Gość: majka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 00:27 Czy jest tu jakaś pani która posiada prawko kat.C? Czy łatwo było zdać? Proszę opiszcie swoje egzaminy i kurs bo ja się wybieram ale trochę się boję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .... Re: Kobiety kat.C IP: 80.48.90.* 24.02.08, 18:58 Co prawda nie jestem kobietą :-) , ale powiem Ci, że jeżeli POTRAFISZ jeździć dużym samochodem osobowym, to "ciężarówką" jest łatwiej. Głównie trzeba pamiętać o możliwości hamowania(ciężar pojazdu) , szerokości pojazdu oraz że "ciężarówka", to nie "wyścigówka" :-) No i ździebełko "inne" Przepisy Drogowe>>>restrykcje<<< (pojazd powyżej 3.5 tony). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Kobiety kat.C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 20:34 Wiem, że łatwiej się jeździ ciężarówką,tylko boję się egzaminu bo pewnie jak widzą że kobieta to tylko patrzą jak ją upokorzyć bo zdaniem co niektórych panów miejsce kobiety jest w domu przy garach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Kobiety kat.C IP: 80.48.90.* 24.02.08, 21:55 Bzdura ! Coraz więcej Kobiet jeździ pojazdami "ciężkimi". Co prawda w większości chodzi o autobusy, ale jest coraz więcej Kobiet które POTRZEBUJĄ takiego Prawka w związku z własną Działalnością Gospodarczą(jak to ładnie się nazywa)oraz różnymi sportami. Tak czy owak.... Jeżeli potrafisz wykonać wszystkie manewry "Placowe" "ciężarówką", to na mieście - pestka. Egzaminator nie ma prawa traktować kogokolwiek inaczej podczas Egzaminu!!! Jeżeli potrafisz i nie spanikujesz(podczas Egzaminu), to Droga Otwarta ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia07l Re: Kobiety kat.C 24.02.08, 22:32 mój instruktor powiedział mi, że mam takie dobre podstawy, ze moge robić prawko na ciężarówki:D:D Odpowiedz Link Zgłoś