madeline66 01.07.05, 11:34 jakie macie wyniki matury? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcepan Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.tychy.msk.pl 01.07.05, 11:48 a moze Ty bys sowje tez wpisala... hmm? moje to: angol: usnty 90% podst.100% rozszerz. 79% wybrany przedmiot -hista: podst. 65% rozsz. 44% a jak reszta? mam sznase?a ile bylo osob na msc w latach ubieglych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 01.07.05, 11:52 mam pytanie: czy bedzie roznica w punktacji ustnego angielskiego w zaleznosci od poziomu? Bo wiadomo ze 100% z podstawowego to duzo slabiej niz np. 80% z rozszerzonego. moje wyniki to angol ustny rozszerzony 95% pisemny 98 i 92% historia 93% i 46% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcepan Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.tychy.msk.pl 01.07.05, 11:57 dzwonilam do sekretariatu i mi babka powiedziala ze pkt z podst. przeliczane *1 a rozsz. *1,5. masz bardzo dobre wyniki.na bank Cie wezma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irka Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 01.07.05, 12:01 to moj kierunek alternatywny, na pierwszym miejscu stawiam etnologie na UAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: secka Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 12:00 angol ustny rozsz - 100 %, pisemny pdst 98%, rozsz 97% hira - 84% i 42% ;) a nie wiecie jak ten drugi przedmiot? słyszałam takie pogłoski,że biorą tylko podstawowy (oby :D). Czy ktos ma może jakieś pewne informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcepan Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.tychy.msk.pl 01.07.05, 12:07 juz napisalam wyzej! biorą pod uwage oba poziomy! tylko lepiej mi powiedzcie czy jak przesylacie dokumety to zaznaczacie ktory przedmiot maja wziac pod uwage...?bo w sumei nie ma takeij tabelki ani nic o tym. a ja np. mam z hisy 65 i 44 -jesli wezma oba poziomy ale jesli cos zmienia i wezma jeden pod uwage to wole zeby mi wzieli pod uwage francuski- 80% podst. a rozsz. nie zdawalam...co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: secka Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 12:24 myslalam ze to dotyczy tylko ustnego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 12:07 j. ang: ustny rozszerzony 100%, pisemny 100% i 88% wybrany przedmiot: drugi j. nowożytny (niemiecki) 96% i 86% Czuję, że mam duże szanse :-)) powodzenia!!! ale najgorsza będzie ta rozmowa kwalifikacyjna....jeszcze nic nie umiem :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 12:10 ja już papiery złożyłam (odobiście) i tam na miejscu mówisz im, który przedmiot wybierasz. Panie sa bardzo pomocne i wszystko wytłumaczą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcepan Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.tychy.msk.pl 01.07.05, 12:11 no a z czego sie uczysz do rozmowy?i kiedy sie dowiemy ze jesmy na liscie tych 150 szczesliwcow no i ile z tych 150 luidzi przyjmia? hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 12:14 Dowiedziałam się, że rozmowy kwalifikacyjne ZACZYNAJĄ SIĘ 1 sierpnia (strasznie późno!!!!!), czyli te 150 osób powinni ogłosić pod koniec sierpnia. jeżeli chodzi o naukę to musze coś kupić do gramatyki, bo ostatnio uczyłam się jej w gimnazjum...i jeszcze nie wiem co to bedzie (raczej nie będę się tym przemęczać). A ile osób w ogóle tam przyjmują????????? Wie ktoś???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: secka Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 12:27 przyjmują coś koło 80 osób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcepan Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.tychy.msk.pl 01.07.05, 12:50 a co jesli ja wysylam papiery?bo mam dosyc daleko do Poznania... wiec...co robic?hmm chyba ze one potem do mnie zadzwonia i sie zapytaja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 13:00 ja zrezygnowalam z moich etnolingwistycznych planow po maturach.... zdajac drugi jezyk obcy ma sie o niebo wieksze szanse niz z mata czy hista [kto z rozszerzenia mial wicej niz 60%- niewiele, z jezykow nie bylo trudno to osiagnac] tak czy siak- powodzenia wszystkim :)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.05, 13:05 moje wyniki są taki:rozsz.ang 95, podstawowy pisemny 96, rozszezrony 85,historia 94 no i rozszerzona 46..........ale i tak nie wiem jak to przeliczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.05, 14:35 hmmmm.... ja również dzwoniłam do Sekretariatu Instytutu Językoznawstwa i miła pani powiedziała, że Komisja Rekrutacyjna zdecydowała się brać korzystniejszy wynik pod uwagę....i niczego nie bedą mnożyć tylko spojrzą czy komuś lepiej poszedł podstawowy czy rozszerzony poziom, ewentualnie dodadzą punkty za ustny rozszerzony(może wtedy pomnożą *1,5 ale nie zdecydowali jeszcze)no i nic nie wiadomo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.05, 22:13 czy ktoś wie jak NAPRAWDĘ przeliczają te punkty???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.tychy.msk.pl 02.07.05, 00:10 jak widzisz...sprzeczne info krążą po tym forum...ja dzwonie ktoś inny dzwoni a sekretarki mowia zupelnie cos innego... nikt nic nie wie! ! ! z reszta to nie powinno nas dziwic przeciez, jesmy wychowani na jednej wielkiej niewiadomej {rocznik 86 czarnobyl} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.tychy.msk.pl 04.07.05, 21:20 hej! -po pierwsze odświeżam posta :) -po drugie czemu tak mało ludzi sie wpisuje??!! czyżby tak niewiele chętnych? -po trzecie czy uczycie sie wcześniej na rozmowe kwalif. czyli zanim poznacie liste 150 szczesliwcow czy dopiero po ogloszeniu listy? bo w sumie nie wiadomo kiedy oni to ogłoszą...potem moze byc baarddzoo malo czasu -po czwarte czemu Was zainteresował ten kierunek?i kim chcecie po nim być? tzn.gdzie pracowac itp. - hmmm dobra moze koniec pytań BARDZO DZIEKUJE ZA CIERPLIWE ODCZYTANIE POSTA A JESZCZE BARDZIEJ PODZIEKUJE ZA SZCZERE ODPOWIEDZI :-) a wiec czekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.tychy.msk.pl 04.07.05, 21:27 aaaha i jeszcze jedno pytanie keidy zamierzaja oglosic listy ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:34 Wybrałam ten kierunek, bo koncentruje się na poznaniu wielu języków, a nie tylko jednego...a co po nim? jeszcze nie wiem, moje plany tak szybko się zmieniaja (kto wie, co będzie za rok ;)). A jeżeli chodzi o rozmowę, to jeszcze wcale się nie uczę...jakoś nie mam siły - pewnie zacznę tak w połowie lipca (a co tak właściwie trzeba umieć?)=) to na tyle. Życzę odpoczynku i pomyślnej rekrutacji papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 21:35 aha, i nie wiem, kiedy ogłoszą listę - i nie rozumiem, dlaczego te rozmowy są dopiero w sierpniu!!! beznadziejny pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.tychy.msk.pl 04.07.05, 21:44 fajnie ze odpisałaś :) fakt durny pomysł z 1 sierpnia! hmm moze oni sobie tak zaplanowali zeby ludzie przyjezdzali partiami do Poznania a nie wszyscy naraz...tylko nie wiem czemu taki super(mam nadzieje ze super) kierunek jest w ostatnim 'turnusie' :p ja tez jeszcze sie nie ucze...ciekawe czy juz ktos zaczal...przy wyborze tego kierunku tez sie kierowalam tymi dwoma jezykami :D kuuurde ale mi sie marzy uczyc francuskiego! j'adore le francais :) tylko ciekawe czy po tym znajdziemy prace...mam nadizeje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczola Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 10:50 Też składałam papiery na etno i jesli sie tam dostanę to chciała bym uczyć się właśnie francuskiego. Tyle, że nikt nie potrafił mi zagwaratnować, że ten jeżyk wogóle będzie. A jak będzie to pewnie od początku, a ja uczę się francuskiego o 3 lat i mój poziom jest un peu avance :) Coś wiesz więcej na temat francais i etno?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.05, 11:30 ja po prostu lubię się uczyć języków...i tak naprawdę ten kierunek jest tajemniczy i to jest ciekawe:) jak składałam papiery, to pani powiedziała, że mam czekać na list, więc pewnie listy jako takiej nie będzie a tak w ogóle co zdawaliście na maturze?aha i ja na razie się nie uczę, trudno jest mi ocenić swoje szanse, więc nie mam motywacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 05.07.05, 14:00 francuski jest suuper:) niestety nie wiadomo jeszcze jakie jezyki beda do wyboru...ale mysle ze francuski pownien byc -to przeciez jeden z najprzyjemniej brzmiacych jezykow :D hmm jesli chodzi o moj poziom-to zdawalam mature z gr. ale tylko na podst.-zdobylam 80% wiec to chyba nie tak zle :) niestety hisat poszla marnie... wiec szanse sa mniejsze ale pocieszam sie ze duuzo ludzi jest w podobnej sytuacji jak ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
dropito Re: etnolingwistyka - UAM 05.07.05, 14:27 hej! jeszcze raz odświeżam !! -po drugie czemu tak mało ludzi sie wpisuje??!! czyżby tak niewiele chętnych? -po trzecie czy uczycie sie wcześniej na rozmowe kwalif. czyli zanim poznacie liste 150 szczesliwcow czy dopiero po ogloszeniu listy? bo w sumie nie wiadomo kiedy oni to ogłoszą...potem moze byc baarddzoo malo czasu -po czwarte czemu Was zainteresował ten kierunek?i kim chcecie po nim być? tzn.gdzie pracowac itp. - hmmm dobra moze koniec pytań BARDZO DZIEKUJE ZA CIERPLIWE ODCZYTANIE POSTA A JESZCZE BARDZIEJ PODZIEKUJE ZA SZCZERE ODPOWIEDZI :-) a wiec czekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 14:38 ja zlozylam ale raqczej z nastawieniem ze nie mam szans - ta historiaaa. Na pewno wieksze szanse maja Ci, kotrzy zdali dwa jezyki. ciekawostak: w zeszly roku bylo ok 4,5 osoby na miejsce a teraz jest juz ponoc ponad 7 :/ super, nie?? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dropito Re: etnolingwistyka - UAM 05.07.05, 14:45 noo nie!!! dlaczego kurna na wszytskie kierunki na ktore złożylam -z zeszlym roku byly po 4 osoby na msc. a teraz : SIEDEM ... OSIEM !!! kuuuurde! az tyle sie namnożyło rocznika 86 ??!! racja osoby z dwma jezykami maja lepiej !! i pewnie tacy ludzie nas wypchną ... historyków od siedmiu boleści :-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbiczek Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:38 ja tez jestem historykiem od siedmiu bolesci, ale zlozylam papiery na etno, bo zawsze chcialam... Odpowiedz Link Zgłoś
pszczoola Re: etnolingwistyka - UAM 05.07.05, 18:37 ja zdawałam 2 jęzki ale pan z komisjii rekrutacyjnej coś kręcił i powiedział, że skoro zdawałam też matmę jako obowiązkową, to prawdopodobnie będą mi ją liczyli... a wiadomo ogólnie jak poszło matma- niezbyt olśniewająca... Zresztą na etno mają b. niejasne zasady rekrutacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.05, 10:24 proponuję reaktywację tematu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcepan Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 07.07.05, 16:54 ja rówzniez jestem za rekatywacją ! tylko czemu nikt wiecej nie pisze :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: secka Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.man.koszalin.pl / *.man.koszalin.pl 07.07.05, 17:12 moze nie ma wielu kandydatów w tym roku? :> (nadzieja matka głupich.. :D) Odpowiedz Link Zgłoś
freiheit1 Re: etnolingwistyka - UAM 07.07.05, 17:50 hehheeh witam :D a jednak są pasjonaci języków etc :P właśnie najbardziej zależy mi na etno a tutaj zonk ...ciekawe kiedy ogloszą te liste... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.05, 20:19 mogę tylko powtórzyć to co wcześniej napisałam....powiadziano mi ( i taką wersję podano też mojej koleżance), że liczą korzystniejszy wynik z ang i przedmiotu do wyboru, a lista hmmmm pewnie będą przychodził listy...za jakieś 2 tyg. podejrzewam najwcześniej znając UAM i ten instytut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 07.07.05, 21:38 łoo jeeeej! za dwa tygodnie ? ? to ciekawe kiedy mamy sie nauczyc na rozmowe kwalif. jesli okażemy sie tymi ze 150 :D hmm...jak to korzystniejszy wynik z angola?przeciez biora pod uwage i podst. i rozsz. nie? w sumie..bez sensu jakby brali tylko podst... chociaz moja koncepcja jest taka zeby wzieli pod uwage nagol podst+rozsz. a przedmiot wybrany to tylko podst :D ale pewnie tam nie bedzie,nic w tegorocznej rekrutacji nie idzie po mojej myśli ;-p tymczasem pozdrawiam przyszłych etnolingwistyków-cokolwiek to znaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 22:15 hmmm 2 tygodnie to kupa czasu... tyle niepewności i ciągła myśl- uczyć się tej grammar czy dać sobie spokój... Ciekawe jak poszło staromaturzystom :D a dzięki za info ( tak przy okazji :) ) maybe do zobaczyska na rozmowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczoola Re: etnolingwistyka - UAM 07.07.05, 23:15 A może wiecie, czy oprócz wysyłanych listów poleconych zamieszczą gdzieś w necie kto i kiedy ma rozmowę? A czy ktoś podawał Wam jakąś konkretną datę, do kiedy powinnyśmy poznać prawdę czy jesteśmy wśród tych 150 szczęśliwców czy nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.05, 10:43 też myślałam, że to bez sensu z tym językiem no i nadal nie jestem pewna, że tak jest, ale kilku osobom podano taką wersję, że bierze się korzystniejszy wyniki albo z podstawowego albo z rozszerzonego i chyba tak samo z drugim przedmiotem....ale tam jest wszystko pokrecone i niejasne także :) aha i przypomniało mi się, że jak składam papiery to jakaś babka powiedziała, że listy nie będzie tylko zawiadomienia do domu, więc jak coś dostaniecie to piszcie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 16:21 Z jakich książek będzicie się przygotowywać do rozmowy kwalifikacyjnej??? bo ja nie wiem...muszę jakieś kupić, a w gramatyce polskiej za bardzo zorientowana nie jestem... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 08.07.05, 17:23 tak jak i ja :) kieedy to było...gramatyka polska... łooohooo :-p Odpowiedz Link Zgłoś
pszczoola Re: etnolingwistyka - UAM 08.07.05, 17:24 dobre pytanie, to z czego najlepiej się przygotowywać? (choć ja zacznę dopiero się uczyć jak się dowiem, że mnie dopuścili do rozmowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 19:09 wiecie podobno leksykon nauki o języku podlawskiej jest dobry... musze to sprawdzic coraz mniej czasu pozostaje...uuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 22:55 no to muszę sprawdzić ten leksykon... a uczycie się tylko wedle wskazówek, które są podane na stronie dotyczącej rekrutacji na etnolingwistykę, czy bierzecie pod uwagę coś jeszcze? ostatni raz miałam gramatykę w gimnazjum... hihi ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
pszczoola Re: etnolingwistyka - UAM 08.07.05, 23:14 a jakie wskazówki sa podane na stronie?? bo ja nic nie zauważyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 01:33 www.staff.amu.edu.pl/~inling/ na tej stronce są jakieś informacje...hmmm...już nic nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 21:40 ja w zasadzie tak samo-grammar nur w gimnazjum :P coz trzeba bedzie posiedziec nad tym wszystkim buuu a jednak sie nie chce cos za cos pozdrawiam i wiecej weny do nauki zycze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcepan Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 11.07.05, 18:15 ODŚWIEŻANKO !!! EJ LUDZIE FAJNE BY BYŁO RAZEM STUDIOWAC :D a w ogole czy startuje na etno płeć męska ? :D bo narazie cos same niewiasty okupuja forum... ja sie zaczne uczyc jak dostane list z pozytywa odpowiedzia :) a wlasnie wpisujcie sie kiedy tylko dostanie listy ok? niewazne z jaka odpowiedzia, a macie jakies dane ile osob na miejsce? i jak w koncu przeliczaja?? bo jak narazie to wsyztsko jest takie niejasne .... pozdrowa i mam nadzeje ze sie meet w pazdzierniku, tzn. najpierw w sierpniu a potem ... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 12:05 ja też myślę, że fajnie byłoby razem studiować.....i ponawiam prośbę o pisanie jak tylko ktoś dostanie list z instytutu:) a co do przeliczania - ja tam już nie mam sił dzwonić po raz dwudziesty:( Odpowiedz Link Zgłoś
pszczoola Re: etnolingwistyka - UAM 12.07.05, 12:27 a może ktoś dzwonił ale ma przecieki kiedy oni beda wysyłać te listy??? ile mozna przeliczać te punkty... moim zdaniem powinni to zrobic w tydzien! przeciez im tez powinno zalezec zeby jak najszybciej z tym skonczyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 17:15 najnowsz wersja zliczania jest taka, że dodają wyniki z poziomu podstawoego i rozszerzonego...chyba więc ze mną nie spotkacie się w sierpniu, bo rozszerzona historia mówiąc delikatnie mi nie poszła:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 17:45 spokojnie spokojnie:D przeważnie właśnie ta historia nie poszła trzeba koniecznie myśleć pozytywnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.05, 21:06 no strama się ale wiadomo:)a najgorsze, że nic nie jest pewne....to chyba najbardziej utajnione zasady rekrutacji na całym UAM!!!też zdawałeś historię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 12.07.05, 21:38 ja zdawalam histe, ale kurde mi babka powiedziala ze przeliczaja to tak: poziom podst. *1 a poziom rozsz. *1,5 ....hmm ciekawe co to wyjdzie ? ?!? ? ! ja zdawalam histe i mialam 65 i 44, angol 100 i 79 ... szansa jest..bo juz na jednym kierunku mnie olali... nie wzieli...wiec moje mozliwosci sie wykruszaja....a ja nie chce kiblowac roku !!! nie po to kułam caly rok (nawet 3) zeby teraz wyladowac albo na zaocznych albo niewiadomo gdzie.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
pszczoola Re: etnolingwistyka - UAM 12.07.05, 22:23 ja już chce wiedzieć czy mnie dopuszczaja do tej rozmowy czy nie.... ratunku!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:57 Mogliby już wysłać te listy! jak długo mamy czekać? a przy tym ŻADNEJ motywacji do nauki gramatyki...hihi :-) co się odwlecze, to nie uciecze (chyba) :-D Pozdrowionka dla wszytkich etnolingwistów ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 23:06 niestety historia była zdawana przeze mnie... bez komentarza :P na razie to czekam na inne wyniki, jednak UAM pozostanie priorytetowy...hmmm przynajmniej do czasu...az wszystko sie wyklaruje i oglosza te listy. A takie pytanie -czy ktos z WAS zdawal papiery na jakis inny kierunek na UAM bo ja na jezykoznawstwo :D hehhehe ach te moje jezykowe "zboczenie" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.icpnet.pl 13.07.05, 12:05 dajecie mi nadzieję...a na wyniki ponoć poczekamy liczą dopiero i kiepsko im to idzie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jocik:) Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.osiedle.com 13.07.05, 14:26 hejka ludziska:) ja tez zlozylam papiery na etno...mialam niemca 98% i 90%,ustny na 100% nio ale ta matma..porazka...pisalam tylko podstawowy i mialam 62%...patrzac na wasze wyniki nie mam zadnych szans...:( a juz zaczelam troszke czytac ta gramatyke:P teraz mi sie juz odechcialo:P smutno mi bo mialam jakas nadzieje...:( teraz gowno z mojej etno:/ a tak sie fajnie zapowiadalo...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 13.07.05, 17:04 ej no nie martw sie ! masz bardzo dobre wyniki z jezyka a twoja matma sie doskonale pokryje z nasza niewypaloną HITSA ;/ grrr na sama mysl o niej mnie szlag trafia..wiec nie martw sie na pewno sie spotkamy w sieprniu! hmm to znaczy jesli mnie tez wezma :) kuurde ale mogli by juz przyslyac...bo potem malutko czasu na gramatyke zostanie nie....?? POZA tym chciaam poruszyc watek o Poznaniu...kurcze ponoc to miasto jest zabojcze! jeszcze nigdy tam nie bylam,ale slyszalam maase pozytywncyh opinii! buuuu ja chce tam studioowac !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 17:15 rzeczywiście poznań jest ezoteryczny w ten pozytywny sposob... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.05, 17:16 tez myślę, że Twoje wyniki z niemca dają Ci szansę...tam jest jednak tak duży bałagan, że nie sądzę aby to szybko się skończyło więc cierpliwości potrzeba hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 13.07.05, 17:23 czekac ...czekac..czekac...az do ***** smierci :-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 18:16 a słyszeliście o wiet-taj na UAM?? podobno nie musza miec tej rozmowy..szczesciarze :D Odpowiedz Link Zgłoś
pszczoola Re: etnolingwistyka - UAM 13.07.05, 18:29 nie ma nikt znajomych w IJ?? ;) niech ktos przyspieszy te podliczanie punktow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 13.07.05, 19:33 ej no Ci to maja farta! hmm...moze na etno tez tak zrobia :D to byłaby najpiekniesza nowina w tym roku :D jesli by mnie oczywiscie przygraneli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.05, 21:30 słyszałam o tym i najpierw pomyślałam "kurde trzeba było tam złożyc papiery" a teraz, że mnie to i tak nie interesuje, podobno także na hungarystyce nie ma być...trudno chciałam iśc na psychologię albo na etno a jak nie to nie:)tylko przeraża mnie ewentualne poprawianie matury aby dostać się za rok brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:09 ja też chciałabym nie mieć tej rozmowy...jakoś nic nie umiem ;)) a ktoś się orientuje, czy punkty uzyskane podczas rozmowy są dadawane do punktów z matury i na tej podstawie są przyjęcia??? czy biorę tych najlepszych z gramatyki??? ale chyba raczej ta pierwsza wersja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczola Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 23:39 Nie nic nie dodaja, na sudentow biora najlepszych z rozmow. Matura jest tylko po to zeby wylonic 150 tych najlepszych do rozmowy, ale w momencie rozpoczecia rozmow, matura przestaje sie liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:14 cooo??? to jest pewne??? skąd wiesz??? bo ja właśnie słyszałam, ze te punkty są sumowane...no ale wszystko jest możliwe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 14.07.05, 19:21 o kurcze...to bedzie cieżko! hmm a czy kots w koncu moze ocenic moje szanse...? angol: 90 ustna rozsz, 100 podst., 79 rozsz. hista: 65 podst., 44 rozsz. ewentulanie francuski 80 podst. hmm wiec.... czekam na obiektywne odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczoola Re: etnolingwistyka - UAM 14.07.05, 21:04 mowili tak już chyba nawet na drzwiach otwartych i potem jeszcze z kims z dziekanatu rozmawialam. Choc nie zdziwialabym sie gdyby to jednak zmienili... w tym roku wszystko jest mozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 23:01 drops jedno jest pewne- nie jest tragicznie :D zobaczymy... a takie pytanie na co jeszcze skladaliscie?? A jezeli chodzi o te rozmowe to, too straszna nowina trzeba sie wziasc za siebie f.... :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 15.07.05, 07:31 dzieki freiheit :)) pocieszyles mnie swoim postem :) hmm...ale ja raczej jeszcze sie nie zabieram za nauke gramatyki....kurcze bo jeszcze to nic nie pewnego ze mnei tam wezma...a az tak nawiedzona to nie jestem zeby sie bez potrzeby uczyc roznych badziewi :-p najwyzej jak sie dowiem to ze naleze do 150 "happierów" bede wkuwała dzien i noc :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.05, 09:26 ja podchodzę do tego podobnie brrrrrrr gramatyka z własnej, nieprzymuszonej woli???wolę poczekać niż tracić czas, a co do innych kierunkow to już pisałam - zdaje też na psychologie i kognitywistykę i w poniedziałek, wtorek mam egzaminy :( Odpowiedz Link Zgłoś
pszczoola Re: etnolingwistyka - UAM 15.07.05, 19:30 Z innej paczki, jak myślicie jakie dadzą w tym roku języki specjalizacji?? Jakie macie info? Bo ja ciagle slysze cos innego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 09:21 podobno ma byc chinski hiszpanski a co wiecej to nie wiem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 16.07.05, 11:08 ej noo jak sie dosten to musi byc frnacuski !!!!!!!!!!!!!!!!obowiazkowo!!!!!!! po kij uczyc sie chinskiego ? ? ? ee? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:27 hmmm chyba francuski tez jest do wyboru :D Odpowiedz Link Zgłoś
pszczoola Re: etnolingwistyka - UAM 16.07.05, 19:43 prawdopodobnie bede miala wybor miedzy etno a innymi studiami (tak sobie gdybam ;) i wlasnie etno sie boje, poniewaz nie chce uczyc sie japonskiego czy chinskiego. Chcialabym francuskie albo hiszpanski, ale nikt nie potrafi mi zagwarantowac, ze te jezyki beda a jak beda to ze dostane sie do tej grupy. Ale w sumie, to jeszcze nie dostalam sie na ten kierunke, a juz mam problem ;) ale coz mam robic w tym czasie oczekiwania jak nie zastanawiac sie nad takimi rzeczami ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 16.07.05, 19:57 a wiecie co słyszałam :D ponoć listy mają "JUŻ" wysyłać w tym tygodniu :D patrzcie no mili pańśtwo jak to im sie spieszy , nie?? :-P a wlasnie zostały Wam jeszcze jakies opcje studiow?bo mnie juz na prawo na bank nie wzieli...f. ang. -pozostaje pod znakiem zapytania...ale ponoc odpadne... :( wiec zostaje etno! kurcze moja ostatnia nadzieja !!! ejj no muszą mnie wziąć ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 17.07.05, 08:21 ODŚWIEŻENIE ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 22:09 w zasadzie mam juz miejsce na f.ang ale w bialym wiec to mnie nie satysfakcjonuje://////// a etno... uuu to marzenie scietej glowy taki mam zly nastroj zadnych nadziei trzymajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 18.07.05, 07:25 fajnei sie masz...przynjamniej GDZIEKOLWIEK jestes juz studentem! a u mnie...gorzej...cholera najgorsze jest to że wszyscy wokolo mnie mowia od kilku dobrych miechow "dostaniesz sie! nie martw sie" tym czasem mi juz podziekowano na dwoch kierunkach!..gr.... wiec po kij (ze tak powiem) oni mi tak mowią!!?? ggrrr... ostatni tydzien czekania....na list z UAM!!a!!!! ludzie dajcie znac jak tylko cos dostaniecie...ja tez dam znac i preferowałabym z odpowiedzią pozytywną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 18.07.05, 07:25 fajnei sie masz...przynjamniej GDZIEKOLWIEK jestes juz studentem! a u mnie...gorzej...cholera najgorsze jest to że wszyscy wokolo mnie mowia od kilku dobrych miechow "dostaniesz sie! nie martw sie" tym czasem mi juz podziekowano na dwoch kierunkach!..gr.... wiec po kij (ze tak powiem) oni mi tak mowią!!?? ggrrr... ostatni tydzien czekania....na list z UAM!!a!!!! ludzie dajcie znac jak tylko cos dostaniecie...ja tez dam znac i preferowałabym z odpowiedzią pozytywną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:14 hmmm niby gdziekolwiek jednakze to wcale nie ma sensu hahahha a jednak to klatka- dobra zmiana stosunku i trzeba sie wziasc za siebie- MYSLMY POZYTYWNIE!!!! teraz to najwazniejsze :D trzymaj sie drops !!!!!na pewno dam znac cokolwiek sie dowiem hmm kiedys tam w przyszlosci :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:43 a uczycie się już gramatyki? a jeśli tak to czego? ale wymyślili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 18.07.05, 18:13 dzieki freiheit :)) masz racje!! POZYTYW ! POZYTYW :-p kuurde, muszą mnie tam przyjąć! muszą ... i tak w kółko :P tzn. muszą NAS tam przyjąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 18.07.05, 18:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 20:08 tak juz lepiej :D teraz to tylko pocwiczyc rozklad wszelakich zdan i tak szybciutko reszty i bedzie dobrze- hmm musi byc!!! teraz zaciecia i weny do nauki zycze drops- tak trzymac :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops CZYTAJCIE !!!!!! WAŻNE !!!! IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 19.07.05, 19:58 patrzcie co znalazlam !!!! post na forum jezykoznawstwa : "w Instytucie jakiś pan(nazywał się na M. ale nie pamiętam)powiedział mi, że jednak nie liczą poziomu rozszerzonego:)tylko korzystniejszy wynik i ze to juz ostateczna wersja, wiecej jej zmieniac nie beda aha ten Pan był członkiem komisji więc chyba wie:) " JUUUPIIIIII !!!!!! oby mi wzieli francuski podst. a nie histe !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: CZYTAJCIE !!!!!! WAŻNE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 20:25 o ciekawe ciekawe :D poczekamy zobaczymy... dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 21.07.05, 18:58 juuuuuuuuuupppppiiiii jupi jajej ! jupijajej udało sie ! 50% sukcesu za mną ! teraz tylko trzeba zaszalec na rozmowie! ready steady go ! powodzenia wszytskim dopuszczonym do rozmowy spotkamy sie w sierpniu ) ferheit ?????co u Ciebie???dostałes sie???trzeba tam dzwonic ...listy to chyba znaczeni pozniej dojda, numer 618292701 !!!piszcie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:46 dzwonie na uczelnie... glos miłej Pani w słuchawce :D pytam czy moze jestem wsrod szczesliwcow... dluga przerwa mysle kaplica... a tutaj szczescie jednak wiecej mam mozliwosci :)))))))))) !!!!!! drops do zobaczenia na rozmowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaulinaK. Re: etnolingwistyka - UAM IP: 80.48.232.* 21.07.05, 23:15 Ja także bardzo się cieszę bo również zaprosili mnie na rozmowę:),zatem do zobaczenia w sierpniu:).Pozdr.,Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jocik:) Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.osiedle.com 21.07.05, 23:37 ja dzis bylam sie zapytac i tez sie okazalo ze sie dostalam na rozmowe!!!nawet z ta moja nedzna matma:P ale wiecie co?? raczej zrezygnuje,nio ale nie dlatego ze sie poddaje,po prostu...dostalam sie na uam na filologie norweska...jestem jedna z osmiu osob przyjetych z niemieckim na ten kierunek:D szkoda zrezygnowac:) ale mimo wszystko dylemat jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 22.07.05, 07:18 super, ferheit !! gratuluje Tobie i wszytskim pozostałym :D teraz przed nami cieżki okres... gramitik wkracza w nasze zycie... ojej !ale moge sie nawet tego uczyc byle by sie tylko dostac !! :))) a mysliscie ze pytania beda tylko o gramtyke czy tez o zainteresowania i takie tam ble ble ? POWODZENIA wszytskim !! i dozo w Poznaniu :D to bedzie moja pierwsza wizyta w tym wspanialym miescie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:00 zostalo tak niewiele czasu... trzeba sie jednak wziasc w garsc:D mozliwe ze wtraca jakies tam pytanko o zainteresowania, jednakze mam nadzieje ze nie zrobia nam milutkiej niespodzianki i zaczna odpytywac z czegos innego... :P to bylaby przygoda chociaz w zasadzie juz jest :D pozdrawiam wszystkich uczacych sie gramatyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:16 dostalam list :) rozmowa 2 sierpnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 23.07.05, 07:55 ja tez mam 2 sierpnia !! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !! :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 16:14 czas się brać do nauki :) na czym się koncentrujecie przy nauce gramatyki? ale generalnie to faaajnie - szanse rosną (może się uda zostać studentką etnolingwistyki :D) pozdrowienia dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 07:51 cosik patrze ze brak zainteresowania danym tematem zaistnial :/ ale zapewne ludziska sie ucza :D to jeszcze mozna zrozumiec... ja rozmowe mam dopiero 3 o 12... hmm jakos późnawo ciekawe jak to wszystko bedzie wygladalo... trzymajcie sie cieplutko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 26.07.05, 09:19 hmm faktyczne zainteresowanie niewielkie ;p kurcze jestem przerazona ... no ale czy w ogole jest tu jakis facet ktory stara sie o etno ?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:42 wątpię, żeby wszyscy się uczyli ;D ale coś tam się przegląda... ;) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
mloooda Re: etnolingwistyka - UAM 28.07.05, 13:28 Ja tez mam pytanko! Jak to jest z punktami za rozmowe kwalifikacyjna? skad wiecie czy matura tez sie w tym momencie liczy (czy byla brana pod uwage tylko w kwalifikacji do rozmowy?)... Bo jesli komus matura nie poszlaby najlepiej to jakie ma szanse z kims, kto byl pierwszy na liscie pod wzgeldem punktow? Z gory dzieki za odpowiedz wszystkim, ktorzy sie orientuja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 18:34 Dzwonilam w tej sprawie na tą etnolingwistykę do komisji rekrutacyjnej i powiedziano mi, że w końcowej rekrutacji punkty z matury i z rozmowy kwalifikacyjnej zostaną dodane. Ale ta rozmowa...brrr...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 00:20 no to niezle :/ ciekawe jak to wszystko bedzie wygladalo... zyc w niepewnosci kolejne pare dni ... ciekawe czy ma jakies znaczenie dzien w ktorym jest ta rozmowa np im mniej pkt to tym pozniej...??? wrrrrrr..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 22:08 hmmm wznawiam wątek... :D jak tam po rozmowie??? w ogóle wiadaomo już jak patrza na te rozmowę i ile max pkt można było zdobyć mam mentlik w głowie bo już nie wiem co mam sądzić ... hmmm swoją drogą egzaminował mnie ten młody facet było hmmm strasznie szczegółowo a w dali słychać było miłą pogawędkę innego egzaminatora z innym kandydatem .... totalna irytacja wrrrrr .... cóż bodajże do 9.08 znów cała niepewność.... pozdrawiam :D życze udanego odpoczynku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: etnolingwistyka - UAM IP: 195.117.150.* 04.08.05, 22:37 Mnie również egzaminował ten młodszy (niestety szczegółowo...) i w tle także słyszałam miłą pogawendkę innej osoby z innym egzaminatorem ;) różowo nie było, no ale zobaczymy jak to będzie, może nie najgorzej? a ktos w ogole wie, jaką wagę w koncowej rekrutacji ma matura, a jaką ta rozmowa???? bo ja NIC nie wiem :-/ Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 17:42 i jak tam?? w końcu koniec całej tej niepewności :D etnolingwistyka czeka... a może językoznawstwo...??? pozdrawiam ( a w szczególności tych, którzy podzielą mój los :) ) drops daj znać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 15.08.05, 18:08 no niestety freiheit ..nie udało mi się :( jestem zła...smutna... i w ogole kapisto sie zapowiada... ten palant za rozmowe dal mi tylko 1.5 pkt ! a na serio nie odpowiadalam tak źle! kurcze, a mialam wielką nadzieje ze bedziemy razem studiowac... no i nie tylko :D a tu klopsik... 2.2 pkt mi brakło wiec troszke brakuje... w kazdym badz razie gratuluje freiheit ! :) no i milo sie gaworzyło...niestety na tym sie chyba skonczylo :( pozdrawiam cieplutko w to lodowate lato ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 15.08.05, 18:08 no niestety freiheit ..nie udało mi się :( jestem zła...smutna... i w ogole kapisto sie zapowiada... ten palant za rozmowe dal mi tylko 1.5 pkt ! a na serio nie odpowiadalam tak źle! kurcze, a mialam wielką nadzieje ze bedziemy razem studiowac... no i nie tylko :D a tu klopsik... 2.2 pkt mi brakło wiec troszke brakuje... w kazdym badz razie gratuluje freiheit ! :) no i milo sie gaworzyło...niestety na tym sie chyba skonczylo :( pozdrawiam cieplutko w to lodowate lato ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 16.08.05, 17:03 uuhuuu ? ferheit, where are you ? :) ile miales/as pkt ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:03 o ludzie drops szkoda szkoda... nie wiem co mam powiedzieć może jest jeszcze jakaś szansa trzymaj się :D nie wiem ile mam pkt... teraz czekam na list pani w słuchawce więcej nie chciała mi powiedzieć :///// wrrrr nawet nie wiem które miejsce okupuję... może niedługo wszystko się wyklaruje :D cóż moge teraz jedynie życzyć Tobie powodyenia i mocno tryzma kciuki aby jakos sie Tobie powiodlo poydrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:06 przepraszam za literowki ale komp mi sie zdecydowal pobuntowac .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 17.08.05, 07:12 nie musiusz czekac :D mam dla ciebie guuud nius :) wyniki sa w necie: www.staff.amu.edu.pl/~inling/ no a zeby byc miłą to wklejam Ci jeszcze linka forum IJ zebys mogl se lepiej poznac z reszta szczesliwcow :) no chyba ze juz znasz tego linka :) www.ij.wojjy.com/forum/ pozdro i luknij sobie i daj znac of course :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiheit Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 20:24 danke danke jakos traf chcial ze stronki te same mi sie nasuneły :D ale wielkie dzięki... hehhehe no koniec niepewności( bleee przynajmniej w połowie ;P) teraz jedynie zostaje wypatrywanie listonosza... w dalszym ciągu trzymam kciuki za Ciebie drops- trzynaj sie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tti Re: etnolingwistyka - UAM IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 18.08.05, 07:03 up ! Odpowiedz Link Zgłoś