sylwia177 15.07.05, 23:07 kto ma ochote na jakas niezobowiazujaca rozmowe ;) oczywiscie w wysmienitym nastroju :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ochoczy ;-) Re: komu się dizsiaj nudiz tak jak mi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:12 tez mi sie cholernie nudzi ;=) ale to tak juz od jakichs dwoch miesiecy. tak czy siak, skory do rozmowy jestem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia177 Re: komu się dizsiaj nudiz tak jak mi:( 15.07.05, 23:14 ooo jak super ze znalazlam kogos i to w dodatku faceta ;)heh ja to mam szczescie :) od 2 miesiecy powiadasz?? hmm tak samo jak u mnie ile mozna chodizc ze znajomymi na piwko czy cos w tym stylu :P ehh a spac mi sie jeszcze nie chce... siedze i szukam kompanow na tym forum ;) no i obowiazkowo muzyczka :) a Ty jak tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochoczy ;-) Re: komu się dizsiaj nudiz tak jak mi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:19 ano ja tez sie na poczatku na to sililem, ale teraz kumple powyjezdzali, a poza tym ilez mozna.. aktualnie wyczekuje na wyjazd rodzicow i braciszka - chata wolna na dwa tygodnie bedzie to moze troche poimprezuje ;] a tak to czasem w poznaniu bywam dla odmiany, coby sobie troche czas zabic. a na chwile biezaca tez latam po forum, zapodaje jakiegos miuzika i wrzucam jakiegos filma na tvn czy cos ;> Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia177 Re: komu się dizsiaj nudiz tak jak mi:( 15.07.05, 23:21 hmmm to Ty z daleka bo pewnie spod poznania :] a ja okolice krakowka :)hmm zastanawiam sie jaka muzyczke :P co nie oznacza ze szufladkuje ludzi ;) hehe lubie wiedziec bo jesli ta co ja to znajdziemy wspolny jezyk :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochoczy ;-) Re: komu się dizsiaj nudiz tak jak mi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:24 nie tak daleko, w sumie pld. wielkopolska. jutro o 5. mam wyjazd do szczawnicy nieopodal grodu kraka ;] ale tylko w te i spowrotem jako kierowca jadem ;=) takze pomachaj mi przez okno ;P a muzyczka.. dowolna. ostatnio Goya, a tak generalnie to the killers, coma, coldplay, a perfect circle, moby.. rozniscie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia177 Re: komu się dizsiaj nudiz tak jak mi:( 15.07.05, 23:26 hehe dobrze bede machac kierowco Ty :) hmm muzyczka no u mnie toszke inaczej bo gustuje raczje w housiku techno i trancik :) no ale z kazdym mozna znalezc wspolny temat:) spytam choc wiem ze nie powinnam :) jak tam studia ?? sa, beda czy byly :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: komu się dizsiaj nudiz tak jak mi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:28 nie powinnas, racja ;] sa i beda. nowa maturka usmiechnela sie do mnie szeroko i nie mam problemow z niedoborem kierunkow, raczej z ich nadmiarem ;=] a dobry house nie jest zly, tylko bez lupany ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia177 Re: komu się dizsiaj nudiz tak jak mi:( 15.07.05, 23:30 heh mam nadizej ze nie zrobiles takiego glupstwa jak ja :P UJ stal otworem a ja sie balam ze sie nie dostane i teraz zaluje :( chociaz ja zawsze bylam przeciwna metodom uj:P sam teoria... ehhh szoda gadac nie mysle juz o tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: komu się dizsiaj nudiz tak jak mi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:33 ja zlozylem az na za duzo, bo na trzy kierunki papiery - wystarczylo na jeden, badz na dwa i tak mialem dosc duza pewnosc, ze mnie zechca. a UJ to klimaciarska uczelnia, ale.. renoma przed rzeczywistoscia... chyba powoli zawijam do wyra bo jutro pobudka o 4. ;\ Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia177 Re: odgapiara! 15.07.05, 23:15 tez chce z kims pogadac :P a Ty nie miales ochoty an gadke ze man :P ehh jak sie spotkamy na wydizale to :P Odpowiedz Link Zgłoś
ohyeah wiem 15.07.05, 23:16 Wiem, wiem, to mnie zgwałcisz, poćwiartujesz i wrzucisz do Wisły. Ale ja się nie dam tak łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia177 Re: wiem 15.07.05, 23:17 hehe Ty od razu o gwaltach :P ehh a moze wezem Cie po dobroci :P Odpowiedz Link Zgłoś
ohyeah ejno 15.07.05, 23:19 Po dobroci, to możesz sobie kotka pogłaskać. Rekrutacja źle na mnie wpływa, rozstroiłem się strasznie i bzdury wypisuję. Na co dzień jestem jeszcze gorszy, heheh. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia177 Re: ejno 15.07.05, 23:20 jeszcze gorszy :> hmm a dokladnije o co chodzi:> a tak wogole to kotkow nie lubie :P Odpowiedz Link Zgłoś
ohyeah jaknie 15.07.05, 23:22 Ja właśnie lubię, jednak jestem na nie uczulony. Dlaczego Twój adorator, który był tach chętny do rozmowy, wycofał się? Może zasnął już. Słucham Moloko, jeśli o muzykę chodzi. Zaraz idę spać, bo jestem lekko wykończony. Miłej nocy, może uda Ci się znaleźć kogoś zwariowanego na tym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia177 Re: jaknie 15.07.05, 23:24 hmm nie bede wnikac co Cie tak wykonczylo :P ehh a jeszcze jedno spytam jestes z krk? a jesli nie to planujesz akademik czy mieszkniae? czy moze dojezdzac :D a ochotnik jest nadal aktywny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: jaknie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:25 chopaki i dziewczeta, o porzadnego adoratora w dzisiejszych czasach nielatwo. pozdro500 Odpowiedz Link Zgłoś
ohyeah heh 15.07.05, 23:26 Z Tarnowa jestem, ochotnik rzeczywiście całkiem całkiem. Planuję mieszkanie z kolegą, planowałem w 3 osoby, jednak drugi kolega się nie dostał. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia177 Re: heh 15.07.05, 23:27 heh ja sie moge przylaczyc do mieszkania :) bo jetsem na etapie poszukiwan :] Odpowiedz Link Zgłoś
ohyeah :) 15.07.05, 23:29 Ja również poszukuję mieszkania, choć mam już namiary na jedno. Ale nie chcę, żebyś ze mną mieszkała, jeszcze byś coś ukradła :D Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia177 Re: :) 15.07.05, 23:31 no wiesz :P ciekawe co bys mial w tym mieskzaniu :P ja nie ejstem grozna :P hehe a tak wogole to mam andizje ze dotane akademik nie am to jak imprezki na pierwsyzm roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
ohyeah ;) 15.07.05, 23:33 Na razie w mieszkaniu będę miał jedynie kolegę, ale to i tak dużo. Życzę Ci więc akademika. Spać idę, dobrej nocy i zbereźnych bardzo snów. Też lubię Moby'ego, jak Twój wielki adorator. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moby fan Re: ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 23:34 ;=) moby jest niczego sobie wiec pozdrawiam kolege. 3m sie koldry, narazicho. Odpowiedz Link Zgłoś
ohyeah ups 15.07.05, 23:36 Nie jestem Twoim kolegą, chyba że zwracałeś się do Moby'ego. Heheheh. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: komu się dizsiaj nudiz tak jak mi:( 15.07.05, 23:21 Mama mi mówiła, ze inteligentni ludzie się nie nudzą :)) Ale rozumiem was.... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia177 Re: komu się dizsiaj nudiz tak jak mi:( 15.07.05, 23:23 hmmm ale wiesz o to za zycie bez nudy ;) choc staram sie z tym wlaczyc i wymsylam coraz to nowe zajecia :) i wlasnie stad powstal ten temat :) kawa malinowa hmmm ciekawe polaczenie :] Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: komu się dizsiaj nudiz tak jak mi:( 15.07.05, 23:29 Polecam! Z soczkiem jest niezła :) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia177 Re: komu się dizsiaj nudiz tak jak mi:( 15.07.05, 23:35 hmm no to slodkich snow chlopaki ;) a ja znikam na grono moze tam ktos nie ebdzie jeszcze szedl spac :) dobrej nocki :* Odpowiedz Link Zgłoś