Dodaj do ulubionych

Pierwsza samodzielna jazda.

IP: *.pepsa.com.pl 04.10.03, 22:55
Ponieważ czekam na odbiór prawka,a niemogę się doczekać pierszej samodzielnej
jazdy,chciałabym wiedzieć jak to u Was było? Czy również niemogliście
doczekać się odbioru prawka,i chwili kiedy nareście można jechać samemu?
Jak długo u Was czeka się na prawko?
Obserwuj wątek
    • Gość: polokokt Re: Pierwsza samodzielna jazda. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 18:02
      co prawda to juz dawno bylo, ale jeszcze pamietam jedno, ze pierwszy raz jak
      juz jechalem sam po odebraniu prawka brakowalo mi takiego psychicznego poczucia
      ze ktos obok siedzi i w razie czego zachamuje :) Ale po kilku godzinach
      samodzielnej jazdy uczucie minelo i pozostala tylko przyjemnosc z jazdy
      (pomijam warszawskie korki :) )
      A na prawko czeka sie okolo 2 tygodnie (przynajmniej u mnie)
      Pozdrawiam
      • Gość: fara Re: Pierwsza samodzielna jazda. IP: *.milc.com.pl / *.milc.com.pl 05.10.03, 18:57
        ja jeszcze nie odebrałam plastiku i nie bardzo mi się tak spieszy bo samochód
        to pewnie będę dopiero prowadzić za rok:(((((z tego powodu bardzo cierpię buuuu
        bo boję się że zapomnę i że to nie te umiejętności już będą itp do tego czasu
        :((((
    • Gość: magda Re: Pierwsza samodzielna jazda. IP: *.elartnet.pl / 212.244.223.* 05.10.03, 21:37
      Kurcze ja tez nie moge sie juz doczekac. Egzamin zdalam 30.09 i egzaminator
      powiedzial ze po odbior mam sie zglosic za trzy tygodnie - jeszcze tyle czasu.
      Mam lekkiego cykora ale chce juz sie wybrac na przejazdzke. I to wreszcie ja
      bede decydowac czy skrece w lewo czy w prawo :)))
      • Gość: Dorka Re: Pierwsza samodzielna jazda. IP: *.pepsa.com.pl 05.10.03, 23:26
        Właśnie,to jest przyjemność decydowania,czy skręci się w prawo czy w lewo,
        ale i pełna odpowiedzialność za siebie i innych.
    • Gość: olo Re: Pierwsza samodzielna jazda. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 06:50
      Pierwszy raz przeżyłem, ale z drugim razem pojechałem zatankować i tak mi się
      łapy trzęsły, że myślałem, że policję zawezwią. Miałem się podpisać za
      płatność kartą.
      • Gość: absorb Re: Pierwsza samodzielna jazda. IP: *.nat.ino.tvknet.pl 12.10.03, 10:02
        Czy wydają jakieś upoważnienia do jazdy po zdanym egzaminie? Co w przypadkach,
        w których sytuacja życiowa zmusza do jazdy bezpośrednio po egzaminie.

z góry dzięki za wypowiedzi
        pozdrawiam
        absorb
        • Gość: olo Re: Pierwsza samodzielna jazda. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 18:06
          Jedynym dokumentem uprawniającym do jazdy samochodem jest PJ. Ja spróbowałem
          raz przed. Koszt? Dwa x 0.75 dla strażników i 0,5 dla kolegi, który to załatwił.
          • Gość: absorb Re: Pierwsza samodzielna jazda. IP: *.nat.ino.tvknet.pl 13.10.03, 08:43
            Głupie pytanie, ale czy te kwoty podałeś w wódzie?
            • Gość: olo Re: Pierwsza samodzielna jazda. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 19:46
              w rzeczy samej. Ale to tak dawno było.
        • polokokt Re: Pierwsza samodzielna jazda. 12.10.03, 23:01
          Jest to jazda bez dokumentu uprawniajacego do prowadzenia pojazdu i sa na to
          odpowiednie przepisy :) znaczy moze Cie to drogo kosztowc, tym bardziej ze jako
          nowy kierowca raczej masz male doswiadczeniea do tego ten stres i konspiracja.
          Nie polecam, dwa tygodnie to tylko kilka dni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka