Gość: koli IP: *.acn.waw.pl 04.06.09, 10:45 dzisiaj mam egz o 16, ktoś jeszcze zdaje dzisiaj po południu na Bemowie??? trzymajcie kciuki :D ps.no i opiszcie swoja wrażenia z dzisiejszego pobytu na Bemowie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gaska balbinka Re: 04.06. Bemowo IP: *.aster.pl 04.06.09, 10:55 Ja zdawalam we wtorek na Bemowie o 6.00 rano, i zdalam. Bede trzymac kciuki za Ciebie, bo pewno zdasz :o))) Napisz jak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: 04.06. Bemowo IP: *.waw.cdp.pl 04.06.09, 14:18 zdawałam dziś na Bemowie, z tym że o 9 rano. Zdałam, to było moje 2 podejście. Warunki ok, egzaminator spokojny (pan po 50-tce, w garniturze i pod krawatem), wydawał jasne polecenia. Mógł mnie uwalić na rondzie - zatrzymałam się na światłach przed torowiskiem przy Broniewskiego, a powinnam za, oraz miałam za zadanie objechać rondo i zjechać na prawy pas, a wjechałam na lewy bez możliwości zmiany pasa ruchu (linia ciągła), ale ogólnie pojechałam poprawnie. Na końcu powiedział mi, że było bez rewelacji, ale na tyle dobrze, żeby mi zaliczyć i udzielił instruktażu nt. poprawnego zatrzymywania się w przypadku torowisk, tj, ZA torami, a nie przed ;)) Miałam zawracanie na rondzie Zesłańców, na tym przy Broniewskiego, jechałam ul. Maczka, Galla Anonima, miałam parkowanie prostopadłe przodem oraz zawracanie, sporo lewoskrętów - bitą godzinę jeździłam. Drogę przebiegł mi kot, ale na szczęście biało - czarny, a nie czarny, no i nie przyniósł mi pecha ;p Powodzenia na egzaminie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaska balbinka Re: 04.06. Bemowo IP: *.aster.pl 04.06.09, 19:49 No to egzamin calkiem podobny do mojego i egzaminator tez :o))) /wysoki w blue kurtce/. Egzamin mialam tez bita godzine i juz bylam zmeczona, trasa tez podobna, tylko nie bylam na rondzie Broniewskiego. Bardzo mocno Ci gratuluje - cieszmy sie :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaska balbinka Re: 04.06. Bemowo IP: *.aster.pl 05.06.09, 22:25 Zdalam we wtorek 2 czerwca na Bemowie :o))) To byl moj 3 egzamin. Pierwszy nie zdalam z powodu zepsutego sprzegla Toyota nr 33, ewidentnie zepsute sprzeglo, ale nie odwolywalam sie, bo szkoda pradu. Drugi nie zdalam z mojej winy-glupi, ale bardzo powazny blad, ktorego nigdy w zyciu nie popelnie juz. Do tego egzaminu bylam przygotowana-wyjezdzilam mase godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaska balbinka Re: 04.06. Bemowo IP: *.aster.pl 05.06.09, 22:27 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=96125295&a=96144633 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: 04.06. Bemowo IP: *.chello.pl 05.06.09, 22:34 Gość portalu: gaska balbinka napisał(a) > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=96125295&a=96144633 Gasce balbince GRATULUJEMY, ale Mona pytała koli, jak mniemam...:D Odpowiedz Link Zgłoś