Dodaj do ulubionych

Kupilem samochod cieżarowy. Chodzi o winiete

IP: *.wlan.pl 01.04.07, 17:54
Kupilem samochod ciezarowy Volkswagen LT55 DMC 5,6 t ładowność: 3175 kg. Zaplacilem juz za niego podatek drogowy i mam pytanie czy musze wykupic takze winiete zeby moc nim legalnie jezdzic po ulicach? Jesli to istotne, to pojazd ten bede wykorzystywal w dzialalnosci gospodarczej na potrzeby wlasne, juz otrzymalem takie zaswiadczenie. Pojazdu nie bede wykorzystywal w celach zarobkowych. Musze czy nie musze wykupic winiete? Kto wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Kupilem samochod cieżarowy. Chodzi o winiete IP: *.aster.pl 01.04.07, 21:05
      Niestety musisz jeżeli łączna masa samochodu ma pow.3ton to tak winieta musi być
      • Gość: Marek Re: Kupilem samochod cieżarowy. Chodzi o winiete IP: *.wlan.pl 01.04.07, 21:18
        Ok dzieki. Mam prosbe jak bys mogl dac link gdzie o tym bym mogl poczytac bybym wdzieczny.
        • Gość: Adamus Re: Kupilem samochod cieżarowy. Chodzi o winiete IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.07, 18:19
          Proszę: www.naukajazdy.pl/zawodowe_prawko/karty_oplaty.html
    • Gość: Gość Re: Kupilem samochod cieżarowy. Chodzi o winiete IP: *.aster.pl 01.04.07, 21:29
      Mój tata jest kierowcą ciężarówki i trochę zna się na tym, jak coś znajdę to
      dam znać
      • Gość: Marek Re: Kupilem samochod cieżarowy. Chodzi o winiete IP: *.wlan.pl 01.04.07, 21:34
        Wielkie dzieki za pomoc. Teraz juz wiem na czym stoje, znowu pieniadze trzeba wydawac :(
        • Gość: Gość Re: Kupilem samochod cieżarowy. Chodzi o winiete IP: *.aster.pl 01.04.07, 21:36
          Tak to jest u nas ale mimo wszystko powodzenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka