Dodaj do ulubionych

WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTERNECIE

IP: 213.199.254.* 17.05.05, 14:55
Myślę, że warto by się troche zbuntowć. Wyniki oficjalne zgodnie z
postanowieniami CKE mamy dostać 27 czerwca, ale oczywiste jest, że te wyniki
w dużej części będą sobie spokojnie leżały i sie kurzyły na półkach
okręgowych komisii. Tylko CKE Kraków wpadło na taki pomysł, żeby wyniki pod
hasłem i peselem umieszczać w internecie. BRAWO DLA NICH !!!
www.oke.krakow.pl !!!. Widocznie w innych regionach doszli do wniosku,
że nas wcale nie interesują wyniki matur. Może wartoby zasypać komisje
okręgowe, centralne ministerstwo i kogo sie da mailami. Jeśli każdy dziennie
wyśle kilka maili z uprzejmą prośbą do CKE, swojego OKE do MENiS i do
oddziałów wojewódzkich MENIS, żeby umieszczali wyniki w necie (a że nie jest
to takie trudne pokazał kraków)

www.cke.edu.pl/index.php?option=com_contact&Itemid=3
www.menis.gov.pl/menis_pl/kontakt/kontakt.php
można oczywiście również dzwonić hehe...
Obserwuj wątek
    • Gość: zbuntowany_m Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: 213.199.254.* 17.05.05, 15:01
      Acha i piszcie tu co o tym sądzicie. Dobrze by było, żeby ten post nie spadł za
      szybko...
      • Gość: m3lm4k Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.opticom.pl 17.05.05, 15:14
        wiec tak, tez bym chcial sie szybciej przekonac, ale od razu powiem Ci dla czego
        ta cala akcja nie ma racji bytu - uczniowie z OKE Krakow i bodajze Wroclaw
        dostali wlasne kody i inne dane umozliwiajace logowanie w szkole, a my juz
        uczniami szkoly nie jestesmy, wiec nie wiem jak mieliby nas poinformowac o
        danych umozliwiajacych autoryzacje i tak ebdziemy trwac w niewiedzy

PS. swoja droga ciekawe dlaczego w jednych czesciach kraju sa pieniadze na taki
        system i checi , a w innych nie. Tak samo jak z probna matura rozszerzona, w
        niektorych miejscach byla, a w innych szczerze przyznali sie, ze za duzo
        pieniedzy kosztuje arkusz. I to sa te propagowane 'rowne szanse'...
        • Gość: KWIATUSZEK Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.devs.futuro.pl 17.05.05, 15:16
          faktycznie to bzdura zeby czekać na wyniki tyle czasu a one sobie beda tam u
          nich spokojnie lezeć!!!!
          • Gość: monia Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:39
            MYSLE ZE TO BEZ SENSU POMYSL Z TYMI WYNIKAMI W NECIE, BO PO CO KTOS MA ZNAC MOJ
            WYNIK:p
            • Gość: ewelaa Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.org / *.vip-net.pl 17.05.05, 17:43
              ;P teoretycznie<podkreslam teoretycznie> nikt poza toba nie powinien i nie moze
              znac Twoich wynikow, ale wiesz jak to z takimi systemami
        • Gość: zbuntowany_m Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: 213.199.254.* 17.05.05, 15:23
          No to ci napisze, że tymi kodami to były nasze numery w dzienniku, więc nie ma
          żadnego problemu. A tak swoją drogą to ja podlegam pod cke wrocław (w całej
          Polsce maturzyści miale miejsce na kod gdzie było napisane, dotyczy cke wrocław
          i kraków) i nie mam pojęcia po co wpisywaliśmy te kody skoro i tak tylko w
          krakowie jest taki system. :/
          • Gość: samanta Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:23
            nam kazali wpisywać. OKE Łomza
          • Gość: ewelaa Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.org / *.vip-net.pl 17.05.05, 16:36
            tymi kodami nie sa wasze numery w dzienniku, sa to wasze kody na arkusz
            egzaminacyjny. jestem z Lublina, my tez mamy system sprawdania wynikow na
            stronie oke. kazdy z nas ponad miesiac przed ustnymi dostal taki paseczek< jak z
            losowania audiotele co w sloikach je maja> na tym paseczku masz swoje imie,
            nazwisko, pesel i kod< w postaci wiazanki liczb i cyfr> kazdy swoj. wchodisz na
            strone oke loginem twoim jest twoj pesel a haslem wlasnie tez przesmieszny i
            przydlugi kod. tam mozesz sprawdzic poprawnosc swoich danych, przedmioty jakie
            zdajesz wjakiej kolejnosci, wyniki z ustnych no i po dwoch tygodnaich z
            pisemnych. tak to wyglada. bardzo przydatny system
            • Gość: ja Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: 62.233.152.* 17.05.05, 16:57
              JA TEZ TAK CHCE!!!!!!!!! OKE JAWORZNO
    • Gość: maturzystka Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: 82.177.98.* 17.05.05, 15:19
      w mojej szkole swiadectwa maturalne bede rozdawane juz 24 czerwca a swiadectwa
      ukonczenia szkoly dostalismy juz 18 kwietnia
      • Gość: Karolina Moje kondolencje IP: *.debnet.pl 17.05.05, 16:15
        Moja szkoła przynalezy do OKE Kraków więc ja nie narzekam,a swoją drogą nie rozumię jak mogło nie byc próbnych!!!W naszej szkółce jest bida ciągle na cos barkuje ale próbne były co prawda jakość map z gegry nie była super rewelacyjna ale wazne ze były nie?;_))A i współczuję tym co nie mogą sobie na necie sprawdzić swoich wyników.
    • Gość: Dyfi Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:20
      to co jako haslo wpisuje tylko moj nr z dziennika np 14??
      • Gość: Roy Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: 213.199.254.* 17.05.05, 20:46
        jako użytkownika wpisujesz swój pesel a jako hasło numer z dziennika z klasą
        np. D14
    • Gość: lfknqogn Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:21
      a ja to proponuje iść na piffo :)))))
      • Gość: Mała Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 10:44
        ja tez ide na pifko...
    • Gość: gusia Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.modelina.net / 80.53.157.* 17.05.05, 16:24
      No co wyscie zwariowali? jeszcze mi ktos haslo zlamie i sie dowie ze nie zdalam. jaki wstyd:)
      • dee.thepaledevil Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER 17.05.05, 16:33
        W ogole poj...alo psa, lancuch i bude, zeby tyle trza bylo czekac na te
        wyniki... Ale to juz jest wina tej, powszechnie panujacej u nas,
        choroby: "Niechcenia" - ot nikomu sie nic nie chce i sa efekty. 2 miechy musza
        uplynac, zanim bede mogl spojrzec na durny rezultat matury... damn:/
    • Gość: szanti Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:33
      w oke kraków nie wystarczy w haśle wpisać numeru z dziennika, tylko każdy uczen
      wpisuje swój pesel w login i dostał oprócz tego specjalny kod ze szkoły - każdy
      ma inny składający się z ośmiu znaków. (tzn. tak robili w mojej szkole a z tego
      wnioskuje, że w innych podlegających pod oke kraków też) ...
      • Gość: misia Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 16:43
        Ja tez chce wyniki w necie! Ale jak tych kodow nie mamy to chyba dupa z tego
        pomyslu, nie?
        • Gość: ja Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: 62.233.152.* 17.05.05, 17:30
          moze nie?moze warto sprobowaC?niech sie oke laskawie wysili,mogla myslec
          wczesniej.MY CHCEMY WYNIKI!!!!!!!!!!
          • Gość: malutka Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.legowo.sdi.tpnet.pl 17.05.05, 17:45
            U nas w Gdańsku też pisaliśmy te kody i wcale ni były one numerami w dzienniku
    • Gość: misia Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:40
      Wyslalam maila, bo normalnie wkurzylo mnie to. Rownosc szans chlopaki z CKE,
      slyszeliscie o tym? ;p
      • Gość: ja Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: 80.51.153.* 17.05.05, 19:14
        ja też przynależę do OKE Kraków! Sądziłam, że wszyscy maturzyści mają te paski
        z kodem i mogą sprawdzać swe wyniki w necie.
        • Gość: misia Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:20
          A jednak nie wszyscy ;)
          Heh wysylajcie maile, moze to cos da. Przeciez to absurdalne...
        • Gość: ewelaa Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.org / *.vip-net.pl 17.05.05, 19:20
          heh ja tez tak myslalam...przyznam ze to niesparwiedliwe. pozdrawiam- nie
          martwcie sie!
          • Gość: one_more Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:33
            a to sie teraz wkurzylam.jasna cholera co to za kraj?!spoko ze polowa
            maturzystow bedzie miala wyniki a reszta ma sobie czkac do konca czerwca:/
    • Gość: K. Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 17.05.05, 19:29
      To naprawdę świetny pomysł - nie trzymają chociaż Was, z wybranych okręgów w
      niepewności przez 2 miesiące. Szkoda, że Warszawa o tym nie pomyślała :/
    • bule Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER 17.05.05, 19:30
      U mnie w szkole każdy dostał numer (OKE Łomża), podobnie jak w OKE Kraków.
      Miejmy nadzieję, że OKE Łomża też pozwoli na wczesniejsze sprawdzanie wyników
      egzaminów.

Pzdr.
      • Gość: szlak Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:38
        d..a blada z tym czemu w OKE jaworzno nie wpadli na takie gó...:/:/no ale coz
        poradzisz glupota i takich nie ominie
      • Gość: ja Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: 80.51.153.* 17.05.05, 19:41
        to znowu "ja". Na OKE Kraków w nagłówku "serwis dla uczniów" są moje wyniki ale
        tylko z egz. ustnych. Nie ma tam nagłówka "wyniki z egz. pisemnych".
        • Gość: Roy Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: 213.199.254.* 17.05.05, 20:52
          no bo jeszcze nie zdążyli sprawdzić :)
        • Gość: ewelaa Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.org / *.vip-net.pl 17.05.05, 23:30
          bo zpisemnych jeszcze nie ma. mowia ze kwestia czasu
    • Gość: Słidczak Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:47
      Witam ja jestem za tym pomysłem tylko wiem z doswiadczenia że to nic nie da ale
      awrto spróbować.Tak więc podpisuje się pod tym odjazdowym pomysłem.
      • Gość: misia Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:48
        Mysle ze zrobia ten naglowek jak juz beda jakies wyniki z pisemnych.
    • Gość: ja Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: 213.199.254.* 17.05.05, 21:10
      Ja już wszędzie wysłałem gdzie sie da, zobaczymy, a nuż sie uda, i jutro też
      wyśle
      • Gość: t Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:27
        u mnie na arkuszy maturalnym pisało: tylko OKE Kraków i Wrocław ( ja jestem z
        białegostoku) a na ławce naklejony był pasek z peselam jakims dlugim kodem i z
        3 cyfrowym kodem wiec nie mam szans na sprawdzenie wczesniej wynikow?? nie znam
        tego dlugiego kodu ale ten 3 cyfrowy pamietam pomozcie plis
      • Gość: ;) Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:16
        a ja napisalam maila do FAKTU zeby nam pomogli naglosnic ta sprawe mam nadzieje
        ze moze sie uda i wreszcie bedzie jakas sprawiedliwosc
    • Gość: gosc_19 Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:46
      ... very good =0 ... !!!
    • Gość: ... Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.icpnet.pl 17.05.05, 22:29
      Dobra akcja, wysylacie te maile do OKE?
      • Gość: Ania Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 09:20
        Wysyłajcie maile, może ta akcja nam pomoże.
        • Gość: :) Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: 62.233.152.* 18.05.05, 10:32
          hahahha dobre,dobre.fakt napewno zrobi z tego afere na miare watergate!!!!:)
    • Gość: aga Re: WAŻNE!__________________ WYNIKI MATUR W INTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 10:52
      napisalam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka