durin2 08.11.04, 20:15 Już 23 listopada będę miał próbna z polaka, dzień później z anglika. Później histra i gegra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Próbna IP: *.net.autocom.pl 08.11.04, 21:51 a ja juz niedlugo bede miala urodziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Próbna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 23:52 My mamy probne 6,7 i 8 stycznia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Kimono Re: Próbna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 09:26 Co? Przecież próbne są wszędzie w jednym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Próbna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 14:36 na to wychodzi ze nie sa bo ja mam 6,7,8 grudzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: Próbna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 15:20 Nie wierzę, zaraz to sprawdzę! A z jakich jesteście miast? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: Próbna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 15:31 No i rzeczywiście, co województwo to inna data. Czy to dobrze, czy źle pozostawiam to Waszej ocenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Próbna matura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 10:58 Jak Wy jestescie przygotowani do tej próbnej matury?Zastanawiam sie jaki cel ma ta próbna matura skoro jeszce nie przerobilismy całego materiału i nie powtorzyliśmy dotychczsowego bo nie ma kiedy.Wracam o 15 czy 16 ze szkoły i nie wiem w co rece włozyc-TOTALNY BRAK CZASU.Mysle ze ta probna matura tylko mnie załamie i udowodni ze tak mało wiem.Jak można robic egzamin/chocby próbny/z materiału nieprzerobionego i niepowtórzonego????A co Wy sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: Próbna matura 17.11.04, 18:09 Zawsze można nie pisać, bądź pisać tylko poziom podstawowy. Ja tak zamierzam zrobić. /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś