Dodaj do ulubionych

Co z tą Łomżą???

27.06.05, 12:36
Wiekszość osób z tego okręgu wyniki otrzyma dopiero 30 czerwca. Co jest?!!! Tyle osób już zna swoje wyniki, a jak dzwonie do swojej szkoły to jakaś palantka mówi, że wyniki zostaną dostarczone do szkoły dopiero w środę (rozdane w czwartek). Jakaś paranoja, przecież chyba we wszytkich szkołach mają być dostarczone dzisiaj, a może moja szkoła jest aż tak lewa... Mam już tego dość. Napiszcie jak z Wami tj. innymi, których szkoły podlegają pod Łomżę. Jestem z Olsztyna
Obserwuj wątek
    • Gość: amiwa Re: Co z tą Łomżą??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 12:41
      ja tez jestem z olsztyna a dokładnie z dwóki i my mamy jutro ogłoszenie wyników
      i od razu świdectwa dostaniemy...
      • slash125 Re: Co z tą Łomżą??? 27.06.05, 12:42
        Jestem Z Elbląga podlegam pod lomze wyniki mam dopiero 30 :///////// !!!!!!!!!
        • Gość: pipa Re: Co z tą Łomżą??? IP: *.olsztyn.mm.pl 27.06.05, 13:03
          ja także jestam z 2 i potwierdzam rewelacje koleżanki/kolegi wyżej. Jutro
          między 11 a 13 wyniki przychodza do szkoły. Choć i tak uważam to za zbrodnie że
          nie dzisiaj
      • Gość: . Re: Co z tą Łomżą??? IP: *.olsztyn.mm.pl 27.06.05, 13:09
        Iława ma jutro!!!
    • mmmmmonika Re: Co z tą Łomżą??? 27.06.05, 12:55
      Ja jestem lo3 i juz mnie naprawde ta szkoła dobija. Czwartek 8.00
      • Gość: anna Re: Co z tą Łomżą??? IP: 82.160.102.* 27.06.05, 13:00
        ja też podlegam pod OKE Łomża a odbiór świadectw mam jutro od 7 rano
        • Gość: a_a_19 Re: Co z tą Łomżą??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 13:06
          W jaki sposób Łomża zawsze jest do tyłu?? W innych województwach wszyscy znają
          swoje wyniki, tylko nie my... Zresztą i tak nie macie najgorzej, w mojej szkole
          rozdanie świadectw jest o 17.00 w czwartek. Gratuluję pomysłu.
        • Gość: Sloma Re: Co z tą Łomżą??? IP: 213.76.177.* 27.06.05, 13:07
          Ja również podlegam pod tę komisję i mam odebranie świadectw w czwartek o 8 rano
          :/ Mam nadzieję że chociaż dostanę świadectwo , bo się wogóle nie uczyłem na
          maturę :]
        • Gość: ELO555 Re: Co z tą Łomżą??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 14:55
          I lo w łomży. Świadectwo otrzymałem dzisiaj o 11.30
      • Gość: :/ Re: Co z tą Łomżą??? IP: *.olsztyn.mm.pl 27.06.05, 13:08
        Witaj w gronie-ja też jestem z lo3.To skandal,że trzeba tak długo
        czekać.Dlaczego dwójka ma wyniki wcześniej??Ehh,lo3 jest do bani...:/
    • moniula18 Re: Co z tą Łomżą??? 27.06.05, 13:09
      ja jestem z Łomży i ucze sie w I LO i wlasnie odebralam wyniki :)
      • Gość: miecz Re: Co z tą Łomżą??? IP: 81.15.226.* 27.06.05, 13:13
        w jakim miescie?
        • Gość: aska dzieje sie tak poniewaz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 13:18
          poniewaz OKE Łomża obsluguje 2 wojewodztwa no i woj. warm-maz zostanie obsluzone
          dopiro jutro niestety...doopowato;/
      • Gość: a_a_19 Re: Co z tą Łomżą??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 13:38
        Właśnie zadzwoniłam do oke w Łomży, czy nie ma jakiejś szybszej drogi poznania
        wyników. Cóż... jedynie szkoła może nam je podać, czyli trzeba czekać.. ech. W
        przyszłym roku planują otwarcie internetowej drogi, ale nie rozumiem dlaczego
        nie zrobili tego w tym roku, jak np. komisja we Wrocławiu, tym bardziej że
        obsługują 2 województwa, a wyniki tak czy inaczej już są w komputerze.
    • Gość: Iza Re: Co z tą Łomżą??? IP: 194.146.128.* 27.06.05, 13:35
      Buałystok, ILO-jutro!!!!!!!!!!!!!!!!każdy zdał:)))))
      • Gość: qwerty Re: Co z tą Łomżą??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 15:02
        A według mediów wszelakiej maści wszyscy maturzyści dostali wyniki już
        dzisiaj...Wszyscy to znaczy ze ja i cala reszta maturzystow nie zalicza sie do
        wszystkich?To przestaje byc conajmiej smieszne kiedy dzwoniac do cke kazdego
        dnia dostaje sie inna informacje.Fajnie jest tez z terminem skladania podan hmm
        do 30, Uniwersytet Warminsko Mazurski oczywiscie przedluzyl termin skladania
        podan ale co jesli ktos chce zlozyc podanie na uczelnie gdzies z drubiego konca
        Polski?Gratulacje Panie Sawicki, mam nadzieje ze mature za rok oceni Pan na 4- i
        wtedy cale to wasze towarzystwo straci cieply, wygodny i zapewne dobrze platny
        stolek
    • Gość: andzia Re: Co z tą Łomżą??? IP: *.com.pl / *.abp.pl 27.06.05, 15:05
      TO JEST PARANOJA!! NIC NIE JEST ZORGANIZOWANE I NIE GRA TAK JAK NALEZY,
      CODZIENNIE DOWIADUJE SIE O NOWYM TERMINIE OGLOSZENIA WYNIKOW.. CZY TO BEZSENS
      CZY PO PROSTU POLSKA??
    • Gość: max Re: Co z tą Łomżą??? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 27.06.05, 15:10
      cześć!

Moja szkoła też nalezy do OKE łomża i wyniki miały być 30 czerwca. Dziś jednak
      poszedłem do skzoły i bez problemu wydano mi świadectwo.

Posłuchajcie - idzcie do szkoły i zarządajcie wyników matury! Szkoła musi dziś
      podac wyniki a świadectwa ma czas do 30! Dzień 27 czerwca, jako obowiązkowy
      termin podania wyników, został ustalony przez CKE i wszystkie OKE, atakże przez
      MENiS!

cytyję komunikat ze strony OKE Łódz, który dotyczy takze OKE Łomża:

CKE i OKE w Polsce ustaliły 27 czerwca jako termin ogłoszenia wyników. W tym
      dniu dyrektorzy szkół otrzymają świadectwa dojrzałości, które zgodnie z § 95
      ust. 5 wyżej cytowanego Rozporządzenia mają przekazać zdającym. Zdający winni je
      otrzymać nie później niż do dnia 30 czerwca (§ 100 ust. 3).
      Informujemy, że wszystkie arkusze egzaminacyjne są już sprawdzone i
      zweryfikowane zgodnie z Procedurami. Trwa obecnie elektroniczne wprowadzanie
      danych do systemu ewidencji wyników.

Dlatego też nie bądzcie "ciapy" i idzcie do skzoły i zarządajcie wyników!!!!!
      • jakub_86 Re: Co z tą Łomżą??? 27.06.05, 16:02
        ale madrosci prawisz, a niech cie ... dlaczego ja na to nie wpadlem? pewnie
        glupi jestem albo ciapowaty, jak to wyrazilem.
        no oczywiscie ze bylem w szkole!! dwa razy. po 10 i przed 12. i co? i dupa. nie
        ma wynikow i dzisiaj nie bedzie. jutro dopiero szkola ma je odebrac. gdybys
        panie madry zadzwonil do oke lomza i zapytal sie o wszystkie powiaty, to
        dowiedzialbys sie, ze np. powiat bartoszycki dopiero jutro otrzymuje swiadectwa
        i listy z wynikami, wiec dzisiaj ich nie poznam. jutro tez nie, bo moja szkole
        ma je odebrac kolo 14.
        chcial byc madry, a sie zblaznil ... gratuluje.
    • Gość: aga Ja już mam IP: *.monki.net.pl 27.06.05, 15:11
      Pezujedź się do szkoły, na pewno już mają, wersja była taka, że wydają 30 bo
      data jest wydrukowana, ale u mnie mam datę 27. I jestem "pod" komisją łomżyńską.
      A więc odwiedź szkołe i na pewno dostaniesz, sorki za błedy ale mi sie śpieszy
    • Gość: OK Re: Co z tą Łomżą??? IP: *.bsk.vectranet.pl 27.06.05, 15:27
      W Białymstoku większość szkół wyniki podała już dzisiaj.
    • Gość: lili Re: Co z tą Łomżą??? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 27.06.05, 15:30
      ja jestem z Białegostoku i dzisiaj o 14 dostałam świadectwo maturalne :-)
    • Gość: me Re: Co z tą Łomżą??? IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 27.06.05, 22:26
      Ełk - wyniki dzisiaj byly
      • Gość: ad I LO Giżycko - wyniki dzisiaj o 12 były IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 22:56
        gg
        • Gość: pipa Re: I LO Giżycko - wyniki dzisiaj o 12 były IP: *.olsztyn.mm.pl 27.06.05, 22:59
          a olsztyn kurde jak zwykle na szarym końcu... Piłsudskiego remontują to tych
          wyników dowieśc nie mogli... Denerwuje mnie to normalnie Jak tak można
          • Gość: madziulexx Re: I LO Giżycko - wyniki dzisiaj o 12 były IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 11:58
            III LO Bialystok :) świadectwo dostalam dzis o 9 i anwet od razu zawiozlam na
            AM a teraz bede rózańce klepać :)
            • Gość: abc Olsztyn IP: *.olsztyn.mm.pl 28.06.05, 12:04
              Olsztyn ma odbior dzis miedzy 11 a 13. Wiec po 13 mzna juz isc do szkol i pytac
              sie o wyniki...

Pozdr
        • Gość: Ławrynowicz magda Re: I LO Giżycko - wyniki dzisiaj o 12 były IP: 5.172.252.* 28.06.14, 10:21
          Matematyka wyniki matury
    • Gość: Ja Re: Co z tą Łomżą??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:27
      W woj. Warmińsko - Mazurskim wyniki są później bo w jednej szkole ani jedna
      osoba nie zdałam matury i przez to zamieszanie wyniki gdzie niegdzie są
      później !!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka