ped18 18.05.05, 10:46 Wybieracie sie na studia do Torunia???Jak tak to na jakie kierunki???I jak myslicie...dobrze napisaliscie mature?bo nie wiem czy mam jakies szanse...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mag Re: Kto na studia do Torunia??? IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 18.05.05, 10:49 wybieram się na historie albo na MISH matura? w granicach 70-80%, nie wiem czy to wystarczy, generalnie jestem z siebie niezadowolona, bo kułam do matury jak dzięcioł, zeby potem spokojnie dostac sie :/ ale nie kraczmy, poczekaj na wyniki, wtedy bedziesz mogl sie porównywac-narazie nie ma sensu, a probowac zawsze trzeba-pamietaj! ;) ciesz sie wakacjami narazie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamysz Re: Kto na studia do Torunia??? IP: *.eltronik.net.pl 18.05.05, 11:55 JA wybieram się na studia do Torunia !!!Jest to cel nr 1 dla mnie ale coraz mniej w to wierze bo bo z histy npisalem srednio tak ok. 60% , z rozsz tez pisalem ale tam nie wiem jak mi prace ocenią.Bardzo bym chcial studiowac administracje ,wybiera sie ktoś ?? wiem ze w tamtym roku bylo trudno sie dostac !!NIE wiem ile trzeba mniec by sie dostac ale badzmy dobrej myśli !!:) pozdrowka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto na studia do Torunia??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:59 Ja tez spróbuje- albo europeistyka,albo filologia.Jutro WOS i wbiłam sobie do glowy,że nie zdam,ale mam nadzieję że jakoś pójdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika86 Re: Kto na studia do Torunia??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:14 Ja też do Torunia.Składam na socjologie i politologie. Nie mam pojęcia jak matura.Najbardziej licze na dobry polak rozszerzony.Jak spojrzalam na klucz z podstawowej to nie mam szans na wicej niz 85%. Z angola pds. ok.94, z rozszerzonego sporo gorzej.Dużo pojedynczych punkcików mi umknęło i jak będzie 70 % to bede bardzo zadowolona.Jutro WOSik.Sama nie wiem co o nim myslec.I tak cos odwala, nie moze byc za dobrze.Mam nadzieje,ze spotkamy sie w Toruniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: femme_fatale Re: Kto na studia do Torunia??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:34 Mieszkam między Łodzią a W-wą, wśród moich znajomych panuje przekonanie, że jak ich nie zechce UW, to na pewno przyjmie UMK...Mój brat skończył prawo w Toruniu i jest bardzo zadowolony (choć wątroba już nie ta sama;)i moim marzeniem też było studiowanie w Piernikowie. Nio ale mezczyzna mojego zycia studiuje na UW, więc ja też podążam w jego ślady...Ale do Torunia tez pewnie bede zdawac - najpredzej na politologie. Odpowiedz Link Zgłoś