10.06.05, 23:58
Mam takie pytanko: czy jeśli nie zaliczę tych 30% na maturze np z fizyki to
czy oni sprawdzą mój poziom rozszerzony i czy mogę kandydować na medycynę? z
góry dziekuje za odpowiedzi:)
Obserwuj wątek
    • Gość: super dziewczyna Re: MEDYCYNA IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:30
      biologia i chemia okolo-90%,a fizyka 75%(Wa-wa lekarski) :)))) spie spokojnie
      • Gość: ania Re: MEDYCYNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 18:30
        100- biol i chem ;70-85 - fiz - wcale nie jestem spokojna. I też do wawy.
        Napisz coś bo prawdę mówiąc jesteś pierwszą osobą która przyznaje się do
        dobrego wyniku a nie zaczyna płakać jak się pytać. Poza tym istnieje szansa ze
        się spotkamy na studiach "super dziewczyno"
        • Gość: pablo Re: MEDYCYNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 19:54
          eeee to faktycznie bym sie bal na waszym miejscu ja mam po 100% z bioli i chemi
          i okolo 102% z fizy :]
          • Gość: ania Re: MEDYCYNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 15:48
            a chachacha no to gratuluje ale raczej nie masz szans za mało punktów
    • Gość: Maja Re: MEDYCYNA IP: *.devs.futuro.pl 11.06.05, 10:34
      Normalnie możesz kandydować ale będziesz miała poprostu mało punktów z fizyki i
      tylko tyle
    • Gość: Maciek Re: MEDYCYNA IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 21:06
      nie rozumiem takich ludzi ktore zlosliwie pisza o osobach,ktore maja dobre
      wyniki z matur,podziwiam super dziewczyne i napewno sie dostanie(moze sie
      poznamy napisz mi swoj numer gg) ja zreszta mam podobne wyniki tylko z fizy 60%
      (wa-wa lekarski)
      • Gość: pablo Re: MEDYCYNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 22:48
        nie denerwujecie mnie wy ani te wasze wyniki tylko komentaz "boje sie ze sie
        nie dostane" bo to ma na celu tylko wkorwic ludzi i nie mow mi ze jest inaczej
        bo jesli tak uwazasz to znaczy ze jestes za glupi by miec takie wyniki jakie tu
        podajesz!!
        • Gość: Maciek Re: MEDYCYNA IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 01:15
          Pablo zabardzo sie denerwujesz i nikt tu nie ma zamiaru nikogo wkurzac sami
          zaczeliscie prosic o to aby kandydaci na Am (ja akurat ide do Wa-wy)wpisywali
          swoje wyniki
    • taatus ???????? 13.06.05, 14:12
    • midi.max Re: MEDYCYNA 14.06.05, 06:35
      no comments
    • midi.max Re: MEDYCYNA 14.06.05, 08:50
      interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka