Gość: u-kochana IP: 80.54.200.* 30.04.07, 23:10 po jutrze ( tj. 2 maja) zdaje prawko 1 raz a ja chora!! z nosa mi cieknie, głowa mi pęka, masakra... aż sie boję.. że nie dam rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: strzała Re: aż się rozchorowałam IP: *.aster.pl 30.04.07, 23:51 Nie martw się! Ja zdawałem 27 grudnia, też byłem w trochę nienajlepszej formie, a noc przed egzaminem miast spać usuwałęm treść żołądkową do terminala kanalizacji miejskiej. W samym dniu egzaminu czułem się fatalnie - a to właśnie stanowiło dla mnie motywację. :-D Oczywiście nie muszę dodawać, że zdałem wtedy za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u=kochana` Re: aż się rozchorowałam IP: 80.54.200.* 01.05.07, 00:16 super! gratulacje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: aż się rozchorowałam IP: *.chello.pl 01.05.07, 07:22 coldrex maxgrip z wit. C w tabletce - 3 tabletki 4 razy dziennie. po 24 godzinach nie będziesz oczywiscie zdrowa, ale poczujesz sie DUŻO lepiej i nabierzesz sil. sprawdzone przed egzaminem z prawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.ros Re: aż się rozchorowałam 01.05.07, 09:02 Kuruj się wszystkim co się da!!!! Sprawny kierowca to zdrowy kierowca :))) Polecam gripex działa szybko. No i przede wszystkim powodzenia na egzaminie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzała Re: aż się rozchorowałam IP: *.aster.pl 01.05.07, 15:30 Tylko przypominam, że samochodu nie wolno prowadzić po lekach. Także ostrożnie. Odpowiedz Link Zgłoś