Gość: zara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:45 zaiteresowani niech poczytaj o najgorszej szkole i złodziejach z Wrocłwia!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zara Re: Najgorszy OSK-Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:46 oto link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=39005300&a=39182328 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zara Re: Najgorszy OSK-Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:51 a tu nastepne forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=37571206&a=39131973 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=38649242&a=38653123 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=37641334&a=37641334 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipiek Re: Najgorszy OSK-Wrocław IP: *.acn.waw.pl 06.07.07, 20:49 a po co zakładasz nowy watek jak jest juz kilka i Ty tez tam pisałas. Tym postem utwierdzasz mnie że jesteś konkurencją a nie kursantką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYSITKA Re: Najgorszy OSK-Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.07, 23:03 Ja robię już drugą kategorię właśnie w kursancie,niedawno zdałam kat.b. Miałam i mam doczynienia z P.Andrzejem choć z nim niejeżdżiłam,ale miałam 2godz. w zastępstwie za P.Mirka zPANEM SŁAWKIEM MIMO,ŻE WYKŁADA TEORIĘ JEŻDŻI SIĘ Z NIM SUPER,BARDZO SYMPATYCZNY CZŁOWIEK.Właśćiciele KURSANTA jako firma mają już swoją markę i prestiż,jeżeli szkoła przynosi zyski to pewnie dlatego, w końcu za jakość się płaci,zopstajemy przygotowani perfekt,do każdego podchodzą indywidualnie.Każdy z nas potrzebuje dostosowanej do umiejętności ipotrzeb liczby godz. przecież mamy wyjeżdżić najmniej 30 h a nie najwięcej, bądż dokładnie tyle...Szczerze polecam kursanta SZEROKIEJDROGI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant kursanta Re: Najgorszy OSK-Wrocław IP: *.e-wro.net.pl 23.08.07, 11:36 > za jakość się płaci,zopstajemy przygotowani perfekt,do każdego podchodzą > indywidualnie. he he he, powiem za siebie oraz kilka poznanych w kursancie osob: bylismy tam indywidualnie ignorowani, przekladani itp. jakosc nauki tez pozostawiala wiele do zyczenia wraz ze sposobem podejscia instruktorow do swojej pracy w prakcie godzin jazd. pewnie trafil ktos w tej szkole na odpowiedniego instruktora, ale nie ja. moja rada dla nowych 'adeptow' jazdy samochodem: nalezy szukac dobrych instruktorow(poprzez pytanie znajomych itp) a nie 'popularnych' szkol nauki jazdy w ktorych nie wiadomo na kogo sie trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolerai Re: Najgorszy OSK-Wrocław IP: *.as.kn.pl 23.08.07, 17:15 A z kim jeździłeś? Jestem dokładnie tego samego zdania co Ty... Ale to pewnie marna pociecha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Najgorszy OSK-Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.08, 10:20 Polecam OSK Autofan jezdzłem tam z kilkoma instruktorami i wszyscy byli profesionalistami egzamin za 1 razem zastanawiam sie czy zrobić sobie kat C bo też prowadzą takie szkolenia i chba sie zdecyduję. Polecam a napewno bedziecie zadowoleni !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Najgorszy OSK-Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.08, 10:11 Oj Kursant tak samemu się reklamować na forum a fee Kursnt to jedna wielka lipa może ktoś robił tam dawniej kurs bo teraz to raczej szkoda czasu auta ciągle się psują opony łyse no iten bród w środku jeżdziłem kilkoma i wszystkie wyglądały tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Najgorszy OSK-Wrocław IP: *.as.kn.pl 06.07.07, 17:48 A ja się tak zastanawiam ( z czystej babskiej ciekawości - nie ukrywam). We wszystkich wątkach dotyczących Kursanta mowa jest o jednym z szefów, to znaczy p. Andrzeju, a ich jest (właścicieli) przecież dwóch. To jak jest z tym drugim - może jest bardziej życzliwy? Ja nie miałam z żadnym z nich do czynienia, więc głosu nie zabieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zara Re: Najgorszy OSK-Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 18:02 ja tez nie miałam z nim do czynienia , wiec nie powiem Ci niestety wiem tylko ze nazywa sie Sławomir i podobno ma głownie zajecia teoretyczne a egzaminy wewnetrzne chyba tylko andrzejek przeprowadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziubek Re: Najgorszy OSK-Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.08, 10:20 Szczera prawda naciągacze i złodzieje ale jest na to rada zawsze można poprosić o kartę zajęć oraz badania lekarskie i przenieść się do innej szkoły ja tak zrobiłam i już mam prawo jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
wolkow44 Re: Najgorszy OSK-Wrocław 10.04.08, 21:50 Zdecydowanie nie polecam ośrodek Szczotka,wredny naciagacz i drobny cwaniaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
ankwal Re: Najgorszy OSK-Wrocław 10.12.14, 18:39 Ja zdałem za pierwszym razem 09.12.2014 w Kursancie nie mam im nic do zarzucenia. Szczególnie polecam instruktora Bartłomieja Majewskiego. Bardzo cierpliwy instruktor. Odpowiedz Link Zgłoś