Dodaj do ulubionych

PRAWO UMK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

02.07.05, 21:40
Hej, piszcie ile wam wychodzi w przeliczeniu na prawo na UMK.
Ja mam 82,5.
Obserwuj wątek
    • Gość: anex Re: PRAWO UMK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 03.07.05, 12:50
      a liczyłaś sobie na 100 czy na 130. Bo sa dwie wersje :]
      • Gość: mk Re: PRAWO UMK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.y.INTELINK.pl / *.y.intelink.pl 03.07.05, 13:16
        na 100
        • Gość: nb Re: PRAWO UMK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 03.07.05, 13:51
          to fajnie masz... Ja mam 78,9 ( hira uwalona :p ) Oczywiscie na 100
          • Gość: jamaica Re: PRAWO UMK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.telsten.com / *.telsten.com 03.07.05, 15:33
            84,7 , dobrze nie pamietam, jakos tak chyba bylo (nie chce mi sie teraz
            liczyc :P)
    • lutea Re: PRAWO UMK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.07.05, 13:20
      ja mam 88,6 ale nie wiem czy to wystarczy
      • Gość: słonko Re: PRAWO UMK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 13:24
        boshe...
        po pierwsze:
        szesc pozycji nizej jest ten sam watek, wiec po choler.e jest ten, no powiedzcie?
        po drugie:
        szkoda mi was "mam 88,6 i nie wiem czy sie dostane" jejq, niektorzy maja mniej i
        sie tak nie podniecaja a przede wszystkim nie psuja nikomu homoru
        po trzecie:
        nie, nie mam kompleksu :P
        po czwarte:
        czy wiekszosc kandydaow na prawo jest takawredna i egoocentryczna? mam nadzieje
        ze nie.

powodzenia mimo wszystko!
        • lutea Re: PRAWO UMK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.07.05, 18:58
          czy te wsaniałe określenia typu wredna i egocentryczna były skierowane do
          mnie???? A zresztą myśl sobie o mnie co tylko chcesz ale najpierw przyjżyj się
          sobie. Pozdrawiam
          • Gość: słonko Re: PRAWO UMK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 19:06
            tak, to bylo do Ciebie akurat w tym przypadku. Mam na siebie popatrzec? nie
            widze takiej potrzeby - to nie ja wypisuje ze mam 88,costam i nie wiem czy sie
            dostane. Ja nie denerwuje ludzi swoimi super wynikami i nie odbieram innym
            nadziei. No a poza tym chyba sama zdajesz sobie sprawe ze masz dobry wynik, wiec
            nie robz siebie nedzarki :) to jest prawie żalosne.

ale naprawde zycze powodzenia!!
    • Gość: femme_fatale Re: PRAWO UMK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 13:34
      86.2
    • martasoft Re: PRAWO UMK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.07.05, 14:09
      96/100
      • Gość: słonko do: martasoft!!!! IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:16
        jak to jest: jeszcze 5 lipca pisalas ze skladasz tylko na anglistyke a tu nagle
        wpisujesz sie w watku na prawo. mozesz mi to wytlumaczyc? jak to z Wami jest
        ludzie?
        • Gość: mrowka Re: do: slonka:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:27
          Chyba nie warto zadawac takich pytan bo tylko sie mozna zdenerwowac
          odpowiedzia:/ wiekszosc osob wypisuje to jakies glupoty na forum tylko po to
          zeby komus zrobic na zlosc albo... brak slow... tylko sie czlowiek denerwuje
          jak czyta takie brednie. Trzymaj sie cieplutko :)
          • kasiaczek_168 Re: do: slonka:) 07.07.05, 16:12
            hi hi no nie myslalam ze moja siostrzyczka bedzie wypisywac takie glupoty..ona
            nie zdaje na prawo tylko j.w. wspomniane na filologie i inne..a napisala to
            bnie po to by was stresowac ale przedrzeznic takie bubki co wpisuja"mam 95 nie
            wiem czy sie dostane"..tez zdaje na prawo ale typowym zadufanym typkom rowniez
            mowie nie ;)trzymam za nas kciuki :)
            • Gość: anex Re: do: slonka:) IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 07.07.05, 16:19
              należy pogratulowac siostrze inteligencji :/
              • Gość: słonko Re: do: slonka:) IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:28
                taaa i dobrego smaku....
    • Gość: ja Re: PRAWO UMK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:30
      79.4
    • Gość: słonko :/ IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 18:44
      miasta.gazeta.pl/torun/1,35576,2809403.html
      ehhh, no to konkurencja spora.... :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka