Gość: marta IP: *.idk.net.pl 18.02.08, 15:51 zdałam dziś za 1 razem w Szczecinie !!!!! jestem mega szczęśliwa !!! i wiecie co? wcale nie jest tak źle ;) pozdrawiam i życzę szczęścia! marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lalka Re: zdałam za 1 razem!!!! IP: *.zax.pl 18.02.08, 16:00 Gratuluje!!!!! fajne uczucie co;P to szerokiej drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martini Re: gratuluje:!:! IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.08, 17:02 Ja też zdałam dziś za pierwszym razem w Bydgoszczy :))) I naprawdę nie jest az tak zle Pozdrawiam !! I gratuluję tym, którzy dzisiaj z dali :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fifilinda Re: zdałam za 1 razem!!!! 18.02.08, 17:40 To ja tradycyjnie GRATULUJĘ!!! I życzę cierpliwości w oczekiwaniu na dokument :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: zdałam za 1 razem!!!! IP: *.idk.net.pl 18.02.08, 20:01 dzięki za gratulacje ! a wiecie jaki czad? z tego wszystkiego,że mnie tak szybko wyczytali,nie założyłam okularów (a zaleconą mam jazdę w brylach) i jechałam na "czuja" hihi , mgła przed oczami :) ale zgrywałam ,że wzrok mam sokoli i widzę wszystkie znaki ,jaja jak berety :) ale dałam radę .Najważniejsze nie panikować! ja popełniłam kilka błędów,których nie omieszkała mi wytknąć pani egzaminatorka,ale pokornie jej przytakiwałam ,no,że rzeczywiście ale nie było miejsca żeby się tam ustawic i takie tam ble ble,ale no panik! nie dałam jej poznać ,że niektóre manewry wykonałam intuicyjnie i był sukces! właśnie opijam z mężem (on nie może mi wybaczyć,że zdałam za 1 razem a on za drugim) hihi ,ale bardzo się cieszy i jest ze mnie dumny,no i mówi,że w końcu będzie miał go kto po imprezach odwozić do domu! normalnie same plusy!!!! trzymajcie się kierowcy i kierowniczki ! Odpowiedz Link Zgłoś
fifilinda Re: zdałam za 1 razem!!!! 18.02.08, 20:25 Dokłądnie usłyszałam to samo: "No to będzie miał mnie teraz kto z imprez odwozić" :) Na szczęście ja raczej niepijąca, więc na tym nie stracę. Naprawdę cieszę się razem z Tobą :) Ja już mam ten etap, że już sama śmigam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: zdałam za 1 razem!!!! IP: *.idk.net.pl 18.02.08, 20:56 mam pytanko do fifilindy : jak sprawa wygląda z odbiorem dokumentu? kiedy? gdzie? jakaś opłata? bo już na samą myśl przebieram nóżkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
fifilinda Re: zdałam za 1 razem!!!! 19.02.08, 06:21 U mnie w Zielonej Górze jest tak, że po zdanym egzaminie idzie się do Wydziału Komunikacji i płaci się tam ok. 70zł. Pan z Wydziału poinformował mnie, kiedy mniej więcej mogę spodziewać się dokumentu. Dodatkowo sprawdzałam status dokumentu na stronce Wytwórni Papierów Wartościowych. W dniu, który ów Pan mi wskazał, wysłałam e-mail do Wydziału Komunikacji z zapytaniem czy prawko jest już do odbioru. Odpisali, że "tak". Więc odebrałam i teraz już sobie sama śmigam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: zdałam za 1 razem!!!! IP: *.idk.net.pl 19.02.08, 07:23 dzięki! tak też uczynię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorka Gratuluję:))) IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.08, 21:13 To nie lada wyczyn:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja jaaa tez dzis zdalam za pierwszym:) IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.08, 21:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzech88 Re: jaaa tez dzis zdalam za pierwszym:) IP: 217.8.176.* 19.02.08, 06:58 gratuluje.\! :) ja tez zdalem pol roku temu tez za pierwszym fajne uczucie :D Odpowiedz Link Zgłoś
fifilinda Re: jaaa tez dzis zdalam za pierwszym:) 19.02.08, 07:14 Fajne uczucie to w ogóle zdać (bez względu na to, za którym razem) i z prawkiem w ręce śmigać samemu autkiem. To super uczucie, kiedy słyszysz "wynik pozytywny" albo "zaliczam" i masz tą świadomość, że po raz kolejny już nie musisz podchodzić do egzaminu :D Odpowiedz Link Zgłoś