rykju 30.06.05, 09:08 Czy dokumenty zanosi się na odpowiedni oddział czy do głównego budynku UAMu? Jak tak to na jakiej ulicy:) Z góry dzięki;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: StRuCeL Re: UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 09:18 Dokumenty musisz zanieść na dany wydział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: souksen Re: UAM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:15 a czy na Uam przyjmują odpis notarialny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jana Re: UAM IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 30.06.05, 13:19 przyjmują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: secka Re: UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:43 a ja mam głupie pytanie- jak wygląda taki odpis notarialny? ;) bo ja dostalam u notariusza po prostu ksero, z pieczątką ODPIS + inne pieczątki i podpis notariusza. Tyle ze z tego co wiem to nie przyjmują kserokopii, i już sie calkiem pogubilam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 13:49 Zwykłej kserokopii z punktu Ksero nie przyjmują, ale poświadczoną notarialnie TAK (no jak sobie wyobrażałaś kopie od notariusza? wiadomo, że ksero ale jakieś pieczątki jako dowód musza być (ja mam drugą stronę doklejoną) Odpowiedz Link Zgłoś