samanta19 04.03.06, 20:10 a ile osób wybiera się na sgh??? wpisujcie się Może zobaczymy się w październiku :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hhhh Re: SGH IP: *.pronet.lublin.pl 04.03.06, 21:10 pamietam na tym forum watek "SGH SGH SGH SGH SGH..." (ktory zreszta sam zalozylem przed moja matura w zeszlym roku), pobil on chyba wszelkie rekordy popularnosci, momentami dochodzilo wrecz do rekoczynow, a wzajemne obrazanie bylo na poczatku dziennym. Mi szczesliwie udalo sie zostac studentem esgiehu i z duzym zaciekawieniem bede sledzil ten watek P.S wszystkim kandydatom zycze szczescia na egzaminach, esgieh to naprawde super uczelnia, dlatego warto troche poswiecic sie w klasie maturalnej i przylozyc do nauki pozdrawiam student SGH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: SGH IP: *.chello.pl 07.03.06, 09:35 ehh, cos watek nie chce sie rozwinac, czyzby w tym roku nikt na esgieh sie nie wybieral?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta19 Re: SGH IP: *.kablowka.waw.pl 09.03.06, 14:15 wcale mnie to nie smuci :P Odpowiedz Link Zgłoś
proocent Re: SGH 11.03.06, 16:53 chcialoby sie, oj chcialo :) panie studencie, mocno cisną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: SGH IP: *.chello.pl 11.03.06, 18:43 troche cisna, zdecydowanie najgorzej jest z jezykami, z ktorych ciagle trzeba robic jakies prezentacje, artykuly, lektury i tym podobne pierdoly. Ale jakos dajemy rade :). Tak naprawde ciezko to jest dopiero przed i w trakcie sesji, bo tych egzaminow troche jednak jest i do kazdego cos tam trzeba przejrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SGH IP: *.chello.pl 10.04.06, 20:52 no to kto wybiera sie na esgieh w tym roku?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPEK Re: SGH IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.04.06, 23:48 ja sie wybieram :D ale ja mature pisałem rok temu :] i konkurencją nie jestem chyba bo ide na zaoczne SGH jako drugi kierunek a raczej druga uczelnia :) mam nadzieje ze dam rade :) Odpowiedz Link Zgłoś
frozen87 Re: SGH 25.04.06, 13:54 Ja też się wybieram. Mam nadzieję, że do zobaczenia w październiku :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina_aug Re: SGH 25.04.06, 15:05 witam, co nalezy zdawac na maturze aby dostac sie do sgh... trzeba matme rozszerzona czy wystarczy tez podstawowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeee Re: SGH IP: 87.207.200.* 25.04.06, 19:42 pod uwage brana jest tylko rozszerzona!!!!, nie badzmy smieszni :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina_aug Re: SGH 07.05.06, 13:33 tak myslalam ale wolalam sie upewnic...i oprocz tego dwa jezyki obce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: SGH IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.06, 14:04 zdajecie historie czy geografie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frozen87 Re: SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:30 Historia. A Ty? Poza tym angielski rozszerzony, niemiecki podstawowy, no i matma oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a....s Re: SGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 12:59 www.esgieha.pl/forum i bedziecie wiedziec dlaczego nikt sie tu nie wpisuje ;) pozdrawiam konukrencje ;) Odpowiedz Link Zgłoś