Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 00:20 Słyszałem że osoby które nie mają karty rowerowej nie mogą zrobić prawka? Czy to prawda i czy ma to jakieś znaczenie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bujaka_jamajka Re: pytanie 25.06.07, 07:00 <lol2> Ale ci ktoś głupot naopowiadal:P Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 Re: pytanie 25.06.07, 13:28 bujaka_jamajka napisała: > <lol2> Ale ci ktoś głupot naopowiadal:P odniosłem wrażenie, że to jakaś marna prowokacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 10:36 to bardzo żle słyszałeś Odpowiedz Link Zgłoś
no-comments Re: pytanie 25.06.07, 17:10 Gość portalu: gość napisał(a): > Słyszałem że osoby które nie mają karty rowerowej nie mogą zrobić prawka? Czy > to prawda i czy ma to jakieś znaczenie?? Heh uśmialam się trochę z tego pytania:D Tak jak poprzednicy powiedzieli - nie musisz mieć karty rowerowej. Gdyby tak było to zapewne, żeby zrobić prawo jazdy kategorii B trzeba by oprócz karty rowerowej mieć jeszcze kat. A;) Za to posiadajac prawo jazdy - jadąc niezgodnie z przepisami rowerem - nie zabiorą Ci karty rowerowej (jeśli ją masz, jeśli nie masz to tym bardziej nie zabiora;) ale za to mogą zabrać prawo jazdy. Dlatego nie opłaca się wracać po zakrapianej imprezie na rowerze:D Odpowiedz Link Zgłoś
watashi79 Re: pytanie 25.06.07, 20:51 no-comments napisała: > Dlatego nie opłaca się wracać po zakrapianej imprezie na rowerze:D trzeba obok :D Odpowiedz Link Zgłoś