bambi100 10.06.05, 23:58 Mam takie pytanko: czy jeśli nie zaliczę tych 30% na maturze np z fizyki to czy oni sprawdzą mój poziom rozszerzony i czy mogę kandydować na medycynę? z góry dziekuje za odpowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: super dziewczyna Re: MEDYCYNA IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:30 biologia i chemia okolo-90%,a fizyka 75%(Wa-wa lekarski) :)))) spie spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: MEDYCYNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 18:30 100- biol i chem ;70-85 - fiz - wcale nie jestem spokojna. I też do wawy. Napisz coś bo prawdę mówiąc jesteś pierwszą osobą która przyznaje się do dobrego wyniku a nie zaczyna płakać jak się pytać. Poza tym istnieje szansa ze się spotkamy na studiach "super dziewczyno" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: MEDYCYNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 19:54 eeee to faktycznie bym sie bal na waszym miejscu ja mam po 100% z bioli i chemi i okolo 102% z fizy :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: MEDYCYNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 15:48 a chachacha no to gratuluje ale raczej nie masz szans za mało punktów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: MEDYCYNA IP: *.devs.futuro.pl 11.06.05, 10:34 Normalnie możesz kandydować ale będziesz miała poprostu mało punktów z fizyki i tylko tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: MEDYCYNA IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 21:06 nie rozumiem takich ludzi ktore zlosliwie pisza o osobach,ktore maja dobre wyniki z matur,podziwiam super dziewczyne i napewno sie dostanie(moze sie poznamy napisz mi swoj numer gg) ja zreszta mam podobne wyniki tylko z fizy 60% (wa-wa lekarski) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: MEDYCYNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 22:48 nie denerwujecie mnie wy ani te wasze wyniki tylko komentaz "boje sie ze sie nie dostane" bo to ma na celu tylko wkorwic ludzi i nie mow mi ze jest inaczej bo jesli tak uwazasz to znaczy ze jestes za glupi by miec takie wyniki jakie tu podajesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: MEDYCYNA IP: *.local4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 01:15 Pablo zabardzo sie denerwujesz i nikt tu nie ma zamiaru nikogo wkurzac sami zaczeliscie prosic o to aby kandydaci na Am (ja akurat ide do Wa-wy)wpisywali swoje wyniki Odpowiedz Link Zgłoś