Dodaj do ulubionych

Forumowicze przedstawcie się :)

14.06.07, 16:34
Jestem stosunkowo nowa na forum, przeglądam posty, widzę, że spora część Was
jest tu już zadomowiona :)
Po Waszych postach można wywnioskować, kto ma egzamin już za sobą, kto jest
niestety przed, ale może napiszmy coś o sobie w jednym miejscu.

I tak ja na przykład jestem z Krakowa, tu robiłam kurs i póki co jestem przed
pierwszym podeściem, które mnie czeka w połowie lipca. Niestety nie mam
większego doświadczenia, ale na bank zdobędę, wtedy się podzielę :)
Obserwuj wątek
    • furiatka326 Re: Forumowicze przedstawcie się :) 14.06.07, 17:14
      Witam Cie tupasiu jestem z Warszawy i 3 sierpnia zdaje na Odlewniczej po raz 4
      zycze powodzenia na egzaminie trzymam kciuki
    • mmx28 Re: Forumowicze przedstawcie się :) 14.06.07, 19:11
      Ja również Cię witam. Ja też jestem z Warszawy, pierwszy mój egzamin mam 27
      czerwca na Bemowie o godz. 7. Trzymajcie kciuki ;)
      • gazela.krakowska Re: Forumowicze przedstawcie się :) 14.06.07, 19:21
        Jestem z krakowa, prawo jazdy zrobiłam i zdałam pół roku temu:)
        Teraz zastanawiam sie na kat A:)

Na forum jestem często jednak przeważnie w formie cichego obserwatora:)

Marzy mi sie zawód egzaminatora jednak z wykształcenia jestem technikiem
        farmacji i pracuje w jednej z firm farmaceutycznych:)

Witam sie z Wami wszystkimi oficjalnie:)
        • bujaka_jamajka Re: Forumowicze przedstawcie się :) 14.06.07, 19:51
          To ja też się przedstawię. Krótka autobiografia:) Mam na imię Kasia, mam 18
          lat, mieszkam w Częstochowie. Tutaj też zdawałam egzamin na prawo jazdy, udało
          mi się zdać za pierwszym razem i jutro odbieram prawko oraz wyruszam w
          pierwszy, samodzielny rejs. Już się nie mogę doczekać:):D:D:D
    • kulfon80 Re: Forumowicze przedstawcie się :) 14.06.07, 19:49
      Witajcie,ja jestem z Bełchatowa i jutro o 9.00 mam pierwszy egzamin w WORD w
      Piotrkowie Tryb.Wykupiłem sobie jeszcze jazdę na godz.7.30, bo nie chcę póżniej
      sobie pluć w brode,że nie wykorzystałem wszystkich możliwości.Teraz siedzę przy
      kompie i szlifuję testy.Pozdro dla wszystkich zdających i tych co zdali również:)
    • onyx70 Re: Forumowicze przedstawcie się :) 14.06.07, 19:53
      HEJ. JA JESTEM ZE SZCZECINA PODCHODZE DO EGZAMINU 25LIPCA TRZECI RAZ. TRZYMAM
      KCIUKI.POZDRAWIAM ONYX70
    • tupasia :) 14.06.07, 20:08
      No i super :) Teraz wiem za kogo trzymać kciuki, a kto będzie trzymał kciuki za
      nas :) Informujcie koniecznie jak Wam idzie na bieżąco.
      • Gość: zdesperowana Re: :) IP: *.magma-net.pl 14.06.07, 20:23
        Mam na imię Agnieszka, jestem z Wrocławia. Pierwszy egzamin będę mieć 16 lipca.
        Jak nie zdam, jadę do innej miejscowosci i tam sprobuje swoich sił! :( 3mam
        kciuki za wszystkich :)
        • Gość: natalia Re: :) IP: *.aster.pl 14.06.07, 20:29
          Tupasia, fajny watek na prawdę , taki normalny, po prostu przedstawcie się i
          proszę sa tu na forum mili i sympatyczni ludzie. Pozdrawiam Was i życzę zdaych
          egzaminów, ja mam to za sobą ,pięć razy na Bemowie w W-wie.
          • watashi79 Re: :) 14.06.07, 21:18
            Gość portalu: natalia napisał(a):

> Tupasia, fajny watek na prawdę , taki normalny, po prostu przedstawcie
            > się i proszę sa tu na forum mili i sympatyczni ludzie. Pozdrawiam Was
            > i życzę zdaych egzaminów, ja mam to za sobą ,pięć razy na Bemowie w W-wie.

witajcie, jestem Bartek.
            witaj w klubie :) ja również za 5-tym razem na bemowie.

początek kursu: 07.2006.
            [teoretyczny, praktyczny, praktyczny, praktyczny, praktyczny, teoretyczny]
            praktyka: 29.05.2007
            (2007-06-11) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne.
            (2007-06-14) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
            jeśli jutro dokumenty faktycznie będą "do odbioru w urzędzie" to będę miał już
            wszystko za sobą ;)

trzymam za Was kciuki, nie dajcie się stresowi, bo to głównie on wszystko psuje!
            • linia.frontu Ze starej ekipy, to jak na razie tylko Watashi:) 14.06.07, 22:05
              Witam się oficjalnie!:)

Gość portalu: natalia napisał(a):
              > Tupasia, fajny watek na prawdę , taki normalny, po prostu przedstawcie
              > się i proszę sa tu na forum mili i sympatyczni ludzie.

Polemizowałabym:

Imię: Linia Frontu:)
              Początek kursu: 13.06.2006
              Pierwsza jazda: 31.08.2006 13:00-14:00
              Ostatnia jazda: 22.05.2007 20:00-21:00
              Za mną:
              - 61 godzin
              - 2 podejścia na Odlewniczej:
              * 26-02-2007 13:00 - łuk - najechanie na ciągłą
              * 18-04-2007 15:00 - rondo - czerwone światło
              Przede mną:
              - 3 podejście na Odlewniczej - tym razem ostatnie: ..-07-2007
              Na forum od:
              26-12-2006 11:20 (niezalogowana w ogóle)
              18-02-2007 13:38 (zalogowana jako linia.frontu)
              Na koncie:
              - 939 postów
              - 3 własne wątki
              - 1 zrezygnowany Moderator
              - 1 Fan

Ja także pozdrawiam z życzeniami zdanego egzaminu!!! :)
              • watashi79 trzymam kciuki ;) 15.06.07, 13:23
                linia.frontu napisała:

> Witam się oficjalnie!:)

Witam, witam ;)

Skoro się licytujemy, to u mnie było tak:
                2xteoria, 0 błędów w sumie.

praktyczny #1: ale mi nogi chodzą... jakie dziwne sprzęgło! czemu ten samochód
                mi tak ciągnie gaśnie na górce?... na mieście szło mi ponoć nie najgorzej.

praktyczny #2: ale mi nogi chodzą... o! piesi wyszkoczyli na ulicę! ;)

praktyczny #3: wyżej ręce! wymusił Pan pierwszeństwo (nie! tak! nie! tak! no
                dobrze
                • linia.frontu Re: trzymam kciuki ;) 15.06.07, 21:22
                  watashi79 napisał:

No żeś faktycznie bardziej doświadczony. Cholera! :)

> Skoro się licytujemy
                  :D

Na koncie:
                  - 939 postów
                  - 3 własne wątki
                  - 1 zrezygnowany Moderator
                  - 1 zdesperowany Instruktor
                  - 1 Fan
                  - 3 Ople Corsy - kursowe - trzy i czterodrzwiowe
                  - 2 Ople Corsy - egzaminacyjne - trzy i czterodrzwiowe
                  - 1 Skoda Fabia - mamina
                  - 1 BMW - brata
                  - Honda VFR 250 - MAGIA!!!!:)
                • linia.frontu Podczas kontemplacji doświadczań Wathashiego... 16.06.07, 08:18
                  watashi79 napisał:

