blekitna_18 12.03.07, 20:31 Witam, Chciałam zapytać się czy ktoś z was uczęszczał na kurs do szkoły auto-vip na ul.Traugutta?? Mam zamiar sie tam uczyć, ale może polecicie mi jakąś lepszą szkołę jazdy w centrum Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mola22 Re: Auto-vip Wrocław 13.03.07, 18:41 Jezeli masz isc do tej szkoly to lepiej wybierz inna. Tam godzina jezdy to 45 minut, a nie 60 minut, jak powinno byc wedglug przepisow. Niby kurs jest tani ale wychodzi o wiele mniej godzi. Jesli mam polecic szkole to idz do Akademii Dobrej Jazdy. Jest na Krakowskiej, blisko traugutta i co wazne jest w strefie egzaminacyjnej. Wiec nie tracisz na dojazd, tylko odrazu jezdzisz po strefie. Instruktorzy fajni i co wazne mozna wszystko zalatwic na miejscu Lacznie z zapisem na egzamin;-))) POLECAM zdalam za pierwszym razem:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedronka Re: Auto-vip Wrocław IP: *.lanet.net.pl 14.03.07, 19:26 tez polecam Akademie Dobrej Jazdy :) ja wprawdzie zdalam za 2 razem, ale za 1 to byla tylko i wylacznie moje wina... naprawde dobrze przygotowuja do egzaminu Odpowiedz Link Zgłoś
blekitna_18 Re: Auto-vip Wrocław 14.03.07, 20:30 Dzięki, pomyślę o tej szkole :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaruś26 Re: Auto-vip Wrocław IP: *.magma-net.pl 24.03.07, 23:34 Zdsecydowanie polecam tą szkołę.Wykłady prowadzone są super!Jeździłem z dwoma instruktorami i obaj cierpliwie dokładnie tłumaczyli każdą sytuację.Po zakończonej jeździe szczgółowo omawialiśmy błędy.Szczególnie polecam Kubę i szefa Pana Romana z którym miałem egzamin wewnętrzny. Teraz czekam na egzamin państwowy. Jestem dobrej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blekitna_17 Re: Auto-vip Wrocław IP: *.devs.futuro.pl 04.04.07, 20:25 Zapisałam się do tej szkoły, właśnie skończyłam teorie więc jeszcze nie wiem jak z jazdami ale na razie wrażenia pozytywne. Koniecznie napisz jak ci poszedł egzamin państwowy :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rex Re: Auto-vip Wrocław IP: *.aster.pl 06.04.07, 18:39 Soryy ale uczyłem sie a Auto avanti(www.autoavanti.pl) tą mogę polecići moze w sumie jeszcze dwie ;-) ciężki ze mnie uczeń ... Odpowiedz Link Zgłoś
emronik Re: Auto-vip Wrocław 07.04.07, 11:14 Ja chodziłam do akedemii Dobrej Jazdy na Krakowską. Zdałam za pierwszym razem; Z panią Zosią można wszyskto zawsze załatwić. Instruktorzy spoko - więc się zdaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrak Re: Auto-vip Wrocław IP: *.gazownia.pl 19.04.07, 09:32 Ja bym ci proponowal szkołe gasmar na gazowej bardzo przyjemna szkoła i bardzo dobrze uczą Odpowiedz Link Zgłoś