Dodaj do ulubionych

DOSTAŁAM SIE NA UKSW !!!!

11.07.05, 11:40
na matematyke............. a jak Wam poszło ????
Obserwuj wątek
    • mehelya Re: DOSTAŁAM SIE NA UKSW !!!! 11.07.05, 11:42
      do kiedy trzeba tam dokumenty składac ?????
      bo na AE mam wyniki za 2 tyg. i nie wiem co robic...
    • mala_czarna86 Re: DOSTAŁAM SIE NA UKSW !!!! 11.07.05, 12:39
      Witaj w klubie! Też się dostałam, ale czekam jeszcze na wyniki na UW i PW.
    • Gość: toja Re: DOSTAŁAM SIE NA UKSW !!!! IP: *.daewoo.com.pl 11.07.05, 12:44
      tez sie dostałam, ale na informatyke, tez czekam na UW i Pw . Najbardziej
      zależy mi na Pw , na jaki wydział tam startujesz ?
      • mala_czarna86 Re: DOSTAŁAM SIE NA UKSW !!!! 11.07.05, 12:46
        Najbardziej to mi zależy na Jednoczesnych Studiach Ekonomiczno-Matematycznych
        na UW, ewentualnie albo ekonomia albo matematyka. A na PW składałam tylko na
        matematykę na Wydział Matematyki i Nauk Informacyjnych. Tak to się chybą
        nazywa ;)
        • Gość: toja Re: DOSTAŁAM SIE NA UKSW !!!! IP: *.daewoo.com.pl 11.07.05, 13:05
          ja na Pw na informatyke i matematykę, na tym samym wydziale i mam 160 p-któw ,
          A Ty ile masz, jeśli można zapytać ?
          • mala_czarna86 Re: DOSTAŁAM SIE NA UKSW !!!! 11.07.05, 13:07
            Na PW mam 82,6p. Zdawałam u nich fizykę, która nigdy nie była moją mocną stroną
            i uzyskałam 21p na 100 możliwych. O wiele lepszą punktację mam na UW.
            • Gość: Papi_86 Re: DOSTAŁAM SIE NA UKSW !!!! IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.05, 18:31
              Dziewczyny! Nawet nie wiecie jak bardzo trzymam za was kciuki, chce zebyscie
              dostaly sie na wymarzone uczelnie i zwolnily miejsce na uksw, bo ja jestem poza
              setką. :))) jeszcze raz powodzenia!!!!
              • mala_czarna86 Re: DOSTAŁAM SIE NA UKSW !!!! 11.07.05, 19:10
                To miło z Twojej strony, jednak nie mam dobrych wieści - na razie nie dostałam
                się ani na PW (zabrakło 3p) ani na matmę na UW (zabrakło mi 3,6p). Jeszcze
                zobaczę jak będzie jutro na UW na JSEM i na ekonomię... Obawiam się, że jednak
                zostanę na UKSW...
                • mehelya Re: DOSTAŁAM SIE NA UKSW !!!! 12.07.05, 00:13
                  Skladalam tez na WNE na UW ale sie boje tych wynikow, pewnie zostane UKSW. Moze
                  za rok cos wymysle... :)
                  • mehelya Re: DOSTAŁAM SIE NA UKSW !!!! 13.07.05, 15:14
                    teraz juz bakonowo UKSW :)
                    • mala_czarna86 Re: DOSTAŁAM SIE NA UKSW !!!! 13.07.05, 21:05
                      To witaj na studiach! Zapewne i ja pójdę na UKSW na matmę, bo również nie
                      dostałam się na WNE. Jednak czekam jeszcze do wtorku na drugą listę na matmie
                      na UW... może stanie się cud ;) A jeśli nie, to widzimy się w październiku :)
                      • mehelya Re: DOSTAŁAM SIE NA UKSW !!!! 22.07.05, 15:52
                        Juz zlozylam swiadectwo na UKSW ale zastanwiam sie czy nie isc na wieczorowe na
                        WNE UW...
    • Gość: Sansara Re: DOSTAŁAM SIE NA UKSW !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:43
      Ja na psychologie i filozofie sie dostalam, a z tych dwoch wybieram psychologie;):) Jeju, jeju, ale sie ciesze!;):)
      • Gość: ??? Re: DOSTAŁAM SIE NA UKSW !!!! IP: *.zambrow.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 19:11
        a ile puntków miałaś?
        • mehelya Re: DOSTAŁAM SIE NA UKSW !!!! 12.07.05, 00:46
          20,181 ......76 miejsce na 100
    • drobiazg_lesny Re: DOSTAŁAM SIE NA UKSW !!!! 11.07.05, 19:28
      nie chcą mnie na uksw, ale chcą mnie na uw..;) <lol> (polonistyka)
    • Gość: Anulka Re: DOSTAŁAM SIE NA UKSW !!!! IP: *.178-111.szeptel.net.pl 13.07.05, 23:10
      Ja też!!! Na politologię. Bardzo się cieszę ponieważ było ponad 16 osób na
      miejsce. :-DDD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka