evcia33 08.08.08, 16:00 Mam do Was pytanie odnośnie procedury zapisu na egzamin.Otóż teorie zdałam 14 lutego i w przyszłym tygodniu zdaje po raz trzeci.Jeżeli teraz nie zdam ponowie to muszę tak samo zdawać teorię?co dalej zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mała Re: pomóżcie co po 3 podejściu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.08, 18:09 Teoria jest ważna 6 miesięcy, czyli w sierpniu upływa jej termin ważności i musisz zapisać się na kolejny egz. z teorii niestety! oprócz tego po trzecim niezdanym egzaminie prakt. musisz obowiązkowo dokupić i wyjeździć 5 godzin!!! potrzebne ci będzie to zaświadczenie, że wyjeździłaś te godziny!!! takie to wszystko jest niestety po... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evcia33 Re: pomóżcie co po 3 podejściu IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.08, 18:20 Załamać się można.Już się chyba nastawię na teorie jeszcze raz.Nie wierzę że może się udać. Odpowiedz Link Zgłoś
mari.3 Re: pomóżcie co po 3 podejściu 08.08.08, 19:10 Ja narazie nie wierzę, że uda mi się za pierwszym razem...mam nadzieję, że w końcu trochę pewności siebie mi przybędzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mari.3 Re: pomóżcie co po 3 podejściu 08.08.08, 19:11 Ale...wierzę, że w końcu się uda:) Tobie też!:) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś