smoczycaa 04.07.05, 17:27 jestem zaresjtrowana, złozyłam juz papiery na 1 kierunek i kiedy klikam zeby dodac następny kierunek wyskakuje komunikat "Twoje dane do tego naboru zostły juz zatwierdzone" co robic? jak dodac nsatenpy kierunek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Premier Re: rejestracja KUL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 17:46 Odwolaj poprzedni wybór, kierunki zatwierdz dopiero jak masz juz wszystko wybrane i wpisane wszystkie dane. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don kamillo Re: rejestracja KUL IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:03 jesli sie juz zarejestrowalem to gdzie mam zaniesc te papiery?? Wszystkie sa skladane na jedno miejsce czy kazde do innego wydzialu?? Nie rozumiem tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: rejestracja KUL IP: 212.182.95.* 04.07.05, 18:59 wszystkie w to samo, Dział Toku Studiów w głównym gmachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoczycaa Re: rejestracja KUL IP: 212.244.54.* 05.07.05, 07:17 ale jak anuluje tamto, to odrzucą moje podanie na socjolie. pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: rejestracja KUL IP: *.chelm.tebo.net / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 07:33 na nowym podaniu beda widnialy dwa kierunki czyli jednym slowemjest jedno podanie dla dwoich kierunkow jesli odwalasz i wprowadzisz drugi kierunek to socjologii nie stracisz tylko idac na KUL bedziesz musiala zabrac tamten formularz bo juz nie jest wazny wiem to z pierwszej reki, bo rowniesz odwolywalam i podawalam drugi kierunek zycze powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. do Smoczycy IP: 212.182.95.* 05.07.05, 09:30 Smoczyca, idziesz na socjologię? a ile bedziesz mieć punktów? tak z ciekawości:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdfd Re: do Smoczycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 09:47 mam przelew na kwote 160 zl na 2 kierunki. zaplacic to na 1 blankiecie czy na 2 na poczcie???? pomocy . z gory dzieki!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: do Smoczycy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 10:22 jeżeli na koncie (w czasie rejestracji) wyświetlił Ci się jeden nr konta i masz podane by podać tytuł opłata rekrutacyjna 2005/2006- I: nazwa 1 kierunku + nazwa 2 kierunku ---> wtedy możesz wysyłać na jednym blankiecie. Odpowiedz Link Zgłoś