Dodaj do ulubionych

WORD Białystok

IP: *.cnb.com.pl 26.08.07, 01:42
Jakie macie terminy na egzamin i kiedy sie zapisywaliscie? U nas tez czeka sie
po dwa miesiace nawet? :O
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: WORD Białystok IP: *.osiedle.net.pl 26.08.07, 16:04
      Hej! Zapisywałam się 26 lipca w białostockim Wordzie i termin mam 6
      września
      • Gość: siejeje Re: WORD Białystok IP: *.cnb.com.pl 26.08.07, 18:21
        Ehhh...aż 1,5 miesiaca...nieciekawie :/
        Piszcie ile czasu musicie czekac.

A tak w ogole w ktorym pokoju zapisuje sie na egzamin w WORDzie? Moglby ktos
        podpowiedziec? bo jutro jade tam pierwszy raz,a budynek dosyc spory.
        • Gość: siejeje Re: WORD Białystok IP: *.cnb.com.pl 28.08.07, 13:26
          Mam termin na 12 października.Zdaje tu ktos jeszcze 12??
          • Gość: siejeje Re: WORD Białystok IP: *.cnb.com.pl 28.08.07, 13:29
            > Mam termin na 12 października.Zdaje tu ktos jeszcze 12?
            błąd :/ nie 12 pazdziernika a 8 pazdziernika!!
            • Gość: ja Re: WORD Białystok IP: *.chilan.net 14.09.07, 21:16
              ale czasem mozna dostac wcześniejszy termin, trzeba zapytać tylomilą
              panią.
              • studentka211 Re: WORD Białystok 15.09.07, 08:39
                Hej. Ja zapisywałam sie w Białym 13 wrzesnia i mam termin na 12 pazdziernika.
                • panimalgorzata Re: WORD Białystok 22.09.07, 11:59
                  hejka ja to chyba miała szczescie z tym WORD-em Opowiem wam jej
                  hisorie A wiec na poczatku miałal egzamin 13/09/2007 zrobiłam placuk
                  wsio cacy juz miałam jechac na miasto i co LIPA egzaminator
                  powiedział ,że chyba sie nie nagralo Musiałam powtarzać cały placyk
                  i sie tak zdenerwowałam i lipa Poprawke mialam tydzien pozniej -
                  szybko ?! i niestety znow nie zaliczylam Ale mam nadzieje ze za
                  trzecim bedzie ok Pozdrawiam bedzie dobrze (poprawke mam 13/10/2007-
                  UWAGA to bedzie sobota!!!!! )
                  • Gość: kia861 Re: WORD Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 12:17
                    > Pozdrawiam bedzie dobrze (poprawke mam 13/10/2007-
                    UWAGA to bedzie sobota!!!!! )

Ale ci dobrze ze u Ciebie sa egzaminy w sobote,w Radomiu gdzie ja
                    zdaje niestety nie ma i musze opuscic caly dzien na uczelni :-(
                    pozdrawiam
                    • panimalgorzata Re: WORD Białystok 22.09.07, 12:56
                      ale wiesz co dopiero od wczoraj wprowadzili egzamin w sobotę Podobno
                      lepiej zdać hihihihi mam nadzieje ze w koncu zdam :) mam serio farta
                      z tymi datami bo z tego co wiem to najblizszy termin to 31/10/2007
                      wiec udało sie
                      • Gość: kia861 Re: WORD Białystok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 13:13
                        No to powodzenia ;-)
                        • panimalgorzata Re: WORD Białystok 22.09.07, 20:28
                          mam nadzieję, że będzie dobrze :):):):):):) obym trafiła na jakiegoś
                          fajnego facusia ihhhihihi
                          • Gość: assik Re: WORD Białystok IP: *.cnb.com.pl 23.09.07, 13:15

> mam nadzieję, że będzie dobrze :):):):):):) obym trafiła na jakiegoś
                            > fajnego facusia ihhhihihi

A jak to jest z egzaminatorami w b-stoku? -sa w ogole jacys mili czy raczej
                            wszyscy jakby pracujący za karę? :)
                            • aisa_7 Re: WORD Białystok 23.09.07, 18:54
                              Czekalam i czekam nadal na egzamin w b-stoku juz od 41 dni.To i tak nie tak duzo
                              biorac pod uwage ponad 2,5 miesieczne terminy w krakowie lub warszawie...
                            • panimalgorzata Re: WORD Białystok 23.09.07, 19:19
                              a B-stoku ja mialam juz 2 razy egz ;( i trafiłam na fajnych
                              egzaminatrów... nawet dało sie porozmawiać:) nie sa tacy straszni na
                              jakich wyglądają hihiih wiec nie ma co sie martwic
                              • Gość: studentka211 Re: WORD Białystok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 20:07
                                ja tez zdawalam 13 wrzesnia pierwszy raz :D i na miescie troche bledow
                                porobilam, drobne ale jednak i dopiero jak dojechalam do worda to mi powiedzial
                                ze nie zdalam :/ no a teraz 12 pazdziernika, mam nadzieje ze bedzie ta 12
                                szczesliwa :) Powodzenia wszystkim zdajacym.
                                • aisa_7 Re: WORD Białystok 02.10.07, 04:43
                                  > ja tez zdawalam 13 wrzesnia pierwszy raz :D i na miescie troche bledow
                                  > porobilam, drobne ale jednak i dopiero jak dojechalam do worda to mi powiedzial
                                  > ze nie zdalam :/ no a teraz 12 pazdziernika, mam nadzieje ze bedzie ta 12
                                  > szczesliwa :) Powodzenia wszystkim zdajacym.

Czy kazał wjeżdząc Ci też w jednokierunkowe uliczki??
                                  Ktos wie? Na egzaminie u nas biorą na jednokierunkowe czy nie?
                                  • Gość: studentka211 Re: WORD Białystok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.07, 18:23
                                    Tak jezdzilam jednokierunkowymi tez, pamietam ze przy Uniwerku prawa z tej uliczki.
                                    • aisa_7 Re: WORD Białystok 07.10.07, 21:13
                                      jutro mam egzamin...przyznam ,ze wierci mnie od środka ,goraco mi i caly czas
                                      pod napieciem...
                                      • panimalgorzata Re: WORD Białystok 09.10.07, 15:22
                                        hej to napisz jak poszlo...ja mam w sobote 13/10 na 07:40
                                        • studentka211 Re: WORD Białystok 11.10.07, 13:15
                                          Ja mam jutro, ale nie nastawiam sie na to ze zdam :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka