Dodaj do ulubionych

OKE KRAKÓW - kiedy wyniki w necie?

23.06.05, 18:04
Czy ktoś wie na 100 procent kiedy beda w necie wyniki matur w OKE Kraków? bo
mialo byc wszedzie 27 czerwca a teraz pojawiaja sie glosy ze w OKE Kraków
wyniki bedą dopiero 29 i dlatego rozdanie świadectw jest 30... inne OKE mają
świadectwa już 27-ego
Obserwuj wątek
    • Gość: ssssabinka Re: OKE KRAKÓW - kiedy wyniki w necie? IP: 80.51.226.* 23.06.05, 18:06
      No chyuba jednak to prawda w necie będą 29...a w szkole 30 czerwca-tak jak umnie...
      ehh....dłużej nie mogli:/:/
    • Gość: M. Re: OKE KRAKÓW - kiedy wyniki w necie? IP: *.devs.futuro.pl 23.06.05, 18:10
      cholerne OKE Kraków nie raczy niestety zamieścić na swojej stronie wiadomości na
      ten temat, a to czy podadzą wyniki w necie 27 lub 29 robi dla mnie różnice bo
      mam mało czasu żeby się zarejestrować, zresztą dlaczego mam dłużej czekać
      cholerne OKE powiedziało że wyniki będą 27 więc chce je wtedy znać, a jeżeli
      system z wynikami ruszy dopiero 29 to mogą już go sobie wsadzić w d... bo 29 mam
      rozdanie świadectw. Śmieszne jest to że ten system miał być nowoczesny i
      wywyższać nas nad innymi OKE a prawda jest taka że połowa Polski dowie się o
      wynikach wcześniej niż ja.
      SUPER!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ja104 Re: OKE KRAKÓW - kiedy wyniki w necie? IP: *.osk.enformatic.pl 23.06.05, 18:13
        Ja też podchodzę pod OKE Kraków i jak byłam w szkole to dyrka mi powiedziała,
        że świadectwo dostaniemy najwcześniej 30 czerwca :/
        Kraków zawsze taki do przodu był, myślałam, że będzie trochę bardziej
        wykorzystywał postępy cywilizacji i techniki :/
        • another_story Re: OKE KRAKÓW - kiedy wyniki w necie? 23.06.05, 18:48
          > świadectwo dostaniemy najwcześniej 30 czerwca

Jak to "najwcześniej"? 30 czerwca to termin ostateczny.
    • Gość: magda Re: OKE KRAKÓW - kiedy wyniki w necie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 20:09
      a gdzie to niby pisze, ze wyniki będą 29 na OKE a nie 27, bo jakoś tego na
      stronce OKE nie widze ...
      • Gość: M. Re: OKE KRAKÓW - kiedy wyniki w necie? IP: *.devs.futuro.pl 23.06.05, 20:13
        pomyśl jeżeli u gimnazjalistów i szóstoklasistów system został uruchomiony
        dopiero po 2 dniach od oficjalnej daty to z dedukcji wiedziałabyś że dla nas nie
        zrobią wyjątku i pewnie będzie tak samo chyba że napiszą wyraźny komunikat że
        system ruszy 27, w co wątpię i dlatego właśnie wszyscy się wkurzamy na OKE!!!!!!!
        • Gość: krakus_ka Re: OKE KRAKÓW - kiedy wyniki w necie? IP: *.compower.pl 23.06.05, 21:48
          Do ostatniej kropli obrzydzaja ta mature ...
    • blackandblue Re: OKE KRAKÓW - kiedy wyniki w necie? 23.06.05, 22:05
      Dzwoniłam wczoraj do OKE w Krakowie i powiedzieli mi, że wyniki w internecie
      będą dopiero po przekazaniu ich dyrektorom,gdyż obawiaja sie przeciążenia
      serwera. Podobno szybciej dowiemy się w szkołach. Osoba z która rozmawiałam
      powiedziała mi także, że szkoły prawdopodobnie dostana wyniki 27.
      • kruksja Re: OKE KRAKÓW - kiedy wyniki w necie? 23.06.05, 22:40
        nienawidze ich :|
      • Gość: M. Re: OKE KRAKÓW - kiedy wyniki w necie? IP: *.devs.futuro.pl 23.06.05, 22:44
        Co oni chcą powiedzieć przez to że udostępniom wyniki dopiero jak odbierze je
        dyrektor. Czyli a w Cke pojawia się dyrektor szkoły a oni zmieniają coś w
        systemie i uczniowie z tego liceum mogą się zalogować i sprawdzić wyniki?? Czyli
        zależy to od tego czy mojej dyrektorce zechce w miarę szybko odebrać świadectwa??
        • Gość: myslak i po co sie było chwalić, że w Krakowie lepiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 23:11
          Dyrektorzy mają wyznaczone godziny odbioru.

Też chcieliby znać wyniki jak najszybciej!
          • Gość: ewa Re: i po co sie było chwalić, że w Krakowie lepie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 23:14
            >"Dyrektorzy mają wyznaczone godziny odbioru"

a to ci. ciekawe w takim układzie czemu dyr mojej szkoły "nie ma pojęcia" kiedy
            dostanie wyniki.
            • Gość: porucznik Grubber Re: i po co sie było chwalić, że w Krakowie lepie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 23:20
              Może nie umie wejść na stronę OKE, gdzie wszystko jest już rozpisane?
              • Gość: ewa Re: i po co sie było chwalić, że w Krakowie lepie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 23:23
                pewnie nie umie.
      • aaagus Re: OKE KRAKÓW - kiedy wyniki w necie? 24.06.05, 11:08
        blackandblue napisała:

> Dzwoniłam wczoraj do OKE w Krakowie i powiedzieli mi, że wyniki w internecie
        > będą dopiero po przekazaniu ich dyrektorom,gdyż obawiaja sie przeciążenia
        > serwera. Podobno szybciej dowiemy się w szkołach. Osoba z która rozmawiałam
        > powiedziała mi także, że szkoły prawdopodobnie dostana wyniki 27.

Taa, i jak zwykle wyrzucili kase w błoto. Bo po co systemy, programy,
        rozsyłanie kodów, jak i tak wyniki będą później niż w szkołach? Kogo wtedy
        bedzie obchodzić strona internetowa, jak bedzie miał papierek w ręku? Chyba
        Ooke Krakow ma za dużo kasy ...

• wika86 Re: OKE KRAKÓW - kiedy wyniki w necie? 24.06.05, 00:29
      Mozna zapytać na forum oke
      www.oke.krakow.pl/moodle/mod/forum/view.php?f=71
    • Gość: elpresidente Re: OKE KRAKÓW - kiedy wyniki w necie? IP: 80.48.33.* 24.06.05, 10:05
      tylko ze na stronie OKE Kraków to nikt z "szefostwa" nie raczy odpowiedziec na
      pytanie... wogole zadnych informacji, ostatnie aktualności to są tam sprzed
      tygodnia... a kase ktoś za to bierze...dziady
    • Gość: mija Re: OKE KRAKÓW - kiedy wyniki w necie? IP: *.76.classcom.pl 24.06.05, 11:15
      ja mam wiadomosc od dyrekcji mojej szkoly, ze:
      27 - wyniki przychodza to szkol
      28 - mozna sobie odebrac pasek z wynikami w sekretariacie
      29 - wyniki pojawia sie w necie
      30 - mozna sobie w szkole odebrac swiadectwo
      • Gość: M. W którym to liceum tak jest???????? IP: *.devs.futuro.pl 24.06.05, 11:31
        może w moim też jest taka opcja
        • Gość: M. Re: W którym to liceum tak jest???????? IP: *.devs.futuro.pl 24.06.05, 11:32
          chodzi mi o odbieranie tych pasków z wynikami bo o tym nie słyszałam
          • Gość: myslak paski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 12:14
            U nas też dyrektor wyniki ma skserować i pociąć w paski, które rozdamy.
            Ponoć nie wolno ich wywieszać, bo "dane osobowe".
            Kolejna paranoja....
            • Gość: mija Re: paski IP: *.76.classcom.pl 24.06.05, 16:32
              w VI LO
    • Gość: ewa Re: OKE KRAKÓW - kiedy wyniki w necie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 12:47
      www.oke.krakow.pl/moodle/calendar/view.php?view=day&course=1&cal_d=27&cal_m=6&cal_y=2005
      • Gość: kornik_86 Re: OKE KRAKÓW - kiedy wyniki w necie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 16:01
        Moja PAni dyrektor powiedziała ze chce to zrobic jak najszybciej i wywiesiła
        ogłoszenie ze odebranie swiadectw jest 27 Czerwca o godz 12:00 mówiła ze
        swiadectwa do szkoły ma dowieź kurier miedzy 8 a 12 Trzymam ja za słowo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka