festina1 13.08.05, 10:26 szukam ludzi ktorzy w tym roku wybieraja sie na politechnike gdańska na chemie....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Antek (Ania) Re: CHEMIA POLITECHNIKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 15:13 No to znalazłaś :) Jestem Ania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: festina Re: CHEMIA POLITECHNIKA IP: *.visp.energis.pl 16.08.05, 11:56 Witaj Aniu jak masz ochote pogadac to odezwij sie moj nr gg to 2199657 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WET Re: CHEMIA POLITECHNIKA IP: *.chello.pl 16.08.05, 16:32 No ja też się wybieram na ten kierunek. A mozecie mi powiedzieć czy wybieracie sie na kurs wyrownawczy z matmy(albo czegos innego) bo ja w sumie matme mialem slaba w ostatniej klasie. Ale nie wiem czy warto isc na ten kurs czy nie ??? Jak mozecie to pomozcie!! dzieki z gory :) i do zobaczenia we wrzesniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: festina Re: CHEMIA POLITECHNIKA IP: *.visp.energis.pl 16.08.05, 18:59 Ja tez miałam kiepską matemetyke w ostatniej klasie no i nie wspomne juz o fizyce ale raczej nie bede brała udzialu w tym kursie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: CHEMIA POLITECHNIKA IP: *.kolno.jarsat.pl 18.08.05, 21:33 hej, ja juz właściwie odezwałam sie do Ciebie na gg :) Festino, ja wybieram sie równiez na Politechnike Gdańską na chemię, pozdrawiam wszytskich obecnych studentów I roku tego kierunku :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś