misia_k3 02.06.05, 16:52 1. Na co skladacie? 2. Macie informator? 3. Jakie przedmioty zdawaliscie? Powiedzcie bedzie latwiej sie zorientowac ile osob na jaki kierunek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natalie86 Re: UKSW-kilka pytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 23:29 1.Na politologię. 2.Mam informator. 3.Zdawałam j.polski,j.angielski,historię i WOS-wszystko na poziomie rozszerzonym. A Ty?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: UKSW-kilka pytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 08:31 1. Też na politologię :) I na coś jeszcze, tylko chciałam się zorientować nie tyle w liczbie chętnych co w tym czy zdawali przedmiot główny, bo jak nie to liczą polski (a to by był absurd bo osoba z gorszymi wynikami mogłaby się dostać) 2. Czy są tam jakieś inne informacje niż na stronie? Na czym polega rozmowa na socjologii? 3. Zdawałam te same przedmioty, też rozszerzone. A to może ktoś wie czy liczą tylko rozszerzoną część czy też podstawową. Bo jest większy przelicznik dla rozszerzonej, ale nie jest napisane czy liczą podstawową... No i czy na serio liczą ten polski zamiast przedmiotu głównego, jak ktoś nie zdawał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: UKSW-kilka pytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:35 Czy ktoś może wie, co obowiązuje na rozmowie kwalifikacyjnej na wydział historii i archeologii chrześcijańskiej? Czy może są to jakieś dodatkowe lektury? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_86 Re: UKSW-kilka pytan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:10 JA też na politologię..kurcze tyle chętnych a miejsc tylko 80:(( zdawałam te same przedmioty co Wy też na rozszerzonym. Ja jesazcze może spróbuję na prawo...mam informator, komplet informacji jest na stronie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: UKSW-kilka pytan IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.06.05, 11:16 Tak jeśli nie masz zaliczonego na maturze przedmiotu przewodniego - liczą j.polski. Także nie ma co same huany tam sie dostaną :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: UKSW-kilka pytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 13:21 No ale za przeproszeniem to jest kretynizm. Na przyklad "ja" bede miec 95% z polskiego, a ktos 90%, oprocz tego bede miec 80% z wosu a ta osoba nie zdawala wosu. W takim przypadku ta osoba ma wieksze szanase sie dostac niz ja, chociaz mozliwe ze z wosu mialaby o wiele mniej procent. Z polskiego tez ma mniej, ale ten swietny wzor wlasnie wprowadza cos takiego. A ja mam jeszcze raz prosbe do osob z informatorem, bo na stronie nie znalazlam: Na czym polega rozmowa na socjologie? I czy licza tylko czesc rozszerzona lub podstawowa czy obydwie? Wzor tego nie wyjasnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: UKSW-kilka pytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 12:45 Dziekuje :) Mam jeszcze kilka pytan wiec zadzwonie. Ale z tym polskim jako przedmiotem glownym to jakas glupota. Jak ktos matmy nie zdawal tez mu policza polski? Ja sie zastanawiam nad administracja ale w sumie historia mi poszla najgorzej... Trudna decyzja, wybrac musze 2 przedmioty a zastanawiam sie nad czterema... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia Re: UKSW-kilka pytan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 11:22 Rozmowa kwalifikaCYJNA na SOCJOLOGIE: -autoprezentacja, uzasadnienie wyboru kierunku studiow - wielcy ludzie, wazne wydarzenia w historii Polski - test pamieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: UKSW-kilka pytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 23:23 Hm no plissss o informejszyn ;) Zajmie Wam kilka minutek odpisanie na moje wczesniejsze pytania a dla mnie to wazne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GM Re: UKSW-kilka pytan IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 04.06.05, 12:35 Dzwoniłem. Liczą obie części. Ja na adm. i nie mam inf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: UKSW-kilka pytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 10:42 Od jutra mozna sie rejestrowac. Jestem antytalenciem w wypalnianiu druczkow. Nazwa odbiorcy to 'uksw' czy moze pelna nazwa, albo uksw i adres...? A 'Tytulem' to oplata rekrutacyjna czy trzeba tez podac jaki kierunek sie wybralo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: UKSW-kilka pytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 22:49 Chetni na UKSW sa slabo zorganizowani chyba ;) Czy nikt nie wie jak sie wypelnia ten druczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga_86 Re: UKSW-kilka pytan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 11:50 Ja wpisałam nazwe odbiorcy uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego i adres. A w miejscu" tytułem: wpisałam opłata rekrutacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: UKSW-kilka pytan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:46 Wielkie dzieki tym co odpowiedzieli ;) Zarejestrowal sie juz ktos? Na co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś