Gość: Prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 21:33 Czy warto zapisać się do O>S>K Reflex w Częstochowie? cena kusząca - 850 zł za kat B ( ta mnie interesuje) . Prosze o opinie, jakiekolwiek :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Re: Częstochowa - Reflex IP: *.gre.pl 21.06.07, 22:01 Ostatni post mi wywalili, ale pochwalę ich jeszcze raz - warto. Pamiętaj, że badań nie ma w cenie kursu (60zł), ale to chyba w większości tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawko Re: Częstochowa - Reflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 22:13 Tak wiem że za badania trzeba dodatkowo zapłacić. A możesz polecic instruktora? Czy ta fajna blondynka:):) od teorii też ma jazdy :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Częstochowa - Reflex IP: *.gre.pl 22.06.07, 14:01 Tak, ta fajna blondynka też ma jazdy i właśnie do niej udało mi się zapisać ;). Jest bardzo sympatycznie. No, ale załapać się do niej trudno, bo mało jeździ (9-13 Corsa D - nowa). Ogólnie to wszyscy instruktorzy podobno są spoko. Jeździsz wszystkimi autami, więc trzech poznasz na pewno :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Częstochowa - Reflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 21:21 pozostali instruktorzy też sa super...mlody przystojny instruktor Krzysiek jest naprawde swietny...z jego wujkiem tez jazdy byly rewelacyjne...jak zdalam to zal mi bylo sie z nimi rozstawac:) wszystkim polecam Reflex:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Częstochowa - Reflex 22.06.07, 21:43 ale świetny jest ,bo przystojny ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Częstochowa - Reflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 12:27 Ośrodek jak ośrodek. jedyny minus , że nie można sobie teorii robic indywidualnie ( są zajęcia 2 razy w tyg po 3 godz. lekcyjne, w sumie 5 tygodni teorii a dopiero potem jazdy). Ale najtaniej w Częstochowie więc można to przeżyć. teoria wykładana b. przystępnie - naprawde teraz robię testy praktycznie bezbłędnie. Miła atmosfera. jesli chodzi o instruktoróe to ten młodszy czasami mi na nerwach grał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Częstochowa - Reflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 20:05 świetny to nie tylko znaczy ze przystojny - choc to jego duzy plus:). jak dla mnie byl bardzo mily i rzeczowy i w ogole potrafi wprowadzic mila atmosfere na jazdach. czlowiek zapomina o stresie-szcegolnie na godzinke przed egzaminem. polecam Reflex:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mama_danielka Re: Częstochowa - Reflex 25.06.07, 21:47 Ja własnie jestem po teorii, mam umówiona pierwszą godzinę jazdy z p. Włodkiem. Pani Ania od razu się mnie spytała na jakim aucie chcę się uczyc. Wybrałam Corsę D. Ale myślałam że pojeżdżę na wszystkich :( A p. Włodek dobrze uczy? da się z nim pogadac fajnie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzzzz Re: Częstochowa - Reflex IP: 195.205.202.* 26.06.07, 09:59 Pan Włodek to jeden z najfajniejszych ludzi jakich spotkałam wyrozumiały cierpliwy i bardzo zabawny. Atmosfera podczas jazd jest świetna. Również polecam Reflex:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawko Re: Częstochowa - Reflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 11:31 Widzę że warto. Więc postanowione - 4 lipca zaczynam :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawko Re: Częstochowa - Reflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:43 Mam jeszcze jedno pytanie. Czy jazdy tez odbywają sie w jakiś wyznaczonych terminach czy miożna się umawiac z instruktorem? Czy jest jakiś limit, tzn. max iles tam godzin w tygodniu czy można sobie jeździć np. codziennie? Jak to wygląda? Czy to zalezy poprostu od ilości kursantów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Częstochowa - Reflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 10:29 kursantów mają bardzo dużo ale limitu jazd w tygodniu nie ma. można jeździć codziennie ale czasem wszystkie godziny nastepnego dnia są już zajęte a umawiasz się na kolejne jazdy z pewnym wyprzedzeniem. ustalasz z instruktorem termin jazd( godzinę i dzień) tak jak Tobie pasuje i jesli wtedy ma wolne to jeździsz. po kilku godzinach jazd można jeździć dwie godziny z rzędu. ogólnie z terminami w Reflexie nie ma żadnych problemów. sama jeździłam i gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Częstochowa - Reflex IP: 80.48.49.* 29.06.07, 13:18 a jeździ sie cały kurs na tym samym samochodzie czy jezdzi sie wszystkimi trzema?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Częstochowa - Reflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 14:39 po to sa chyba 3 samochody, zeby na kazdym pocwiczyc jazde... Odpowiedz Link Zgłoś