> praktyczny #3: wyżej ręce! wymusił Pan pierwszeństwo (nie! tak! nie! tak! no
                  > dobrze
                  • watashi79 Re: Podczas kontemplacji doświadczań Wathashiego. 16.06.07, 13:13
                    linia.frontu napisała:

> Cholera. I ja głupia myślę, że mi się pofarci za trzecim. Tak, tak, pofarci.
                    > Nawet z Twojego piątego podejścia wynika, że gros sukcesu stanowiło podejście
                    > egzaminatora - jeździsz dobrze, ale jak my wszyscy - nie perfekcyjnie.

właśnie od początku mnie to irytowało, że mi mówili, że jeżdżę dobrze, po czym z
                    uśmiechem dodawali "wynik negatywny" :] zawsze mnie niestety zżerał stres i
                    głównie z nim walczyłem w czasie egzaminu (stąd właściwie wszystkie błędy przez
                    które uwalałem). faktem jest jednak, że pomiędzy wszystkimi egzaminami miałem
                    dodatkowe jazdy, na których zawsze się czegoś nowego dowiedziałem (nawet jakieś
                    drobiazgi), choć jedyna rzecz jaką wykorzystałem na egzaminach, to wspomniana
                    już 50-tka na 5-tce. o pardon, na 4-ce ;)

jedna rzecz która miała miejsce przed ostatnim egzamem
              • pontus_euxinus Re: Ze starej ekipy, to jak na razie tylko Watash 15.06.07, 19:56
                linia.frontu napisała:

> * 18-04-2007 15:00 - rondo - czerwone światło

:)
                A nie mowilem kiedy sie widzielismy, ze kiedys sama powiesz mi, czemu nie
                zdalas:))))
                • linia.frontu I jeszcze Pontus!!!!:D Co ze zlotem??? :) 15.06.07, 21:12
                  pontus_euxinus napisał:

> linia.frontu napisała:
                  >
                  > > * 18-04-2007 15:00 - rondo - czerwone światło
                  >
                  > :)
                  > A nie mowilem kiedy sie widzielismy, ze kiedys sama powiesz mi, czemu nie
                  > zdalas:))))
                  >

Czeeeeeeeeeeść!:)

Inny instruktor, przy moim instruktorze przejrzał przyczynę mojego żałosnego
                  oblania... dopiero po fakcie doszłam do wniosku, że to byo oczywiste, o ja
                  głupia, myślałam, że uda mi się to ukryć!:) Aleś mnie przyłapał, cholera!
                  Za trzecim podejściem zamierzam pobić żałosny wydźwięk oblania:D
            • Gość: natalia Re: :)do watashi IP: *.aster.pl 15.06.07, 08:47
              Ja kurs zaczełam we wrześniu 2006,myslalam wtedy ,że do grudnia bedę miec
              prawko w kieszeni, piaty egzamin 16 marca, prawko odebrane tydzień później. Na
              Bemowie czekalam za każdym razem równo trzy tygodnie.Długa i stresujaca droga
              ale warta tego plastiku:)
    • Gość: Luzaczka Re: Forumowicze przedstawcie się :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 20:33
      Czesc!Spoko watek podoba mi sie,a tym bardziej,ze jestem z tego pieknego miasta
      co Ty-Krakowa :)
    • aga_n20 Re: Forumowicze przedstawcie się :) 14.06.07, 21:27
      To i ja sie przedstawię Agnieszka z Radomska świeżo upieczony kierowca zdałam 13
      czerwca za drugim podejściem. Zdawałam w Częstochowie tylko dlatego że były
      krótsze terminy na egzamin a teraz poczekam na odbiór prawka no i w lipcu mogę
      iść rodzić drugiego synka. Pierwszy już 3 latek cieszy się że będzie z mamą
      jeździć jak on to mówi "brumem". Wszystkim życzę powodzenia w zdawaniu egzaminów
      • ula19872 Wrocław górą! 14.06.07, 21:39
        20-letnia, rodowita Wrocławianka, szczęśliwa posiadaczka prawka jazdy od 10 dni
        po 5 egzaminach. Służę pomocą przy wszelkich pytaniach związanych ze strefą
        egzaminacyjną we W-wiu bo te okolice znam lepiej niż własną kieszeń.
      • Gość: Magdaalenka Re: Forumowicze przedstawcie się :) IP: 83.15.80.* 14.06.07, 21:53
        Magda, zdaje we Wrocku.Pierwszy egzamin za parę dni tzn 20:-(.Wole o tym nie
        myśleć:p
    • Gość: annie.m1 Re: Forumowicze przedstawcie się :) IP: *.warszawa.dialog.net.pl 14.06.07, 22:20
      Cześć, mam na imię Marta, mam 30 lat, mieszkam w Warszawie, kurs zaczęlam w
      listopadzie (był to kurs weekendowy, więc pierwsza jazda była już po 3 dniach),
      ukończyłam w lutym, trzy podejścia, ostatnie 9.05 uwieńczone sukcesem. Prawko
      mam od 18.05, jeżdżę i wkurzam się na kierowców, z których ok 70% zapomniała o
      przepisach ruchu drogowego i zagraża bezpieczeństwu ruchu:-))) Czasem wydaje mi
      się, że po 15 latach od wydania prawa każdemu kierowcy przydałoby się
      obowiązkowe szkolenie w tym zakresie. Pozdrawiam wszystkich, którzy zdali za
      trzecim!
      • aleksandria89 Re: Forumowicze przedstawcie się :) 14.06.07, 22:24
        Ola z małego miasta, w sobotę (16.06) kończę 18 lat a 19.06 we wtorek o 12.15
        mam pierwszy egzamin w Olsztynie :) pozdrawiam wszystkich
    • myszka2250 Re: Forumowicze przedstawcie się :) 14.06.07, 23:04
      Witajcie;)
      Nazywam sie Anita
      Mam 23 latka
      dwa razy oblałam:P ostatni egz 5 czerwca
      jestem z Gdanska
      kiedy mam trzeci egz nie wiem
      w tyg sie dowiem
      2 razy poległam na łuku:P buuuu
      ostatni raz zrobiłam łuk perfekt tylko w kopercie sie niezmiesciłam troszkę
      przód wystawał:(
      łzy płacz
      moze za 3cim sie uda:P
      • emcia2007 Re: Forumowicze przedstawcie się :) 14.06.07, 23:15
        Emcia:)
        20lat.
        Katowice.
        początek kursu pazdziernik 2006
        3eci OSTATNI egzamin pod koniec lipca. Tym razem musi sie udac!!:)

P.S. czytam codziennie forum... chyba sie uzalezniłam:-P

Pozdrawiam wszystkich prawojeżdżących Ziomków z Linią.frontu na czele:) heheh
        • Gość: linia frontu Re: Forumowicze przedstawcie się :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 00:12
          emcia2007 napisała:

> Emcia:)
          Cześć Emcia:)

> P.S. czytam codziennie forum... chyba sie uzalezniłam:-P
          Wiem coś o tym:/, ja też już bez niego żyć nie mogę:).
          >
          > Pozdrawiam wszystkich prawojeżdżących Ziomków z Linią.frontu na czele:) heheh
          Dlaczego ze mną??? Aż tak źle... ? :)
          • fanliniifrontu Fan sie przedstawia 15.06.07, 00:17
            Fan... prawo jazdy od miesiaca nalogi-alkohol i papierosy a takze posty Linii
            Frontu:)
            Zdalem za 4 razem na bemowie i dobrze mi z tym:)
            nie pamietam ile watkow ile postow ani nic w tym stylu a prawko zaczalem robic
            jakis miesiac przed zeszlymi wakacjami
            odradzam imole
            o
    • basia_11 Re: Forumowicze przedstawcie się :) 15.06.07, 07:48
      No dobrze, to i ja dołączę do tej narodowej spowiedzie:-)

Imię - jak w nicku,
      wiek - ... cóż, trzy i pół dekady minie w listopadzie,
      nauka jazdy - długie lata przymiarek, kompleksów i patrzenia z odrobiną
      zazdrości na tych co kierownicą, pierwsze podejście do kursu dokładnie 10 lat
      temu i po wyjeżdżeniu ok. 3/4 godzin radosne pryśnięcie z kursu pod wygodnym
      pretekstem. Kolejne lata kompleksów, żartobliwy warunek męża - że nie
      przeprowadzimy się do nowego domu, jak nie zrobię prawka no i nagle zimą tego
      roku błysk nadziei, że ta przeprowadzka to może być jesienią...Jak sobie
      pomyslałam, że będę skazana na PKSy, gdy ślubny będzie miał inne sprawy, to
      męska decyzja została podjęta i ostatniego stycznia br. pierwszy raz ruszyłam na
      podbój Szczecina (to był horror...)W sumie ok. 4,5 miesiąca ciężkiej pracy,
      dokupione 30 godzin, 3 podejścia i 11 czerwca SZCZĘŚCIE;-)))))))))
      Jak nic się nie zmieni, to w niedzielę kupuję autko i do odbioru prawka będę je
      pucować i pucować:-)))

pozdrawiam serdecznie
      Basia
      • Gość: slonko Re: Forumowicze przedstawcie się :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 09:36
        To i ja się dopisuję.
        Mam na imię Paulina
        Lat 25
        Kurs zaczełam pod koniec roku 2005
        Egzamin w Gdańsku
        Od pół roku jestem szcześliwą posiadaczką prawka :)
    • Gość: marcelina Re: Forumowicze przedstawcie się :) IP: *.tvgawex.pl 15.06.07, 22:21
      Witam Mam na imie Asia :-)zawsze chciałam mieć na imie Marcelina ;-) Mam 27
      lat mieszkam w Bydgoszczy mimo tego ze jestem juz od prawie roku szcześliwą
      posiadaczką prawa jazy i autka Bardzo lubie tu zaglądac .Prawko zdobyłam za 3
      razem przejechałam mnustwo godzin ile nie pytaj ....Mam slicznego 3 letniego
      synka Marcela :-) z ktorym szcześliwie wojuje po ulicach .Pozdrawiam
    • Gość: marcelina Re: Forumowicze przedstawcie się :) IP: *.tvgawex.pl 15.06.07, 22:24
      foto.onet.pl/f4rh4,9skcwogkmq0a
      oto my.Pozdro
      • aagata.byd Re: Forumowicze przedstawcie się :) 16.06.07, 00:23
        Witajcie :-)

"Agata", czyli tak naprawdę Magda (Marcelina - myślałam, że tylko ja miewam
        takie pomysły ;-) ) Ktoś mi powiedział ostatnio, że Agatą już zostanę :-)

10 stycznia 2007- pierwszy wykład
        13 kwietnia 2007- pierwsze podejście
        24 kwietnia 2007- drugie podejście
        ... czerwca 2007- kolejne ---> tym razem, mam nadzieję, ostatnie ;-)

Należę do szacownego grona uzależnionych od forum (strona ustawiona jako
        startowa) - ktoś bardziej zakręcony niż ja? ;-))

Aha i najważniejsze --> "Agata", czyli ta, co jest rozpętała burzę w szklance
        wody, pt. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=60468285

Pozdrawiam serdecznie!
        • aagata.byd Re: Forumowicze przedstawcie się :) 16.06.07, 00:51
          > 10 stycznia 2007- pierwszy wykład
          > 13 kwietnia 2007- pierwsze podejście
          > 24 kwietnia 2007- drugie podejście

Upsss...i skłamać mi się zachciało ;-)
          Oczywiście drugie podejście miałam 24 maja 2007 - to byłoby zbyt piękne, aby
          czekać w Bydgoszczy na kolejny egzamin tylko 11 dni.

Odmeldowuję się.
    • blekitna_18 Re: Forumowicze przedstawcie się :) 15.06.07, 22:32
      Jestem z Wrocławia na forum jestem od jakiś 3 miesięcy prawie codziennie ale najczęściej w roli obserwatora. Na razie nie mam ustalonego terminu egzaminu we wtorek 19.06 dopiero wewnętrzny :)
    • no-comments no to jeszcze ja 16.06.07, 15:24
      A miałam się ulotnić z tego fora, oj tak po prostu, kompletnie niezauważenie i
      zupełnie przestać instnieć w tej wirtualnej przestrzeni, ale kurde..... od
      takich fajnych ludzi to się chyba nie ucieka:D ..... ktoś tu coś pisał o
      uzależnieniu...;D

Zaczynam:
      Kto?... bez twarzy, bez imienia czyli po prostu no comments;)

Skąd?.... z miasta świetej wieży, czyli już niedługo (jak jakimś cudem dożyję)
      naczelny postrach dróg i utrapienie częstochowskich kierowców, pieszych i
      rowerzystów etcetera

Prawko?.... w kieszeni, zdane za pierwszym (moja wersja zdarzeń brzmi:
      egzaminator ma nieznaną rzadką odmianę kurzej ślepoty działającej za dnia,
      tudzież z wrażenia na moje jeżdzenie doznał instego osłupienia dysocjacyjnego,
      które mu przeszło dopiero po 40 minutach, albo cierpi na jakąś odmianę
      pomroczności jasnej, tudzież po prostu ma problemy ze wzrokiem - co by to nie
      było do żadnej z wyżej wymienionych się nie przyzna, co by nie stracić pracy;)

Na forum?..... tak gdzieś od końca zeszłego roku...

Pozdrawiam serdecznie:)

P.S. I też znam wszystkie daty wszystkich XY jazd i nawet mogę powiedziec, kiedy
      i gdzie jechałam każdą z tych 9 eLeczek, przez które się przewinęłam (plus
      jednej nie eLeczki:D)
      • patrycja.ros no no - nawet o tym nie myśl :)) 16.06.07, 16:05
        > A miałam się ulotnić z tego fora, oj tak po prostu, kompletnie niezauważenie i
        > zupełnie przestać instnieć w tej wirtualnej przestrzeni, ale kurde..... od
        > takich fajnych ludzi to się chyba nie ucieka:D ..... ktoś tu coś pisał o
        > uzależnieniu...;D

Witaj!!!
        też tak myślałam na początku, ale żyje się tym forum. Nawet jak kilka dni nie
        zagląda się na forum ( bo praca nagli) to potem nadrobić zaległości trudno:)))
        A poza tym jak można pozostawić taką ekipę jest tu nas trochę starych bywalców :)))
        Pozdrawiam:))
    • patrycja.ros jeszcze ja :))) 16.06.07, 15:58
      Witam :))
      Imię : Patrycja
      Latek: 32 kurcze :))
      Kurs: V- VI 2006r
      Pierwsze podejście :28 VIII 2006 (w dniu własnych imienin) - totalna porażka
      Potem : jesze 3
      Udane podejście: 23 II 2007
      Prawko wydane: 2 III. 2007 i od tego dnia codzienna jazda :)))
      Kilaka małych wpadek na drodze zaliczonych :(( żadnej wielkiej i poważnej :)))

Na forum od grudnia 2006r. Pozdrawiam wszystkich.
      A zdających trzymam kciuki :)) Powodzenia :))
    • myszka2250 Re: Forumowicze przedstawcie się :) 20.06.07, 14:17
      podciągam:P
      • linia.frontu up! 06.11.07, 11:28
        myszka2250 napisała:

> podciągam:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka