Dodaj do ulubionych

Dobra szkóła Bielsko-Biała

IP: 151.92.176.* 04.02.09, 12:29
Hej, znacie moze dobrą szkołe z wysoką zdawalnością w Bielsku-
Białej i z fajnymi instruktorami?
Obserwuj wątek
    • Gość: atka Re: Dobra szkóła Bielsko-Biała IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.09, 17:27
      Sprawdź stronę "Professional" M. Rusin - wykupiłam w tej szkole kilka godz.
      przed egzaminem i bardzo dobrze sobie wspominam.
    • Gość: Maciek Re: Dobra szkóła Bielsko-Biała IP: 94.254.194.* 09.03.09, 21:25
      Polecam Infoświat. Tu masz link naukajazdy.bielsko.pl
      Wyrozumiali i ciepliwi instruktorzy. Bardzo dobry wykładowca Pan
      Andrzej. Gorąco polecam. Maciek

• Gość: Iwona Re: Dobra szkóła Bielsko-Biała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.09, 02:23
        najlepsza szkoła nauki jazdy jest u CZECHA, zresztą przekonajcie sie.
        www.czech.com.pl
        • Gość: depresja do Iwona IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.09, 21:05
          A ja mam inne zdanie na temat tej szkoły, że kierowcą na chwilę obecną jestem
          beznadziejnym, ale mój Instruktor cały czas podkreśla mi to i mówi że nie ma już
          do mnie cierpliwości, krzyczy na mnie na tak, że zawsze jak wysiadam z auta
          trzęsą mi się ręce.
          Jazda z nim jest zaje....a! Czasem miałam ochotę wysadzić go na ulicy i
          bezstresowo sobie wrócić.
    • kabokb Re: Dobra szkóła Bielsko-Biała 16.09.09, 15:33
      Ja polecam z całego serca OSK Pytlik pełen profesjonalizm.teorię prowadzi sam
      właściciel, kiedyś zresztą egzaminator w Katowicach,robi to świetnie.Jeśli
      chodzi o praktykę to jest spora kadra dopasowują się do kursanta - są
      wymagający- ale to jest bardzo dobre!Ja polecam instruktora Bartek Garus,zdałam
      za pierwszym razem pomimo wstrętnego egzaminatora któremu bardzo się nie chciało
      na miasto wyjeżdżać.Uczą samych praktycznych rzeczy włącznie z trasami które są
      najczęstsze na egzaminach.Dodam ze mają bardzo dobrą zdawalność-POLECAM!!!!
      • Gość: aga Re: Dobra szkóła Bielsko-Biała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.09, 16:35
        a ja powiem tak, każdy radzi tą szkole w ktroej sie uczyl. sama
        robilam dlugo sondaz wsród znajomch ktora szkole wybrac i znajomi
        wtedy przyznali sie tak naprawde ile zdawali :)zaliczyli
        doszkalające w rónych szkołach i kilka osób polecilo mi dwie szkoly:
        bastę i zaklad doskonalania zawodowego też ma naukę jazdy. o tych
        wyzej wymienianych nie słyszalam żle.
    • e.mama.s Re: Dobra szkóła Bielsko-Biała 23.09.09, 20:30
      Wlaśnie szukam komuś "dobrej" szkoły dla kogoś, i właśnie się
      zastanawiam nad "wysoką zdawalnością" czy to zależy w głownej
      mierze od szkoły czy predyspozycji danej osoby. Bo jak robilam jazdy
      to nie pamiętam aby byla jakaś szkola o np 60 procentach
      zdawalności. Fajny instruktor to chyba taki, ktory dobre uczy i nie
      krzyczy caly czas i ma doświadczenie to najważniejsze. Chyba
      wybralabym jakąś malą szkołę bo łatwiej będzie dopasować terminy
      jazzd i nie będzie się czekać długo. Te najbardziej znane-
      rozreklamowane szkoly mają pewnie najwięcej kursantów.
    • Gość: Zadowolona Re: Dobra szkóła Bielsko-Biała IP: 80.50.131.* 06.01.10, 08:35
      Ja polecam Szkołę "Omnibus",ja osobiście trafiłam na Pana Jandure i mam dla niego 6+, świetny instruktor!!! Egzamin oczywiście zdany:)
    • Gość: nareszcie Re: Dobra szkóła Bielsko-Biała IP: 62.87.184.* 29.01.10, 19:32
      A ja z czystym sumieniem polecam szkołę Go i jazdy z Panem Jackiem - niesamowita
      cierpliwość, super tłumaczenie, miła atmosfera (fajne poczucie humoru:) zero
      stresu i skuteczność (ciągła uwaga i praca nad błędami) gwarantują zdanie
      egzaminu - ale najważniejsze, że lekcje z Panem Jackiem dają poczucie pewności
      siebie za kółkiem (zachowanie zimnej krwi w ekstremalnych warunkach :) - czego
      wybitnie brakowało mnie, a co opanowałam. Po zdanym egzaminie szczególnie to się
      docenia :) umiejętności radzenia sobie z autkiem w każdych warunkach także. Ale
      jak wiadomo każdy musi sprawdzić na sobie.
    • Gość: polecam Autko Re: Dobra szkóła Bielsko-Biała IP: 78.8.105.* 30.01.10, 08:57
      Niezdecydowanaa, która założyła ten wątek pewnie kurs ma już dawno za sobą;)
      Ja jednak polecam i zawsze będę polecać (innym niezdecydowanym) OSK Autko na
      Partyzantów. Uczą naprawdę rewelacyjnie, no i atmosfera jest tam wyjątkowo miła.
      • Gość: Kasia Re: Dobra szkóła Bielsko-Biała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.13, 11:47
        Ja tym czasem polecę Speed Driving School na Mickiewicza (www.maszprawko.eu) - nie wiem jaką mają zdawalność, ale ja zdałam za pierwszym razem, a instruktor pan Marek jest prze kochanym człowiekiem - cierpliwy i wesoły, fajnie tłumaczy i uczy np ekonomicznej jazdy i innych praktycznych rzeczy, których moje koleżanki na innych kursach nie miały. Poza tym nie jest drogo.
    • tarzan43 Re: Dobra szkóła Bielsko-Biała 15.05.13, 20:12
      Hej te wasze szkoly to sa smiechu warte ha ha ha ha
      w Chicago prawko kosztuje obecnie30$ zdajesz swoim samochodem
      musisz miec dwu stronna insiurans w razie wypadku jak by
      instruktor byl poszkodowany to musi byc pokrycie
      instrukto nie ma chamulca ani sprzegla
      a po jakich drogach tutaj sie jezdzi i jaki jest ruch
      Mamy 16 znakow drogowych
      a w polsce jest chyba 250 ha ha ha ha ha
      stan illinois jest wjekszy od polski ha ha ha
    • tarzan43 Re: Dobra szkóła Bielsko-Biała 15.05.13, 20:15
      a testy mamy takie same jak w polsce byly w 78 roku
      juz prosciejszych testow nie ma
      • kociamama80 Re: Dobra szkóła Bielsko-Biała 17.10.14, 22:23
        Naucz się mówić po polsku najpierw...
    • vesna.vesna Re: Dobra szkóła Bielsko-Biała 09.08.13, 21:48
      Robiłam kurs w szkole Drift i zdecydowanie ją odradzam. Może rzeczywiście instruktor jest w miarę na luzie, ale za to niesłowny jak mało kto. Przekłada, odwołuje jazdy notorycznie, a nawet czasem na nie nie przychodzi w ogóle, nie uprzedzając o tym, więc jeśli ktoś ceni swój czas albo pracuje i trudno mu wygospodarowc godzinę na jazdy, to nie polecam tej szkoły. Sama nauka też nie całkiem profesjonalna. Pomimo tego, że prosiłam instruktora kilka razy, żebyśmy cwiczyli więcej parkowanie i zawracanie (mam z tym problemy ;) ), zupełnie to zignorował i poświęcił tylko godzinę na to! Nie miałam też egzaminów wewnętrznych, ani z teorii ani z praktyki (instruktor odwołał zajęcia) :\
      Podsumowując, z przykrością odradzam Drift i jestem bardzo niezadowolona, że się do nich zapisałam :///
    • Gość: Marta Re: Dobra szkóła Bielsko-Biała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.14, 16:42
      Polecam gorąco ZYGZAK i Bożenkę. Cierpliwa, dobrze tłumaczy, nie krzyczy... Ja dziś zdałam, a kurs zrobiłam w 2 m-ce. Instruktor - Bożenka, dostosowuje się do kursanta z czasem i można się dogadać co do godzin, czy sposobu płatności.
      Wszystkim, młodym, starym, facetom, czy babeczkom - polecam ZYGZAK - zygzak.bielsko.pl/ .
    • Gość: Marek Re: Dobra szkóła Bielsko-Biała IP: *.155.53.185.ajc.com.pl 04.10.14, 02:48
      PROFESSIONAL Mirosław Rusin - mają najlepszą zdawalnośc potwierdzoną przez urząd miejski Tekst linka, Tekst linka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka