Dodaj do ulubionych

AGH - telefon

13.07.05, 10:45
czy jest osoba ktora sie dzisiaj dodzwonila na AGH do uczelnianej badz Wydzialowej komisji rekrutacyjnej? mam na mysli Wydzial EAIiE
Obserwuj wątek
    • czupyt Re: AGH - telefon 13.07.05, 11:59
      czy to jest wogole mozliwe dodzwonic się dzisiaj na Wydzial EAIiE?? bo dzownie 3h i nikt nie odbiera albo zajete i tak na zmiane
      • Gość: i Re: AGH - telefon IP: *.ust.tke.pl 13.07.05, 16:47
        ja sie dodzwonilem ale do tej uczelnianej komisji bo w eaieeie ;]]] nikt nie
        odbieral ;] pytaj o so chosi ;]
        • Gość: czupyt Re: AGH - telefon IP: *.netcorp.pl 13.07.05, 23:36
          chodzi o to czy jest sens skladac odwolania lub podanie o wolne miejsca na telekomune, mam 1071 ptk a prog byl 1080
          • Gość: i Re: AGH - telefon IP: *.ust.tke.pl 14.07.05, 02:45
            moim zdaniem jasne ze tak. jestem w podobnej sytuacji tylko na infe i ten koles
            co z nim gadalem tak wlasnie radzil zrobic tylko nie odwolanie tylko na wolne
            miejsca na ten kierunek co chcesz
            • Gość: maturzysta Re: AGH - telefon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 08:46
              niop mi zabraklo na telekomunikaje troszki wiecej, poniewaz az 86 punktow. mam podobny problem z dodzwonieniem sie do WKR i UKR. czy wedlug was jest sens skladania podania o wolne miejsca??
              • Gość: i Re: AGH - telefon IP: *.ust.tke.pl 14.07.05, 12:02
                taaaaaaaaaaaaaaaak jest sens bo wlasnie na tym polega to podanie
                • Gość: czupyt Re: AGH - telefon IP: *.netcorp.pl 14.07.05, 18:52
                  w sumie nic sie nie traci a można tylko zyskać:]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka