a.zaborowska1 22.02.09, 21:20 Czy miał ktoś z was tam parkowanie równoległe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaa Re: Pytanie do zdających na Radarowej IP: *.chello.pl 22.02.09, 21:24 ja mam pojutrze egzamin na radarowej i ciekawa jestem jacy w ogóle są tam egzaminatorzy?? moze ktos tu jest kto juz zdawał? Odpowiedz Link Zgłoś
a.zaborowska1 Re: Pytanie do zdających na Radarowej 23.02.09, 08:22 Gość portalu: jaa napisał(a): > ja mam pojutrze egzamin na radarowej i ciekawa jestem jacy w ogóle są tam egzam > inatorzy?? moze ktos tu jest kto juz zdawał? egzaminarorzysą różni jak w każdym ośrodku. Ci sami co na Odlewniczej czy powstańców. Egzaminatorzy nie mają przydzielonych na stałe ośrodków Odpowiedz Link Zgłoś
mdrive Re: Pytanie do zdających na Radarowej 22.02.09, 21:32 ...na Radarowej już cała masa osób na egzaminie wykonywała ten manewr! A dlaczegóż by nie??? Zwykły manewr. No, przyznaję, że częściej egzaminatorzy każą tam parkować prostopadle, ale równoległe jest drugie w kolejności :) Odpowiedz Link Zgłoś
juleg Re: Pytanie do zdających na Radarowej 22.02.09, 21:39 Oba równolegle:-) Powodzenia na egzamie:-) www.pomoz-amelce.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
a.zaborowska1 Re: Pytanie do zdających na Radarowej 23.02.09, 08:24 Na moim ostatnim egzaminie miałam prostopadłe. Teraz przygotowywuje się do następnego i uświadomiłam sobie że zupełnie zapomniałam "przypomniec sobie koperte" :-/ I w sumie to tam nie ma zbytnio dogodnych miejsc na takie parkowanie. Bynajmiej tam gdzie ja jeździłam. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Pytanie do zdających na Radarowej 23.02.09, 09:18 Moj egzaminator byl przesympatyczny - wlasnie mija rok od dnia kiedy zdalam egzamin. Parkowania rownoleglego nie mialam. Odpowiedz Link Zgłoś
juleg Re: Pytanie do zdających na Radarowej 23.02.09, 18:47 nioma napisała: > Moj egzaminator byl przesympatyczny - wlasnie mija rok od dnia kiedy > zdalam egzamin. Parkowania rownoleglego nie mialam. Mój też był cudowny:P może miałyśmy tego samego:> Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Ja tam nie zdawałem :-) 23.02.09, 19:20 ....ale ostatnio widziałem Egzaminacyjny "powóz" na "osiedlu" pomiędzy 17-go Stycznia/Hynka (ulica Zarankiewicza). Jest tam baaaardzo ciasno i wszystkie skrzyżowania są równorzędne !!! Dziewczyna (chyba) sobie poradziła :-) , ale Egzaminator jakoś dziwnie rozglądał się na boki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Ja tam nie zdawałem :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 22:01 Ja zdawalam na Radarowej w lato, parkowanie mialam tylko prostopadle i trafilam na super egzaminatora:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ja tam nie zdawałem :-) IP: *.chello.pl 23.02.09, 22:27 ja zdawałam dzisiaj i niestety nie udało się. Ale mam świadomość swoich braków i nie winie egzaminatora bo był naprawdę bardzo w porządku. generalna zasada jest taka- chcesz zdać prawko- naucz się jeździć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: Ja tam nie zdawałem :-) 23.02.09, 22:42 Gość portalu: ja napisał(a): > ....... generalna zasada jest > taka- chcesz zdać prawko- naucz się jeździć ;) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ .... i prawidłowo ZAWRACAĆ na skrzyżowaniu o Ruchu Okrężnym :-) Odpowiedz Link Zgłoś