czupyt 13.07.05, 10:45 czy jest osoba ktora sie dzisiaj dodzwonila na AGH do uczelnianej badz Wydzialowej komisji rekrutacyjnej? mam na mysli Wydzial EAIiE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czupyt Re: AGH - telefon 13.07.05, 11:59 czy to jest wogole mozliwe dodzwonic się dzisiaj na Wydzial EAIiE?? bo dzownie 3h i nikt nie odbiera albo zajete i tak na zmiane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: AGH - telefon IP: *.ust.tke.pl 13.07.05, 16:47 ja sie dodzwonilem ale do tej uczelnianej komisji bo w eaieeie ;]]] nikt nie odbieral ;] pytaj o so chosi ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czupyt Re: AGH - telefon IP: *.netcorp.pl 13.07.05, 23:36 chodzi o to czy jest sens skladac odwolania lub podanie o wolne miejsca na telekomune, mam 1071 ptk a prog byl 1080 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: AGH - telefon IP: *.ust.tke.pl 14.07.05, 02:45 moim zdaniem jasne ze tak. jestem w podobnej sytuacji tylko na infe i ten koles co z nim gadalem tak wlasnie radzil zrobic tylko nie odwolanie tylko na wolne miejsca na ten kierunek co chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: AGH - telefon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 08:46 niop mi zabraklo na telekomunikaje troszki wiecej, poniewaz az 86 punktow. mam podobny problem z dodzwonieniem sie do WKR i UKR. czy wedlug was jest sens skladania podania o wolne miejsca?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: AGH - telefon IP: *.ust.tke.pl 14.07.05, 12:02 taaaaaaaaaaaaaaaak jest sens bo wlasnie na tym polega to podanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czupyt Re: AGH - telefon IP: *.netcorp.pl 14.07.05, 18:52 w sumie nic sie nie traci a można tylko zyskać:] Odpowiedz Link Zgłoś