Dodaj do ulubionych

Zmiana terminu MORD Kraków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 15:14
Mam następujące pytanie do osób co wiedzą jak to wygląda w Krakowskim Mordzie,
chciałabym zmienić termin egzaminu ustalonego na 24 VI na późniejszy
(lipcowy), ze względu na wyjątkowo późno ustalony termin w sesji.

1)Czy nie ma problemy z ustaleniem takiego terminu późniejszego w okienku?

2)Czy mam się przygotować jakoś finansowo na wydatek związany z przełożeniem
terminu ?

Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: sasshha Re: Zmiana terminu MORD Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 15:37
      Na stronie MORDU napisane jest że nie można zmieniać terminów, chyba że w
      jakichś ostatecznych, udokumentowanych przypadkach, poswiadczonych przez
      kierownika MORD. Ja sama wcześniej zmieniałam termin i trzeba było mieć ze sobą
      tylko to zaświadczenie o zakwalifikowaniu na egz, które Ci drukują przy zapisie
      na egzamin. A jaki masz ten egzamin? praktyczny czy łączony? Jeśli praktyczny,
      to moze chciałabys się zamienić ze mną? Ja mam 10 lipca. Podrawiam.
      • laureion Re: Zmiana terminu MORD Kraków 10.06.08, 15:01
        Hej, no nie chce nikogo martwic i moze nie mam racji, ale dzis
        wlasnie bylam w MORDzie i z tego, co mi powiedziala paniusia z
        okienka, od pon. koniec z zamianami, nawet jesli przyjdziecie razem
        i obie si zgodzicie na wymiane. Absurd, ale jak wiadomo, nie
        pierwszy i nie ostatni...
        • Gość: Aneczka83 Re: Zmiana terminu MORD Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 17:28
          Może ktoś to potwierdzić ??????

sasshha: pasowałby mi pasował 10 lipiec.
          Mam tylko praktykę

508 958 138
          • laureion Re: Zmiana terminu MORD Kraków 10.06.08, 21:53
            Ide tam znow jutro rano walczyc o wczesniejszy termin, jak nie
            zapomne, to sie dopytam i napisze :)
            • Gość: sasshha Re: Zmiana terminu MORD Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 22:10
              O tak, zapytaj koniecznie, może wtedy udałoby mi sie zamienić. pozdrawiam!
              • Gość: izunia Re: Zmiana terminu MORD Kraków IP: 194.42.110.* 10.06.08, 22:22
                :):) a nie pasował by Ci bardziej moze termin na 28 lipca ?? bardzo mi zalezy na
                wcześniejszym terminie:( .... tez mam samą praktyke ...
                • Gość: izunia Re: Zmiana terminu MORD Kraków IP: 194.42.110.* 10.06.08, 22:25
                  wiadomość do Aneczka to jest moj nr telefonu 514286266 bardzo prosze o kontakt
                  bardzo mi zalezy na wczesniejszym terminie ... mozemy sie nawet dogadac w jakiś
                  inny sposów jesli chodzi o tą zamiane .... ale nie bede pisac na forum o tym ....
                  • Gość: Aneczka Re: Zmiana terminu MORD Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 22:56
                    Jak się da tak, że

idą dwie osoby i zamieniają terminy w okienku i tak można to

TAK: interesuje mnie termin lipcowy i oddam komuś mój termin 24 czerwca telefon
                    mój podany wcześniej (moze być sms )
            • Gość: Aneczka Re: Zmiana terminu MORD Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 23:00

Z góry dzięki:

zapytaj się czy jeżeli 2 osoby mają chęć zamiany czy to możliwe
              • Gość: izunia Re: Zmiana terminu MORD Kraków IP: 194.42.110.* 10.06.08, 23:05
                a miała byś czas zeby jutro tam podjechać i załatwić , jesli chodzi o takie coś
                to bieże sie ten nr z B wiec nie bedziemy długo czekać , ewentualnie wrazie
                jakis problemów podeszły byśmy tam do dyrektora i przedstawiły sytuację i
                poprosiły o taka zmianę bo ani tobie nie pasoje termin ani mi .. a przecież to
                zaden problem zmienic w komputerze jeżeli obie strony potrzebuja sie zamienić ....
                • Gość: Izunia Re: Zmiana terminu MORD Kraków IP: 194.42.110.* 10.06.08, 23:25
                  napisałam do Ciebie wiadomość na telefon... ale nbie dostaje raportu chyba masz
                  wyłonczony telefon .... prosze o kontakt ... bardzo mi zalesy na terminie
                  wcześniejszym ... jak cos to moj nr tel .... 514286266
                  • Gość: Ela Re: Zmiana terminu MORD Kraków IP: *.chello.pl 10.06.08, 23:49
                    Dziewczyny wybierające się do Mordu - ogromna prośba.Dopytajcie się
                    o te zmiany dokładnie.Kiedy są możliwe,kiedy nie.Bedę wdzięczna :)
                    • Gość: izunia Re: Zmiana terminu MORD Kraków IP: 194.42.110.* 10.06.08, 23:51
                      o ile aneczka odpisze i pojdziemy to popytam o wszystko i napisze co i jak :)
                      • Gość: Ela Re: Zmiana terminu MORD Kraków IP: *.chello.pl 10.06.08, 23:54
                        Oj dzięki.Szczególnie mnie interesuje czy można zamienic termin
                        egzaminu na wcześniejszy.W sumie wiaże się to z rezygnacją z terminu
                        późniejszego,więc pewnie w myśl nowego (idiotycznego) rozporządzenia
                        nie bardzo,ale może jednak..
                        • Gość: noname Re: Zmiana terminu MORD Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 10:25
                          ludzie są telefony wystarczy zadzwonić i sie zapytać. czemu sie
                          krępujecie?
                    • laureion swiezutkie info prosto z MORD-u :) 11.06.08, 14:05
                      Hej hej hej
                      Bylam dzis tam i pytalam, sprawa wyglada tak:
                      Wszelkie zmiany terminow badz tez zamiany sa mozliwe JEDYNIE za
                      pisemna zgoda kierownika tej szanownej instytucji. Tak wiec jesli
                      pojdziecie tam we dwie, dostaniecie sie do tegoz pana, przedstawicie
                      mu swoje racjonalne powody i dostaniecie zgode, to zamiana jest
                      mozliwa. Inaczej nie ma szans.
                      Ja osobiscie mysle i mam nadzieje, ze przy odpowiedniej dozie
                      cierpliwosci i dobrej woli da sie to zalatwic, no bo w sumie czemu
                      nie? Ale z dugiej strony wszystko tam jest tak absurdalnie
                      zorganizowane, ze nie wiadomo...
                      Zycze powodzenia i jak mozecie, to dajcie znac jak poszlo, bo sama
                      chetnie bym sie zamienila na wczesniejszy. Mam na 31 lipca na 12:30
                      Pozdrawiam!
                      • Gość: izunia Re: swiezutkie info prosto z MORD-u :) IP: 194.42.110.* 11.06.08, 16:25
                        oo dzieki za informacje .... z tego co piszesz to zdaje mi sie ze bedzie szansa
                        na zmiene terminu .. skoro 2 strony potrzebują sie zamienic ..... mam wielka
                        nadzieje ze jednak sie uda .... pozdrawiam . napisze wszystko co i jak jak
                        pojade do mordu pozdrawiam :)
                      • Gość: tomek Re: swiezutkie info prosto z MORD-u :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 18:45
                        dziekuję za informacje
                        • Gość: Ela Re: swiezutkie info prosto z MORD-u :) IP: *.chello.pl 12.06.08, 00:23
                          A niech ich gęś kopnie!!! A na stronie MORDu pisze,że decyzja ta
                          wynika z patologii związanych z zapisywaniem na egzamin i
                          późniejszymi zmianami terminów.
                          Patologią jest to,że trzeba czekac 2 miesiące,mimo,że prawo stanowi
                          o tym,że egzamin musi się odbyc nie później niż miesiąc od zapisu.
                          TO JEST DOPIERO PATOLOGIA!!!
                          • Gość: Kursantka Patologią jest to, że nie mamy szans na termin.. IP: *.chello.pl 12.06.08, 12:33
                            .. zgodny z ustawą.

Przecież oni mają obowiązek zapewnić nam termin do 30 dni od zgłoszenia! A oni
                            dają nam do podpisania zgodę na wydłużenie terminu (na co my się wcale nie
                            zgadzamy! Ale oni nas zmuszają!).

To jest nieuczciwe i niezgodne z prawem. Oświadczenia woli podpisane pod
                            przymusem są przecież nie ważne!

Wściekła kursantka
    • Gość: Wściekła Re: Zmiana terminu MORD Kraków IP: *.ghnet.pl 12.06.08, 13:10
      Terminy na poczatek sierpnia.
      • laureion Re: Zmiana terminu MORD Kraków 12.06.08, 14:17
        Tak, chyba ze jest sie masochista i przyjdzie jak jeden pan, na
        nogach o 2.00 rano, oraz, ze ma sie szczescie i akurat dorzuca 10
        dodatkowych terminow i jest sie pierwszym w kolejce.
        Brzmi idiotycznie, co?
        Ale ludzie NA PRAWDE tak robia, bylam swiadkiem.
        Codziennie tak robia.
        To jest NIENORMALNE.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka