lewej i przy wyjeździe mogłam według egzaminatora spowodować kolizję, zahaczając go. Wiadomo jak to w stresie, człowiek nie myśli racjonalnie. Przy drugim podejściu popełniłam kilka błędów, ale każdy po jednym dopuszczalnym razie, więc wynik egzaminu POZYTYWNY. Generalnie Pan Szymczak jest naprawdę bardzo wyrozumiały, wydaje odpowiednio wcześnie polecenia, atmosfera na egzaminie miła i nawet przy popełnionym błędzie egzaminator nie unosi się w żaden sposób, a uspokaja i mówi, żeby się nie stresować :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaws18 Re: WORD Częstochowa 17.03.17, 21:37 Ja ostatnio zdałem u Artura Adamiaka. Bardzo spoko gość, nie wprowadzał nerwowej atmosfery, na koniec jazdy wyjaśnił wszystkie błędy. Nie rozumiem tych wszystkich złych opinii na jego temat. Miał z nim ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2490 Re: WORD Częstochowa 15.12.17, 12:18 Pierwszy raz zdawalam u Pana J. Wielgo oblalam na miescie wymuszajac pierwszenstwo ale egzaminator swietny . 2 podejscie Pan A. Rogala. Oblalam na placu-chyba stres mnie zjadl. Ale egzaminator wydawal sie bardzo sympatyczny mlody facet. Licze ze 3 bedzie rownie mily:) Odpowiedz Link Zgłoś